2544: Om mitt livvaktsskydd

Till slut har det kommit ett besked från Centerpartiet: De stöder inte sharialagar. Det tog sin tid innan vi kom dit.

Jag har skrivit en artikel om mitt livvaktsskyddsliv i Nyheter 24. Det är rätt många som inte tycker att jag är värd det. Fortfarande tänker sig somliga att jag får skylla mig själv, dvs. lite shariariff. Nyheter24.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

13 svar på 2544: Om mitt livvaktsskydd

 1. Jor-El skriver:

  Väl formulerat, och skyddet är värt vartenda krona!

 2. sl skriver:

  Det är inte du som kostar, det är islam som kostar. De sex miljonerna är en droppe i havet, islams kostnader räknas i miljarder.

 3. sl skriver:

  Centerpartiet är ett fd bondeförbund utan väljare, de företräder sig själva, tydligen kan centerpartiet fyllas med vilket socialt innehåll som helst. Det gamla bondeförbundet hade en lätt brun-nationell blut und boden-attityd i västsverige årtionden före kohandeln, bondesamhället är baserat på markinnehav.

  Vad innebär det att vara svensk, numera? Feghet ser ut att vara det mest utmärkande draget. Det fungerar inte så bra under islams ok, men märktes inte under frikyrkans halleluja-år. Religionerna levererar helt olika värdegrund.

 4. CeDe skriver:

  Centerns väljarstöd lär väl minska markant nu när det islamska stödet fått sig en törn.
  Allt kommer ner på jorden. Även Löfvens ambition att kunna påverka giganten Trump kom till korta.

 5. DanTor skriver:

  sl och 08.56 och -”Feghet ser ut att vara det mest utmärkande draget”, njaee det fattas mera av, lämpligt, tillrop.

  Appropå tillrop och religion Kristendom eller Islam vadå ”halleluja-år”, ehmm och ”år” tycker nog att det gäller fortfarande därmed Inter-religion som i; Svenska Kyrkan och om frikyrkan och tummen-upp Interreligion Alf Svensson i SR-intervju sommaren 20016.
  Inter-Religion, Nej och åter nej, kan nog vara hög tid för kristendomen att använda Gud rejäla doningar och därmed för tillfället välja bort filtret, JesusKristus, var sak har sin tid ty vi är ändå för evig-tid syndare förlåtelse får hämtas i omgångar, filterbyte.

 6. Jor-El skriver:

  Centerns högtflygande luftballong kommer tvingas ta mark i september.
  Annie på Grönkulla har då tre oaptitliga alternativ att välja på.
  Alliansregering med stöd av SD, stödhjul åt S, eller äta högersko.
  Vi väntar med spänning på valet…

 7. minnesdagen skriver:

  Livvaktsskyddet ingår väl i religions- och yttrandefrihets-budgeten och drabbar ingen fattig. Faktum är att det är några massmedia som har valt att sprida nyheten och därmed orsaka hotbilden. Knappast helt omedvetet.

  Man kan ju dra paralleller till H&M som drabbats av uthängningar i media nyligen. Först var det bilden på den lilla coola fotomodellen med djungeltrycket och sedan legogubben som borrade ord på barnstrumpan.

  Nu spekulerar jag förstås bara, men jag kan inte låta bli att undra om dessa två händelser har kuppats. Och sedan den stora mediala hetsen med rubriker i alla tidningar och TV. Det finns många miljarder att tjäna för en grupp blankare. Och samtidigt trycker man till de stora H&M ägarna, som kanske på något sätt varit olydiga, för att visa vem som har makten.

 8. Per skriver:

  De sex miljonerna är inte bara en nödvändig kostnad för att undvika att LV mördas. Det är även en struntsumma för att få en ständig påminnelse om islams hot mot yttrandefriheten och den fria konsten. Här och globalt.

 9. sl skriver:

  Det är inte Vilks och inte Jyllandsposten, det är vare sig producenten eller distributören som orsakar islams våldsutbrott. Islam är orsak till islams brott. Islam provoceras inte, islam provocerar sin omgivning. De sex miljonerna är vad det kostar att bevaka islams hot mot Vilks. Vilks har inget ont gjort. Islam skadar kontinuerligt. Det är inte religionsfriheten som kostar, det är islam som kostar, och det drabbar svensk skattebetalare, som i genomsnitt inte alls är rik.

 10. Per skriver:

  sl ger den korta versionen av islamkritiken:

  ”Islam är orsak till islams brott. Islam provoceras inte, islam provocerar sin omgivning.”

  Borde bli politiskt bevingade ord, ungefär som ”Den reellt existerande socialismen”. (Även om vissa vänsterpersoner ville sätt citattecken kring ordet socialism i detta fall så har uttrycket varit verkningsfullt.)

 11. CeDe skriver:

  Islam ska stå till svars för sina brott och Lars Vilks borde kräva miljardskadestånd från staten.

 12. CeDe skriver:

  Sverige inte bara ger plats åt utan även försörjer samfund och individer som vill praktisera islamska påbud – skrämmande!

 13. Pelle skriver:

  Ebtisam Aldebe satte ju ner foten och prövade islamsk lag i Sverige. Det gick inget vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.