2585: Duellen

Det hemliga projektet i Stockholm är avklarat. Det rörde sig om en duell i porträttmåleri. Jag utmanades för en tid sedan av Duda Bebeck och denna afton avtäcktes de porträtt vi gjort av Oda. Hon ingår tillsammans med Duda i gruppen Atlas tårar. Duellen ägde rum på restaurang Hilma. Eller rättare sagt inleddes där eftersom dylika dueller knappast kan avslutas. Tillställningen var inte på något sätt stillsam ty den skedde i det hektiska nöjets tecken. Men det var möjligt att samla den talrika publikens intresse när duellen utspelades genom avtäckning av två stafflier. Bilder från denna händelse kommer.

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.