2713: Packat och klart

På den tiden det begav sig erinrar man sig filmen ”Hacke Hackspett kommer tillbaka”. Den film som rullas nu skall naturligtvis vara ”Löfven kommer tillbaka”. Det är inte riktigt sant eftersom han egentligen aldrig var borta. Det nya regeringsförslaget bär på en komplicerad estetik där samtliga partier (utom SD) får bära på ett oundvikligt missnöje. Socialdemokraterna fick ge upp sina käpphästar, Centern och Liberalerna fick svika alliansen.Vänsterpartiet tvingas välja mellan pest och kolera. Moderaterna och KD är djupt besvikna. Småputtrigt.

Den goda nyheten är att det förblir gratis entré till de statliga museerna.

Men det finns också andra goda nyheter. Äntligen har man funnit lösningen på allt tal om islamistisk terrorism. Någon sådan finns inte utifrån en vetenskaplig grund. Det är Johan Lundberg som kan förmedla detta glada budskap där han konsulterat Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism (CEMFOR):

”I samma presentation påpekas det vidare att ’feministiskaanalyser’ har visat att ’talet om terrorism’ från islamistiskt håll saknar ’rationelloch vetenskaplig grund’. I stället framgår det av ’forskningen’ att uppmärksammandet av islamistiska terrordåd ’är impregnerat av maskulin revanschlystnad, kollektiv moralpanik och okritiska antaganden’. Att det rapporteras om jihadism beror tydligen på ren dumhet i kombination med obefogad rädsla.”

Doku.nu

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

4 svar på 2713: Packat och klart

 1. Point skriver:

  Än en gång har Sossen likt Ormen lurat Centern, alla blyges och täcker sig med löv. Sossen förbliver i paradiset, Centern biter åter av kunskapens frukt utan att lära sig någonting, och får ge sig ut på ökenvandring. Centern ska få sina hjärtefrågor utredde av biskopskollegiet för byrålådan. S och Mp ska sitta i regering, C och L ska inte rösta emot, V ska godkänna härligheten.

  Prästen förklarar lagen för allmogen. Besvärjelser över klimatet får en svår konkurrent. Luftslott av koldioxid ställs mot marknadshyror, det imaginära mot det reella. Klimatets krav på folkminskning kristalliseras i ökad trångboddhet, politikens skönhet är utomjordisk. Greta får bo kvar hos mamma, därest ingen lämplig tjänst yppar sig efter gymnasiet. Global Klimatungdomsombudsman är en ännu ej instiftad möjlighet att skaffa sig erfarenheter av internationellt flygande för klimatets skull.

  Skenet från svarta hål som dväljes i politikgalaxens centrum är bländande. På en och samma gång måste befolkningen halveras men immigrationen ökas. På en och samma gång ska religionens frihet samsas med den rätta läran. På en och samma gång är Muhammeds lära sann, falsk, obligatorisk, frivillig och ofarlig, medan ungdomen måste lära sig att vända andra kinden till och bära kniv. Koldioxid är samtidigt djävulens verk och växtlighetens drivmedel. Politikens matematik är i sanning störst. Därför har den instiftat både skatten från dem som inte har och bidraget till dem som har. Allom till fromma.

  Fallen på knä och bedjen. Statt upp, sjung ut, tviflen icke. Genom tro allena nås salighet.

 2. Sniff skriver:

  Det är förfärligt att VR finansierar Gardells politiska pamfletter och att universitetet låter sitt rykte solkas av denne charlatan. UU borde ha lärt sig åtminstone en smula av KIs skandaler

 3. DanTor skriver:

  Lars.V. och liiite mycket -”var glad var glad” dock ok, somalltid, inlindat.

  Reflektion från + 2017 nåttsånt och eminente Magnus Ranstorp och, – ” rasforskningsinstitutet CEMFOR hos Uppsala universitet ”.

 4. Jaha Johoansson skriver:

  Det regeringsunderlag som addresserar gångna decenniers misstag finns mitt framför allmogens långa näsor. S + Sd + V samlar 190 mandat.

  Nej till knivbeväpnad låglöneimport med startuppbidrag, nej till marknadshyror, nej till konsulters springnotor, nej till religiös imperialism, nej till top-down-implementerad småskalighet byggd på skattehöjningar, nej till Brysselstyrd vargodling.

  Nu återstår att se om Sjöstedt ska lyckas göra någon nytta alls under hela sitt politiska liv. Då blir det ett kiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.