2804: Midsommardagar

Jag har nu tagit mig genom min födelsedag och tackar alla som uppmärksammat denna lilla händelse. Dagen därpå tog jag mig genom midsommarafton. I Arild var det dans runt stången. Jag får anta att de flesta har börjat vänja sig när jag anländer med mitt sällskap. En man kom fram till mig, han hade fått för sig att jag var någon sorts islamofob. Han var inte alls ovänlig och vi talades vid en stund. Jag påpekade att den synpunkt som jag har på den religionen är dess svårigheter med moderniseringen. Mannen berättade att han (han var något slags islamolog) hade stött på mycket bokstavstroende och att han tyckte det var fint med sådan ”barnatro”. Midsommardagen blev det hårt fotbollsspel under ett par timmar. Formen börjar infinna sig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på 2804: Midsommardagar

 1. Jor-El skriver:

  Till Lars Vilks ära – liten målarkurs i hur att avbilda Profeten på ett enkelt och naturligt sätt:

  https://youtu.be/x7PpE15yh58?t=30

 2. CeDe skriver:

  En barnatro i bombbälte?

 3. DanTor skriver:

  Jag kan undra vad som finns av handling i kölvattnet av denne ”EN man” med sitt slipprande, från åvan, om en ”barnatro”, har denne börjat ana vägs ende och behöver förtröstan.
  Är sönd 23e juni Den Helige Johannes döparens dag och angående förtröstan och som denne så bemötte -”huggormsyngel”.

  Dessutom något märklig appropå ”barnatro” hos annat huggormsyngel och i stil därmed likt Johannes, Den hgstes profet”, dock under Pettersons blogg:
  https://petterssonsblogg.se/2019/06/23/aftonbladets-anders-lindberg-ar-fullstandigt-livsfarlig/#more-283734

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.