2625: Att vilja tysta med yttrandefrihet

Så har det blivit rubriker kring yttrandefriheten. Ung vänster vill störa SD:s valkampanj i Göteborg. En representant motiverar det med att de använder sin yttrandefrihet för att tysta SD. Det är klart att det inte ingår i yttrandefriheten att förhindra den. Jag skulle tro att Ung vänster inser det. Man kan undra vad man vill uppnå. Självklart ger det SD några extra knuffar framåt. Ung vänster vet nog om det också. Deras intention är nog lokal utlevelse, alltså att anhängarna får samlas kring en gemensam önskan. Så blir alla nöjda, åtminstone för tillfället. (Expressen)

Det här inlägget postades i politik, yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.