2396: Nya tappra försök

Javäl, så var det nya repriser i politiken. SD har fått goda opinionssiffror inte minst inom LO. Det betyder nya tag för att få bukt med den allt besvärligare uppstickaren. Socialdemokraterna gör en nationell satsning för att få tillbaka sina väljare. Magnus Manhammar skall finna KODEN (SR).

Mats Johansson (S) erkänner att arbetsgruppen som ansträngt sig för att motverka SD har misslyckats. ”Vi studerade andra länder i Europa med växande högerpopulistiska strömningar, men inget parti lyckades hitta några framgångsrika strategier för att motverka de extrema krafterna, säger Mats Johansson.” (SR)

Man får nog säga att ett av de svåra hindren för framgång är att den svenska invandringspolitiken får betecknas som en extrem kraft. När detta blev uppenbart ökade naturligtvis SD:s trovärdighet: Vad-var-det-vi-sa. Just nu är det besvärligt att vända på öket. Och inte ser man någon kreativitet från de förtvivlade.


Miniskirts are back (Sylvie Fleury, 2009)

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

8 svar på 2396: Nya tappra försök

 1. Per Rauscher skriver:

  Lars! Läste att Polen inte haft några som helst terrorattentat pga sin migrationspolitik.
  Du kanske skulle söka politisk asyl där?
  En förlust för Sverige men kanske inte för dig…

 2. Jor-El skriver:

  Sällan har det nutida samhällsljuget nått högre höjder än i berättelsen om invandringens saliggörande för den kommunala ekonomin i Sandviken. En modern klassiker i migrationsdebatten.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

  Tre år senare verkar Sandviken ha lämnat sagans värld och vaknat upp till den brutala verkligheten. Tungt bokslut från Ebberöds Bank.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=6728295

 3. Lars Vilks skriver:

  Så enkelt är det inte. Risken är att jag drar med mig terrorattentat.

 4. CeDe skriver:

  Personer som predikar koranen får inte sätta sin fot i Boråsmoskén??

  http://www.expressen.se/moskens-forelasare-vill-att-judar-mordas/

 5. DanTor skriver:

  Lars V. avslutar texten sammanfattningsvis, -”Och inte ser man någon kreativitet från de förtvivlade.”
  Hehe ”förtvivlade” najee min fundering blir mera att det är just detta taskspeleri som en ständig strategi av, skavi-säga, kvinnliga gråtan som är en aktuell vald kreativitet och har-ju funkat både länge och väl, eller hur!

  Vi flertalet, har fått vänta tills denna nu-tid och lär få vänta en stund till, dock 70-talets avkomma är snart väck och dagens snöflingor trots deras ögonbrynslyftande akt-byten stannar vid, endast så.

  Det är endast att luta sig tebax och låta sig roas,. De blir te-å köra frukt-stilleben ett tag till, jajo den som vill kan-ju peta in nått diminutivt baktill dock, men nääe och att tvingas betrakta och till vad då för nytta, jagmenar är ni glada och stolta för er 70-talsavkomma?

 6. jojo skriver:

  LITE FRÅN VERKLIGHETEN:http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/gqdpk/framtiden-ar-ratt-ljus–terroristerna-blir-alltid-skjutna-eller-infa

  Just nu står tre svenska nazistiska terrorister inför rätta misstänkta för mordförsök, bomber mot ett vänsterkafé och två flyktingförläggningar. Underligt nog är de inte åtalade för terrorism, som de blivit om de varit icke-vita.

  Deras strategi för att skapa en revolutionär situation – ett ”raskrig” i deras terminologi – är lika verklighetsfrämmande i dag som på Baader-Meinhofligans tid och försöker de trappa upp våldet blir de skjutna eller infångade.

  På lite längre sikt ser det alltså rätt ljust ut. Utom förstås för de höger-extremister som i sin tankevärld är en spegelbild av terroristerna och bygger sin politik på förhoppningen att allt ska bli värre, de islamistiska terroristerna fler och hatet starkare.

  För närvarande utgör hala badkar en betydligt större fara för liv och hälsa i Sverige än islamistisk terrorism. Och även om nutidens terrorister skulle lyckas uppnå samma farlighetsgrad som våra badkar så är de dömda att gå under som alla sina föregångare. Därefter saknade bara av Marine Le Pen, sverigedemokrater och Anders Behring Breivik, möjligtvis också en och annan våldsbejakande liberal ledarskribent.

 7. Jor-El skriver:

  Här är en klockren kommentar till LO’s ”insikter” om dess förluster av tidigare marktrupper till SD:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1888771491376430&set=a.1740278532892394.1073741835.100007307925589&type=3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.