2989: Motviljans estetik

En och annan sidlinje dyker upp i det politiska landskap som helt domineras av ett besvärligt virus. Det är i och för sig en lång och framför allt långsam historia om invandringens lönsamhet. En rapport visar igen det som länge varit självklart. Arbetslösheten bland invandrare, speciellt från Asien och Afrika är mycket hög. Det mångkulturella projektet som av beslutsfattarnas aviserades som lönsamt och gynnsamt på alla sätt har gradvis krackelerat men under ihärdigt motstånd. Skönmålningen har fortsatt. Det vore bäst att sakerna lades på bordet så att vi kan bli klara med den här saken. Projektet visade sig bygga på naiva föreställningar och den fråga man borde ägna sig åt är hur man bäst hanterar den uppkomna situationen. Just nu behöver politikerna inte bry sig om saken eftersom de kan åberopa att de har annat att göra.

Kristianstadsbladet.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på 2989: Motviljans estetik

  1. Från Graven skriver:

    Dom gamla måste dö för att nationen skall leva!

  2. CeDe skriver:

    Du menar att corona är en hälsosam sanering?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.