2506: Konferens och angeläget

I morgon skall jag medverka i en konferens på Christiansborg i Köpenhamn, ”Om terrorns offer”. Konferensen presenteras på FB. Jag skall berätta lite om tillståndet i den svenska debatten. Där finns en del nyheter.

I vår debattflora kommer det gärna inslag om huruvida operaföreställningar kan aktualisera angelägna frågor. Gunilla Brodrej har sett Strauss Elektra. På scenen fanns inte mycket att hämta om dagsaktuell politik. Men man hade också ordnat en frågestund med solisterna och Brodrej tog naturligtvis chansen att fråga vad de tycker om metoo. Det börjar bli lite tjatigt och svaren är givna. En viktig rörelse. Det tyckte solisterna. (Expressen)


Här är en målning som jag gjorde för ett tag sedan men som jag nu har justerat en del. Hemfärd genom Köpenhamn.

Det här inlägget postades i debatt, politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på 2506: Konferens och angeläget

  1. Pingback: Terrorofre på Christiansborg « Snaphanen.dk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.