2944: Otillräckligt förtal

Ja, Hermansson vann förtalsmålet. Allt annat hade varit märkligt. Även om den här saken är starkt politiskt bunden har konjunkturerna för de vänstersinnades vurm för religiösa skickelser ute i kanterna med tiden blivit mindre gynnsamma. Risken att förlora var stor för de klagande med vidhängande avsevärda kostnader och man frågar sig vilket motiv man har för att driva en sådan process. Knappast någon stark opinionsbildare. Möjligen för att samla kvarvarande anhängare till någon form av indignerade lamentationer. Några sådana har också producerats, inte oväntat av Martin Aagård och America Vera-Zavala i röd press. Vera Zavala ser rättegången som en pjäs men jag får tillägga att pjäsen, som sig bör, fullföljs i betraktarnas engagerade akter. Men den andra sidan dominerade, se t ex Expressens ledare.

Det här inlägget postades i yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

9 svar på 2944: Otillräckligt förtal

 1. CeDe skriver:

  När blev sanningar förtal?

 2. CeDe skriver:

  Däremot ska dessa som skriker ”hora” som tilltal till kvinnor åtalas.

 3. minnesdagen skriver:

  Martin Aagård om Hermansson:
  ”En bra början vore att hon helt enkelt bad om ursäkt”

  – ”En bra början”. Början på vadå ? Detta är väl slutet ?

  Och varför skulle hon be om ursäkt ? Dom har ju precis haft en rättsprocess om saken. Martin Aagård är inte direkt logisk i sitt skrivande.

  Martin kanske själv skulle skaffa sig en burka. Varför skall bara kvinnor göra det ?

 4. CeDe skriver:

  Fotboja på unga kriminella. Ett bättre sätt vore att dra in bidragen för föräldrarna tills de
  tar sitt ansvar.

 5. CeDe skriver:

  Skrämmande att höra på Löfvens förklaringsmodeller. Nu anser han att framförallt förnedringsrånen är helt oacceptabelt. Det är brist på moral utbrister han.
  Löfven har inte förstått någonting. Han har fyllt landet med en kultur som anser sig helt överlägsen allt annat och beter sig också därefter.
  Ding -dong!

 6. Från Graven skriver:

  Oacceptabelt?

  Det var det nog ingen som hade tänkt på. Vilken tur att vi har Stefan Löfven som kan tala om det för oss.

  Vad hade vi gjort utan honom?

 7. Per skriver:

  Från Graven
  Så självklart är det nog inte, att det är oacceptabelt. Vår statsminister och hans parti som har samarbetskontakter med Muslimska Brödraskapet och är alltmer beroende av muslimska röster i val har ju på sätt och vis sagt att han ser förnedringsrånen som en (förståelig) följd av alliansregeringens (orättfärdiga) skattesänkningar. Och polischefen Götblad (gissningsvis Socialdemokrat) ser ju (tonårs)barnen som rånar (etniskt svenska) barn som offer även de. Och om man beöver gå ut med att det är oacceptabelt så är det väl inte så självklart att det är det? Pröva med samma uttalanden om andra allvarliga brott som t.ex. gruppvåldtäckter eller mord, att dessa är oacceptabla, hur skulle det låta? Något som är självklart oacceptabelt behöver inte sägas att det är det. Jag ser det mer som att Lövén talar till dessa barnrånares (sannolikt muslimska) föräldrar (vars röster i val Lövén är beroende av) att de måste skärpa sig lite i sin uppfostran, annars får Socialdemokraterna allt svårare att fortsätta sin muslim-/islam-understödjande politik, eller t.o.m. att detta riskerar att socialdemokraterna förlorar makten, och det skulle ju drabba det muslimska parallellsamhället negativt. Ungefär så. Andra kan säkert formulera min tankegång bättre.

 8. CeDe skriver:

  Löfven har nu mer preciserat orsaken till ungdomsrånen. Dessa ska bero på tidigare skattesänkningar av moderaterna.
  Så nu vet vi det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.