2787: Så skall vi igen bli chockerade

I konsten kan konstnären utnämna vad som helst till konst. I vårt verkliga och brokiga leverne kan tillräckligt pikanta och gärna besvärande situationer utnämnas till mediehändelser. Det behövs en konstant påfyllning. Vad som just nu rör sig är inte minst långköraren Horace Engdahl. Han ligger inte bra till. Hans försvar är litteraturen och hans nyutkomna bok ”De obekymrade” är onekligen att tro på konsten (ingen mediecoach där inte). Det kan lyckas men det kommer att ta lång tid och recensionerna av boken utgår ifrån den motvilja han har skapat. Ändå, lite kultur i medieraseriet är alltid något. (Expressen)

Bättre fart är det i SD-politikern som tafsade på sin kollegas bröst. Medierna har frågat vad folk tycker om det och det verkar stå klart att man finner det ”helt oacceptabelt” (varje annat svar hade givetvis varit intressant). Aftonbladet. En utmärkt nyhet med den goda blandningen av sex och politik. Efter en längre tid med klimatet måste publiken få något annat. Klimatretoriken är uppbyggd kring näpenhet och ångest vilket är en både suggestiv och framgångsrik blandning. Men också det vänjer man sig vid. Den vidare utvecklingen av sexdramat är att det kan röra sig om ”fasthållning”, en allvarlig försyndelse som, om jag inte missminner mig, ger två minuters utvisning i ishockey. Polis och åklagare är redan på plats (Expressen).

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

4 svar på 2787: Så skall vi igen bli chockerade

 1. Ulf skriver:

  Den juridiska beteckningen för det brott som Peter Lundgren eventuellt gjort sig skyldig till är sexuellt ofredande. Straffet kan variera från böter eller fängelse i högst två år.
  Det handlar alltså inte om något ”fasthållande”.

  Återigen så har alkoholkulturen inom Sverigedemokraterna orsakat en skandal. Om stormen runt Lundgren blåser över eller fortsätter tills han eller partiet ger upp blir intressant att se.

 2. SSAB skriver:

  Äntligen handlar E-valet om det viktigaste, SEXUELLA TRAKASSERIER.

  Nu har EU-mannen avslöjats. Det privata har avslöjats. Partiledare ropar
  USCH och BU. EU valet handlar tydligen om enskilda företrädares rätt och moral.
  Finns det ingen nedre gräns för stolligheterna.
  Handlar EU-valet verkligen om kvinnliga bröst?

 3. SSAB skriver:

  Klimatet kan inte vänta!

  Det är dags att göra sig redo för sämre tider genom att ha ett tremånaders matförråd hemma, och en 72-timmarsväska med förnödenheter

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Sista_dagars_heliga-r%C3%B6relsen

 4. CeDe skriver:

  Nej, det stora hotet enligt de store Juncker är inte klimatet utan de dumma nationalisterna som älskar sina länder.
  Hur det förhåller sig med de dumma religiösa som älskar sin religion får vi inte veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.