3110: Vit man ger igen

För en tid sedan uppmärksammade jag Bilan Osmans påhopp på Jan Guillou i en artikel i Expressen. Det var att pröva sina vingar i högre atmosfärer. Emellertid kom det inget omedelbart svar. Guillou valde att ignorera uppkomlingen. Men sedan Osmans anklagelser (med utgångspunkten från att hon inte står ut med vita människor) fått påbackning av Hanna Cederin, som sitter högt upp i Vänsterpartiets hierarki, gick han till motattack (Aftonbladet). En ganska lätt match vars enda svårighet ligger i att de båda nämnda damerna agerar i rasistvindarna (som för en liten skara tycks vara framtiden). Att ge sig på Jan Guillou är naturligtvis ett rejält taktiskt misstag om man strävar efter att vinna opinion. Nu återstår bara för Osman att indignerat ge sig på Cederin vars stora belastning är den vithet hon är.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3110: Vit man ger igen

 1. Torben skriver:

  En politikens husneger tar sig ton, och överklassrevolutionären blir nerdragen till dagens nivå. Genant och skandal. Är Centralkommittèns Politbyrå underrättad? Aha, nerlagd. Och det finns arbetare som för var dag inte pallar med bidragsneger mer och mer? Ojdå. Vad ska vi göra nurå? Skylla på sd, förstås.

 2. minnesdagen skriver:

  Att Osman jobbar för Expo och hatar vita människor är logiskt. Det hänger ihop. Expo är lika antirasistiskt som DDR var demokratiskt.

  Apropå rasism. En galen judisk ortodox inriktning, Chabad, håller på att skriva lagar (kallas Noahide och liknar 30-talets sovjetterror):
  A gentile who transgresses the seven commands shall be executed by decapitation. A gentile is executed on the basis of the testimony of one witness and the verdict of a single judge. No warning is required.

 3. Magnus skriver:

  Bara vänta ut. Vänta ut deras lögner. Jag hör dig minnesdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.