3123: Löfvens förhandlingar

Ingen kan säga något annat. Löfven lyckas med förhandlingar. Det finns ingen fråga som inte kan lösas till allas missbelåtenhet. Dock inte tillräckligt för att utlösa något misstroende. Frågan om arbetsrätten verkade vara svår. Sjöstedt hotade som han brukar göra och drog sedan tillbaks sitt hot som han brukar göra. Löfven öppnar för fortsatta förhandlingar och han ämnar lyssna till alla remissinstanser. Ja, fram emot sommaren kan det föreligga en utredning som möjligen kan bli föremål för riksdagens beslut under nästa höst. Eller något annat år. Visserligen blir det mer statsminister än statsministerns partipolitik men det har blivit det nya normala (Aftonbladet).

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

4 svar på 3123: Löfvens förhandlingar

 1. Landquist skriver:

  I den politiska sjuparti-tangon är hot om väckande av misstroende en dansuppbjudning med sjunkande valör. Nyhetsrapporterings epigoner vältrar sig i krigsrubriker, fotsoldaterna vet redan att Preem visat vägen. Ett telefonsamtal och en böjlig rygg är allt som behövs.

  Det åttonde partiet lär sig sakta stegen. Ingen bjuder upp, då får man bjuda upp själv.

 2. CeDe skriver:

  Och de invasiva tar sig ton.

 3. Mattias skriver:

  Rekommenderar att stava statsminister Löfvens namn korrekt.

 4. Lars Vilks skriver:

  Du har så rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.