2589: Den besvärliga hunden

Ahmadiyya Muslimska Samfundet har startat en pr-kampanj för islam (samnytt). Särskilt proffsiga är de inte och det lär inte bli någon stor framgång. Det behövs inte mycket förrän de kryper fram vad man är ute efter. I intervjun i länken ställs frågan om rondellhunden. Den blir lite för mycket men bortsett från det stödjer imamen yttrandefriheten. Inte precis något taktiskt svar men dock uppriktigt. Man vill väl men på sina egna villkor. Mera taktiskt korrekta svar är att gasta om islamofobi eller att jämföra rondellhunden med 1930-talets antisemitiska teckningar. Men även det svävar i trötthetens tecken.

Samfundet har sina trosläror och den fantasifulla skrönan om Jesus tar man naturligtvis på största allvar.

Det finns anledning att vara skeptisk mot de svenska moskéernas verksamhet. Finansieringen av de flesta av dessa kommer från Mellanöstern och ställer sannolikt en del villkor (ETC).

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

12 svar på 2589: Den besvärliga hunden

 1. Hans Odeberg skriver:

  Ahmadiyya kan vi dock utgå inte finansieras från Mellanöstern.

 2. sl skriver:

  ETC med på vagnen. Sent ska syndaren vakna. Men de snarkar nog vidare.

 3. mohammad skriver:

  Den som refererar till Samhällsnytt (gamla Avpixlat) äger ingen trovärdighet…

 4. Från Graven skriver:

  Men du som försvarar islam (Koranen 4:34, Sura an Nisa; kvinnan är underställd mannen; om hon inte lyder … slå henne) skulle däremot vara trovärdig!?

  Don’t make me laugh mohammad!

 5. CeDe skriver:

  Ytterligare muslimska föreningar/moskéer finansieras utifrån med Saudiarabiens, Turkiets, Irans, Qatars, Förenade Arabemiratens, och Libyens pengar mfl.

  Någon islamisering av Sverige pågår dock inte enligt flera källor.

 6. CeDe skriver:

  Kallelse till bön hör inte hemma i det offentliga rummet. Det är en privat angelägenhet för de troende.

 7. Jor-El skriver:

  Slapp ideologisk mediekritik av mohammad.
  Förutom siffran ’en miljon’ (svenska hushåll fick flygblad) ser jag ingen icke trovärdig information i artikeln.
  Men just ’en miljon’ verkar otrolig och verifieras inte på något sätt i artikeln, men utgör ändå rubriken för texten.
  Att man skickat ut lite fotsoldater i Älvsjö för att lägga i brevlådorna där är en sak, men för att nå en miljon svenska hushåll behövs antagligen anlitande av postgång och en väldigt rymlig budget för porton.

 8. minnesdagen skriver:

  Det besvärliga är väl inte hunden. Det besvärliga är när en grupp religiösa kräver respekt. Kräver respekt men kan inte hantera en karikatyrteckning. Det är ju inte direkt respektingivande att man inte kan hantera en karikatyr.

 9. sl skriver:

  Man kan visst länka till media närstående sd, men bör då kolla upp vad där står mot annan källa, och från vilket år nyheten kommer. Flashback är nog faktiskt bäst, det är ingen idé att leta i aftonblasket eller statens nyheter. De är proppfulla med agenda-planteringar.

  Det finns olika sorters respekt, en är respektfull mot andra, en annan hotar andra med våld. Den främmande imperialistiska religionen föraktar oss implicit, vid utplacering av rondellhund blir hotet explicit.

 10. Ludvig K skriver:

  Dogmatikern mohammad ser inte problemen ens om man viftar med de framför ögonen på honom. Hans ideologiska skygglappar gör att han bara tar in det han vill se.

 11. Från Graven skriver:

  Men det är mer än endast skygglappar, Ludvig. Islamisten ”mohammad” använder sig av klockren Metod. Metoden är att anklaga, skylla för rasist, insinuera Lars Vilks politiska hemvist (såsom Samhällsnytt-kommentaren ovan), aktivt söka begränsa yttrandefriheten, o.s.v. Det är inte den goda viljans naivitet, det är ideologisk agenda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.