2847: Beträden ej

Angående länsstyrelsens beträdnadsförbud för Nimis är detta ärende ute på remiss. Beslut förväntas i november. Motivet för länsstyrelsen är att förhindra olyckor. Tydligen menar man då själva träskulpturen trots att det praktiskt taget inte har inträffat några olyckor där. Däremot åtskilliga på strandstenarna och på vägen ner. Vi får se vad man kommer fram till.

Det här inlägget postades i Nimis. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2847: Beträden ej

 1. DanTor skriver:

  Lars V. och -”Angående länsstyrelsens beträdnadsförbud för Nimis —– är att förhindra olyckor” , olycka för vem?

  Uppenbart sedan länge och sorligt att Länsstyrelsen som i dess tänkta andemening ska vara ett skydd för den enskild, gentemot samhälls-system med sin personal, har av politik omskapats sedan antal decenier tebax att så mer likna av rädslor vårt svenska stats-media eller föralldel om, påtal-om rädsla förhindra olycka, det jusnu rykande Engelska EU-utträdet.

  USAs EU ut ur Europa

 2. minnesdagen skriver:

  Nimis blir en no-go-zon.

 3. SSAB skriver:

  Byråkrater stoppar konstens gränslöshet med naturliga hinder.

  Frågan är om konsten kan övervinna fysiska hinder.

  Bara Roy Andersson vet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.