3016: Karnevalen bryter ut

De omfattande demonstrationerna i Stockholm formade sig till en intressant uppgörelse mellan Black Lives och Corona. Den försiktige bör inte uttala någon aggressiv kritik eftersom misstanken då lätt kan väckas att det rör sig om understucken rasism. Det krävs en överläkare för att markera att det faktiskt är ett problem som villats bort i en ideologisk utlevelse (Aftonbladet). Som nyhetsmaterial är det storartat, Corona får vika för karnevalen.

Vackert nog och närheten till den religiösa övertygelsen demonstrerades av en knäböjande polis. Det kan dock ha varit en taktisk fint eftersom masshysterin var ett faktum (Aftonbladet).

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3016: Karnevalen bryter ut

 1. Jor-El skriver:

  Världen har blivit ett fullständigt La-La Land. Och det svänger uppenbarligen snabbt i hockey – för bara drygt en vecka sedan betraktades demonstrationerna i USA mot lockdowns som ett hot mot folkhälsan och gynnande av Corona-spridning. Nu är det ett moraliskt obligatorium att demonstrera för George Floyd, även i Stockholm.
  Jag rekommenderar att följa ’svarta’ amerikanska motröster som Larry Elder och Candace Owens i den rashysteri som nu eldas på från alla håll och kanter.

  Och skaffa sig lite perspektiv över situationen:

  http://archive.vn/OXbjA

  • 9 obeväpnade ’svarta’ människor dödade av polisen i USA 2019

  • 19 obeväpnade ’vita’ människor dödade av polisen i USA 2019

  https://twitter.com/larryelder/status/1267278532830347264/photo/1

 2. Från Graven skriver:

  Meh… En halvmesyr!

  Platt på magen skulle hon ha legat, med ansiktet i stoftet, och bett om ursäkt för lidandet hon åsamkat med sin fascistoida, vita hudfärg.

 3. Jaha Johoansson skriver:

  ”Polisen knäböjer för att visa sin solidaritet med demonstranterna och visa att de tar avstånd från det våld och den rasism inom kåren som många vittnar om”

  Många inom drogkartellerna, SSU och Ibn Rushd alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.