3018: Demokratiska kravaller

Förväntningarna var stora på manifestationen i Göteborg. Och mycket riktigt blev det vad man kunde önska av en hyggligt verksam sensation. Det kom betydligt fler än 50 personer och polisen kunde naturligtvis inte upplösa den ivriga folksamlingen. Stundom gick det hett till vilket gav ett mervärde åt mediereportagen (Aftonbladet).

Kajsa Ekis Ekman har några funderingar kring hur man skall användas skadegörelse och stöld som ett effektivt påtryckningsmedel när någon folkgrupp önskar en förändring. Under mottot ”slå sönder mera” kan intressegrupper på ett enkelt sätt vinna gehör för vad de nu önskar. Det förefaller lovande ehuru det nog är nödvändigt med en bestämd tilläggsparagraf i våra demokratiska spelregler. (ETC)

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3018: Demokratiska kravaller

 1. Jaha Johoansson skriver:

  Kajsas slutledningsförmåga har aldrig varit särskilt trovärdig. Om Black lives matter skulle börja mätas i andras egendom kommer nog många fram till att ytterligare avskjutning är på sin plats. Inte av afrikanska ättlingar, utan av svarta blocket. Medelklass med dålig uppfostran iförd hoodies för skoj på stan.

 2. minnesdagen skriver:

  Kajsa Ekis Ekman verka påstå – på ett märkligt sätt – att alla vita skall få betala väldigt, väldigt dyrt för invandringen.
  Det behövs inte mycket för att sätta igång en mobb, och snart är vi i minoritet, och jag har en känsla av att det blir betydligt värre, otyglat hat mot vita när vi är i minoritet.

  Att vara snäll kommer inte att hjälpa, det kommer att ses som svaghet.

 3. minnesdagen skriver:

  – uppgifter som aldrig har stämt –

  ”Man blandade ihop sanningsenliga uppgifter med lögner. Det stämmer att Finland ockuperade Petrozavodsk och placerade befolkningen i läger, det stämmer inte att man systematiskt utrotade ryssar eller använde gaskamrar.”

  https://www.dn.se/nyheter/varlden/anna-lena-lauren-konsten-att-tampas-med-troll-och-hala-grisar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.