2619: Stå upp

Ett intressant mediefall I ståuppkomiken inträffade idag när Elin Erssons aktivistinsats vann full uppmärksamhet (Aftonbladet). Den estetisk faktorn är väl det bästa. När Ersson insåg att 25-åringen som hon hade siktat på att uppstå för inte fanns på planet upptäckte hon att det lyckligtvis fanns en 50-åring till hands.

Generalsekreteraren för advokatsamfundet Anne Ramberg kunde ha varit lite rolig i sitt uttalande:

”I en rättsstat vågar människor agera mot ’demokratiska’ beslut”. ”Stå upp” skulle hon naturligtvis ha skrivit.

De italienska vattenbombplanen lämnade Sverige. Ingen uppståndelse, enbart en utmaning.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

17 svar på 2619: Stå upp

 1. CeDe skriver:

  Svensken får inte mer än vad den sammanlagda intelligensen i landet når upp till.

 2. minnesdagen skriver:

  Undrar om misshandelsdömde 50-åringen fått tillfälle att tacka henne. Inte så lätt om han sitter i förvar, men hon kanske besökt honom och de har fått en fikastund och kunnat prata om ditt och datt. Hon kunde göra det och filma och lägga ut fikastunden på sin twitter. Det blir så torrt annars när man inte får veta något om den andre personen i all denna uppståndelse.

 3. CeDe skriver:

  Tacka för vad då? Han fick ta nästa plan hem.

 4. Ulf skriver:

  Det är naturligtvis lite bittert för de som menar att svenska kvinnor just nu hukar under en våg av sexuella övergrepp utförda av afghanska män när en svensk kvinna med ett mycket ”svenskt” utseende står upp för just en av sina bödlar.

  Att sedan många kommentatorer på youtube menar att hon förtjänar stryk är även det pikant. De vita kvinnor som inte förstår sitt eget bästa är helt enkelt förrädare och bör behandlas som sådana!!

 5. Från Graven skriver:

  Koranen 4:34 stipulerar att mannen skall slå kvinnan om hon inte lyder.

  Du är inkonsekvent, Ulf, när du ena dagen förespråkar sharia och nästa dag ondgör dig över forumkommentarer som påpekar att att en kvinnlig rättshaverist förtjänar stryk.

  Skall du kanske sätta dig ner i lugn och ro i en vrå och tänka igenom vilka principer du vill hänvisa till? Om det är fel att påstå att en kvinna förtjänar stryk – vilket det är – varför förespråkar du då sharia? Ulf?

 6. Från Graven skriver:

  Man kan även fråga dig, Ulf, varför du förfäras över dålig forumstil mot aktivisten Elin när du själv ideligen faller ut i könsord mot CeDe på detta forum.

  Ulf?

 7. Ulf skriver:

  Signaturen ”Från Graven” påstår helt lögnaktigt att det i staten Israel är tillåtet att misshandla kvinnor. Återigen en antisemitisk lögn.

  Däremot så har lagstiftningen riktat mot våld inom familjen luckrats upp i det kristna Ryssland.
  Den man älskar agar man eller rättare sagt som det står i Hebreerbrevet 12:6 ”Ty den Herren älskar, den agar han, och han straffar med riset var son som han har kär”. Uppenbarligen hämtar Putin sin syn på hur en kristen familj skall lösa sina konflikter direkt från bibeln!

 8. CeDe skriver:

  Mer likvärdigt i gamla testamentet tycks för där ska ju även männen pryglas.

 9. Från Graven skriver:

  Här en artikel om vänsterns judehat: https://ledarsidorna.se/2018/07/judehatet-en-frammande-fagel-som-tagit-plats-i-arbetarrorelsen/

  Islamisten och antisemiten Ulf har ägnat många trådar på Vilks.net att understryka vilka tidningar som är ”judeägda”, vilka debattörer eller akademiker som är ”judar”. Ulf ger sig på Chang Frick och jämställer honom med nazister och förintelseförnekare, väl medveten om Chang Fricks judiska börd; detta är en klockren definition på antisemitism enligt SKMA (Svenska kommittén mot antisemitism).

  Ulfs ständigt hotfulla språk mot kvinnor på forumet, fyllt med könsord, har renderat flera tillsägelser från forumets värd och admin, Lars Vilks, utan att Ulf korrigerar sitt beteende.

  Ulf pissar i någon annans tält med sitt kvinno- och judehat.

  Gå och förespråka din sharia någon annanstans du störda person, Ulf.

  😆

 10. CeDe skriver:

  Evolutionen går sin gilla gång. Den starkaste vinner alltid.
  Så varför kämpa emot egentligen. Enligt beräkningar så är de etniska svenskarna i minoritet 2066.

 11. CeDe skriver:

  Det gäller att tillhöra de starka och med alla medel bekämpa religiösa vansinnigheter.
  Den som vill sätta sig in i den värsta sorten, den att påtvinga små pojkar till könsstympning kan logga in på Samhällsnytt och få en klar bild av den galenskapen.

 12. CeDe skriver:

  Som redan sagts; den starke vinner.

  Den kanadensiska frilandsjournalisten Lauren Sothern förklarar islams dominans.
  Medan man i väst blir alltmer historielös och ägnar sig åt historierevisionism, vet man inom islam precis vad målet är.

  Kombination med storskalig invandring bäddar det för en dyster framtid för väst.

 13. Per skriver:

  CeDe
  Nutiden och framtiden för Väst kan beskrivas med krigsterminologi:
  Massinvasion samt ockupation av specifika lokala territorier, utvidgning av och sammanbindning av dessa till regioner och på sikt ett möjligt maktövertagande av nationen med generellt införd sharialag – om inte utvecklingen stoppas i ett mer eller mindre utvecklat inbördeskrig, följt av massdeportering av delar av den muslimska befolkningen. Ett scenario som dagens barn och ungdomar i länderna Sverige, England, Frankrike, Belgien, Spanien, Tyskland, Italien – med stor sannolikhet kommer att få uppleva ungefär när de är medelålders. Flickor och tonårstjejer och deras föräldrar bör vara särskilt oroade för utvecklingen inom en relativt nära framtid. Är det någon här som kan/törs argumentera mot denna prognos?

 14. Per skriver:

  Jag vill lägga till ett rekevant/centralt begrepp i samnanhanget och det är utvecklingen av en DUBBELMAKTS-situation. Detta begrepp användes av revolutionöra socialister under maj 68 och åren efter. Men idag är det mer relevant begreppet än då.

 15. Ulf skriver:

  Europa är beroende av invandring från muslimska länder Per. Födelsetalen är för låga i nästan alla europeiska länder och då gäller det att fylla på med människor i arbetsför ålder.
  Om något eller några europeiska länder skulle avstå från massinvandring så väntar nedskärningar i välfärden och en dramatisk växande statsskuld i takt med att gruppen ålderspensionärer ökar samtidigt som den arbetsföra delen av befolkningen minskar.
  En utveckling som nog inte skulle bli så populär bland väljarna.

 16. Ulf skriver:

  Judehatet är en integrerad del av arbetarrörelsens historiska arv sedan 1800-talet. Det hade du vetat om du läst på lite om arbetarrörelsen historia ”Från Graven”.

  ”Från Graven” vill fördriva de svenska judarna och påstår falskeligen att det är lagligt att slå sin fru i Israel. Att ha sådana åsikter är att vara antisemit.

 17. Från Graven skriver:

  Det är oroväckande att Ulf, en av vänsterns antisemiter (tänk Corbyn, Oldoz Javidi, Linderborg, m.fl) tillåts fortsätta som aktivist på svenska fora. Ulf späder på misstron mot vänstern när han tråd efter tråd fortsätter sin djupt antisemitiska diskurs genom att understryka vilka tidningar som är ”judeägda” och vilka akademiker som är ”judar”.

  Ulfs metod är enligt SKMA (Svenska kommittén mot antisemitism) den klassiska metoden att jämställa folka av judisk börd (t.ex Chang Frick) med nazister och förintelseförnekare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.