2483: Avkall på kravlöshet

Ännu en spricka i åsiktkorridoren har till slut visat sig. Det handlar om en sak som för rätt många har varit självklar. Krav, normer och värderingar för de ”nyanlända”. Ordet ”nyanländ” är också intressant eftersom det har skapat för att under stor ängslighet åstadkomma ett ord med så lite värdering som möjligt. En ledare i Expressen (Aftonbladet är väl inte riktigt framme ännu) tar bladet från munnen och rider på de upprörda rösterna med anledning av de antisemitiska demonstranterna. Den officiella svenska hållningen har varit att inte ställa några krav på nyanlända och att bemöta varje försök att diskutera Problemen kring kravlösheten med ständiga utrop om rasism och främlingsfientlighet. För att bemöta kraven har man dessutom fabricerat fördelar som inte existerar. Man har t o m gått så långt att man har visat förståelse för avvikelser mot mänskliga rättigheter. Mänskliga rättigheter är ju trots allt en västerländsk uppfinning.

Men nu tycks man ha kommit till vägs ände.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

6 svar på 2483: Avkall på kravlöshet

 1. Jor-El skriver:

  Det är en stor atlantångare att ändra riktning på.
  För två år sedan var den KRAV-märkta ståndpunkten att inget tiggeri är organiserat, inga ”ensamkommande” ljuger om sin ålder och invandrare har ingen svensk kultur att anpassa sig till, eftersom någon sådan inte existerar.
  Ack, rosenskimrande 2015, innan skiten träffade fläkten och Sverige blev tvunget att börja syna sina egna humanitära stormaktsambitioner i sömmarna.

 2. Från Graven skriver:

  Kom ihåg var ni läste det först: Vilks.net

  Skickligt att hålla igång en så brutalt exponerande blogg från utsidan av svensk fångvård. Även Ganman har klarat det, fast han var senare ut på banan.

 3. Per skriver:

  Ju större det muslimska/menakulturella parallellsamhället blir, ju mindre blir motivationen (och möjligheten) för ickesvenskar att integrera/assimilera sig i det SVENSKA samhället. Vi ska vara helt på det klara med att landet Sverige numera består av TVÅ samhällen/kulturer. Om några decennier är dagens utanförskapssamhälle det större av dessa två. Denna utvecklingsprocess kommer sannolkt att snabbas på av en white-flight process från Sverige med tiden. Allt under förutsättning att den nuvarande migrations- etc.- politiken fortsätter. Smärre åtstramningar har i stort sett ingen betydelse för förloppet.

 4. Från Graven skriver:

  Seså, Per

  Håll dig innanför korridoren som en god medborgare. Och glöm inte att avfärda att den existerar överhuvudtaget.

 5. Per skriver:

  Från Graven
  Trånga korridorer ger mig klaustrofobi.
  Speciellt om någon försöker tvinga mig att vara där.
  Vi gillar mer öppna landskap, eller hur?

 6. Från Graven skriver:

  Jag trivs också bäst i öppna landskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.