3040: Från Corona till Volym

Nu har det blivit lite fart på det politiska strategispelet. Coronaeffekten har gynnat Socialdemokraterna men man kan anta att det snart är förbi. Då gäller det att hålla fast den opinion man har fått med sig. Migrationsvolymen blev nästa fråga där sossarna kan rida på vad som nog är lite trendigt och kalla det som möjligen kommer för en ”bred” lösning.

Miljöpartiet hänger på repen och har därför all anledning att försöka få fast tänkbara marginalväljare. Därför profilerar man sig mot volymen (Expressen) men samma linje kör också Vänsterpartiet (Aftonbladet). Matchen går vidare nästa väljarundersökning kan ge en vink om vem som vinner mest.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på 3040: Från Corona till Volym

  1. Tim skriver:

    Anledningen till mp´s läckta spel för gallerierna är förstås att skapa osämja inom s, de försöker vända s-vänstern till ännu ett landsförräderi. Mp är aggressiva klimat/genus/islamismfascister och borde aldrig ha suttit i regering tillsammans med någon. Varje normalt parti som räknar in mp i underlaget slår en spik i sin egen kista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.