2879: Drev gör sig

Alltjämt är det djupt fängslande när något kan kablas ut som rasistnytt. Igår kom Leif Östling-dramat och som nyhet och upphetsning kan ingen klaga, en verklig storklickare. Andreas Gustavsson på ETC är uppenbart upprörd och sådant stärker skrivandet till ett för den läsande angenämt läsvärde. En domedagspredikant kunde inte ha gjort det bättre.

Ett ytterligare lyft kom med professor Irene Molina som menar att SÄPO bör aktiveras för att undersöka kopplingar mellan företagsledare och extremistiska rörelser. Johan Westerholm (Ledarsidorna) menar att det kan ligga något i detta med tanke på en annan företagsledare (och vän till Molina), nämligen Mattias Gardell vars böjelser för extremistiska rörelser är välkänd. Eller som det heter: Man skall inte obetänksamt prassla i påsen.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2879: Drev gör sig

 1. DanTor skriver:

  Irene M Vega f-57 Chile anlände under Palmeerans värsta extremistperiod Chile kom kanske liite i bakgrunden jämfört med Afrikaextremism, jupp det var där någonstans det brast, definitivt, allmäningen avskärmades helt och draksådden blommar numera för fullt och näee GottFolk det är definitivt ej endast ett, sommarblomster.

  Angående I.M.Vega det märkliga om man lämnar draksådd blir att denne nu sitter på den stol en lika stol som i dennes tidigare historik blev för denne, mörkret.

  -”så mycket var det värt” – Mer vill ha mer fler vill ha fler och helvetet blir aldrig fullt

 2. Neuman skriver:

  Har ETC betalat tillbaka sina fuskbidrag?

 3. Jor-El skriver:

  Leif Östling begick misstaget att inte inkludera ”alla människors lika prestation i modern industriproduktion” i det heliga teoremet ”alla människors lika värde”. Och dristade sig dessutom att teoretisera kring att kulturell bakgrund hade med saken att göra.
  Häng han högt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.