2072: Den revisionistiska komedin

Det har kommit upp en diskussion angående förnekandet av Förintelsen. Jag har tidigare sagt att jag inte har något större intresse av en sådan debatt men det kan vara värt att ändå säga något om företeelsen.

Först och främst bygger den på det enkla filosofiska faktum att man inte kan bevisa något. Däremot kan man ständigt ifrågasätta fakta. Som bekant är det enklare att vara destruktiv än konstruktiv. Förintelseförnekarna använder sig naturligtvis av detta och därför blir varje diskussion utdragen i det oändliga. För åtskilliga av förnekarna finns den fullt utbyggda teorin om en judisk konspiration, några särdeles ondskefulla illuminater, som styr världen. Detta kan man förstås inte bevisa men det går strängt taget inte heller att motbevisa det. Som man säger: Allting är möjligt (men det mesta är föga sannolikt, kan man tillägga). Förnekarna, som alltså propsar på att en revision av den vedertagna historieskrivningen, behöver nödvändigtvis inte vara antisemiter. Det brukar framhållas att de onda judarna bara är en liten del av judarna och att de flesta judar inte har med saken att göra eller att de också kan tillhöra revisionisterna.

Har man en gång börjat svälja det här monstret finns det inga gränser för vad man kan få för sig att gå med på. Nätet är fullt av erbjudande och den som ansluter sig till föreningen kan utan vidare låta sig imponeras av dess många företrädare. Dessa uppfattas som sanningsvittnen och auktoriteter av proselyterna.

Med övertygelsen om illuminaternas styrning av världen blir det möjligt att förklara praktiskt taget allting. Det är en kamp mellan gott och ont där illuminaterna givetvis är de ondskefulla och revisionisterna mänsklighetens sista hopp. Mänskligheten i övrigt är omedveten och manipulerad. Man kan vara övertygad om att dagens kungabröllop arrangerades av illuminaterna förmedlat och uppslaget i medierna som de totalt behärskar. Allt för att få folket att tänka på annat medan illuminaterna fortsätter sitt arbete att helt och hållet ta över kapitalet och förslava världen. Damfotbollen är också lätt att förklara. Den ingår sannolikt i programmet att omvandla kvinnan till ett stycke okvinnlig manlighet genom att låta dem galoppera runt på gräsmattor och jaga en fotboll. Applåderat av medierna och den publik som aningslöst låter sig slukas av den sortens underhållning.

Jean Paul Sartre tyckte om att säga ”Varje antikommunist är en hund.” Självfallet var han ett hjälplöst instrument i händerna på illuminaterna som skapade kommunismen.

Det som produceras är fantasifullt och saknar inte humor (även om det är tänkt på djupaste allvar). Beatles, kan man förstå, hade en uppgift i världen, nämligen att, styrda av illuminaterna, underminera moraliska världen och samtidigt ge världen en sådan underhållning som styrde bort tankarna från allvarligare saker. Och inte skrev de sin musik själv, den uppgiften tog filosofen Adorno på sig. En Adorno som för en stund sedan lade sina filosofiska texter åt sidan för att stampa taken och muntert nynna ”She loves you, yeah, yeah, yeah, Yeah!” Fängslande bevisföring kan man finna här och här.

Angående Förintelsen är förnekarna intresserade av en revision som omfattar att det inte existerade några gaskammare och att antalet mördade judar inte var i närheten av de officiella siffrorna. En och annan gång har förnekarna gett sig på empiriska försök och ett av de mest berömda är Leuchter report som under lång tid hyllades av likasinnade som ett vetenskapligt bevis på gaskammarbluffen. Det händer inte sällan att den fortfarande åberopas. Men den hamnade tämligen snart på soptippen (självklart kan detta bortförklaras genom att illuminaterna blev skrämda och agerade).

Påstådda framträdanden och spår av illuminaterna finner man i så skilda företeelser som i Bilderberggruppen och Sion den Vises Protokoll. Det senare visade sig vara ett avsnitt ur en gotisk roman men sådana trivialiteter är naturligtvis inget hinder för att godta dess budskap om det judiska världsherraväldet.

Och vad är det för mening med tron på förnekelsen? Svaret är enkelt, livet framstår i ett förklarat ljus, allt som sker ingår i en större plan där kampen om ont och gott ständigt försiggår. För den troende.

01cdf
Ett säkert bevis på att Caspar David Friedrich tillhörde eller styrdes av illuminaterna är det allseende ögat på ramen till hans altartavla.

Det här inlägget postades i debatt. Bokmärk permalänken.

244 svar på 2072: Den revisionistiska komedin

 1. Gurun Gudrun skriver:

  Varför vill man förneka förintelsen?
  Helt enkelt om man ogillar judar eller/ och gillar nazismen, vilket väl tydligt gäller för både Doktorn och hans ”referenser”, likt Ursula Haverbeck och hennes framlidne man (som var en utttalad antisemit, högerextremist och nazistisk ideolog från unga år på 20-talet fram till sin död 1999). Alltså blir det inte en opartisk kritik, endast en propaganda för sin egen aparta åsikt och försök till självisk ursäkt; givetvis alls ej en trovärdig historieskrivning.
  (Börja med att, detaljerat och väl motiverat, var för sig avfärda de 461 källorna som till och med Wikipedia anger i sin engelska artikel som beskriver Förintelsen (The Holocaust), tack, ”el Dottore”. Du behöver samtidigt inte rapportera till mig eller någon annan här, eftersom vi hur som helst inte kommer dela din villfarelse.)

  Vilks, jag förstår ditt dilemma med att främja ”yttrandefrihet” som ett inslag i ditt påstådda konstprojekt, men jag tycker du borde näpsta dessa grymheter mer ingående i sin linda på ditt forum; det svider i själen att se dessa övergrepp på sanning (och människoliv) så lätt skumma upp på ytan i din tämligen grumliga gryta till blogg; snart kommer det väl påståenden om att det var Snömannen, en skäggig judisk Metusalem som fått sin DNA muterad av utomjordingar, som sköt JFK tillsamman med Lee Harvey Oswald.
  Tack för mig och lycka till.

 2. Ludvig K skriver:

  Jag har gjort många misstag! Har t.o.m. erkänt det på sina håll här på bloggen, och gjort avbön för diverse tidigare skärmytslingar. Därför tycker jag det är lite orättvist av dig att plocka fram ditt ytterst selekterade urval av gammalt groll…

 3. Ludvig K skriver:

  I övrigt instämmer jag i varenda ord som Gurun just skrev.

 4. Från Graven skriver:

  Ludvig.

  Fair point.

  Jag tittar f.r.o.m nu framåt.

 5. Gurun Gudrun skriver:

  PS. Det kunde vara en muslimsk Metusalem också; hur som helt var han svartmuskig. DS.

 6. Semesterfiraren skriver:

  Problem No. ETT – var och en tycker helt i demokratisk anda alltefter sitt förstånd. Problem No. TVÅ – alla tycks acceptera den rådande ordningen – utan att ifrågasätta den – och inordna sig glatt i de roller denna erbjuder. Problem No. TRE – någon upptäcker sig vara fast i denna ’box’. Den överväldigande majoriteten är psykostatiskt folk – mycket nöjda med vad de redan lärt sig och beredda att hårdnackat försvara sin tro. Deras psykokinetiska motpart är mycket liten – men allt Sanningens sakta växande konturer har att hoppas på – – – Ett svar till Från Graven ligger sedan i morse fortfarande kvar i ’slussen’.

  En ’psykostatisk’ person är färdigmodellerad och re-agerar. En ’psykokinetisk’ person är i utveckling samt undviker att re-agera.

 7. Från Graven skriver:

  OK, Doktorn.

  Ser med stort intresse fram emot det.

 8. Från Graven skriver:

  Nu ser jag det.

  Återkommer

 9. mohammad skriver:

  ”– Ett svar till Från Graven ligger sedan i morse fortfarande kvar i ‘slussen’.”

  Du menar väl inte det om Snömannen, Doktorn…?

 10. Från Graven skriver:

  Doktorn

  ”problemet är att det officiellt antagna är segrarmakternas historieskrivning.”

  Nja, du har ju forskare av alla nationaliteter som fortfarande ägnar sig åt revideringar. Man får nog säga att de stora dragen är obestridliga och att det är de absoluta talen som debatteras allteftersom olika underlag viktas på olika sätt.

  Oavsett vilket så gick nazisterna för långt; och det finns alldeles för mycket konvergerande och korroborerande bevis för att allt skall kunna avfärdas som en listigt iscensatt bluff.

  Man kommer ju heller aldrig runt Speers syn på det hela. Han om någon hade översikten och intellektet att kunna slå hål på det hela om det hade varit en bluff.

  Men han fick använda all sin kraft och skicklighet att hävda den blåögda naivitetens marginaler för att klara sig från galgen.

  Nota bene, Speer ifrågasatte aldrig beläggen, de var helt enkelt alltför överväldigande obestridliga – och därmed ifrågasatte han heller aldrig Förintelsen. Tvärtom.

  Långt efter avtjänandet av sitt fängelsestraff, och mot slutet av sitt liv, när han endast hade att vara tyst något år till för att hans officiella ”okunskap” skulle permanentas för evigt, så gjorde han skriftligt avkall på att man inte visste vad som pågick.

  Han gjorde detta, av egen utsaga, av moraliska skäl.

 11. Från Graven skriver:

  Är mohammad tillbaka?

  mohammad!

  Har du några synpunkter på Doktorns tidigare fråga angående Nürnbergrättegången som en skådeprocess?

 12. Från Graven skriver:

  Eller tar du för givet att den inte var det?

 13. Lars Vilks skriver:

  Några tycker kanske att hela den här debatten är onödig. Jag var också tveksam till den. Men när jag för några dagar sedan talade med en bekant kom jag något på andra tankar. Han tillhör inte alls förnekarna men han trodde att högst 5 % av de avrättade judarna hade skett genom gaskammare. De officiella siffrorna är upp emot 50 %. Okunskapen är betydande och konspirationsteorierna har större utbredning än vad jag förväntade mig. Min bekant trodde också att staten låg bakom 9/11 och det är han långt ifrån ensam om. Och det flödar på nätet. Så man skall nog inte ta alltför lättvindigt på det här. Angående Förintelseförnekandet kan det här vara en introduktion till frågor och svar:
  http://www.phdn.org/negation/gravediggers/gom-1996-auschwitz_gc_and_deniers.html

 14. Semesterfiraren skriver:

  Det är ju glädjande att folk börjar skärskåda myterna om än liten smula åtminstone – men det betyder föga och är bara en stillsam början. Kampen om makten och rasens fortbestånd gäller rätten att tillhandahålla våra betalmedel mot skuld betald i skatter till en privat entreprenör – nämligen världens verklige härskare vars pipa våra yrkespolitiker dansar efter. Som Lars påpekar är det inte heller så enkelt med 911 – här gick härskarna lite för långt i sitt övermod och 911 blev istället till en intellektets väckarklocka.

 15. Från Graven skriver:

  Doktorn!

  Jag är skyldig dig ett stort tack för dagens skratt!

  Icke åt dig eller dina perspektiv, vilka jag – som sagt – finner vara en krydda i den gråa vardagen.

  Men åt oss alla som snopna tror att det går att tysta dig!

  Hatten av!

  Du är som en sådan där rolig klump som – när man slår omkull den – genast reser sig igen! Ad infinitum!

  Jag erkänner att jag kommer att sakna dina inlägg – för nu åker JAG på semester.

  RIKTIG semester!!!

 16. CeDe skriver:

  Återigen har vi blivit förda bakom ljuset. Kommande natt är den absolut ljusaste för året. Så nu vet ni det ni som är noga med detaljer. Det är i natt ni ska vara som gladast.

 17. CeDe skriver:

  Koppla av Från Graven – du har semester!

 18. Adam skriver:

  Doktorn har producerat ännu ett flumhögerinlägg och jag tänker gå igenom det bit för bit för att försöka förklara för honom varför det har skriver är dåligt.

  Mina kommantarer nedan är i versaler, så man lättare kan skilja på när det är jag, och när det är han som skriver.

  DOKTORN SKRIVER:

  problemet är att det officiellt antagna är segrarmakternas historieskrivning. Den villkorslöst kapitulerade har fortfarande ingen talan. Ämnet är ofantligt.
  Först och främst – varför planerades världskrigen – om de planerades – och vem önskade undanröja vilka fiender?

  INTRESSANT. BERÄTTA MER.

  Kommunismen slaktade begåvade människor i ofattbara mängder. Ryssland och Tyskland har upphört att existera. Palestinierna fördrevs så Israel kunde utropas 1948.

  MEN… NU HOPPADE DU ÖVER ANDRA VÄRLDSKRIGET OCH FÖRINTELSEN. DET VAR JU DET DU SKULLE REDOGÖRA FÖR…

  Nu försvinner industrin från den industrialiserade världen och diverse ‘social engineering’ med regnbågefärger och karriärkvinnor har medfört alla tiders lägsta födelsetal i den utvecklade världen, medan massinvandringen slår alla rekord och vi sjunker allt djupare i skuld till privat-kontrollerade IMF och andra centralbanker – och skulle vi betala tillbaka alla våra skulder, hade vi inte längre några betalmedel kvar!

  DU SÄGER JU INGET OM SAKERNA DU PRATAR OM. DU TAR BARA EN MASSA ÄMNEN OCH STAPLAR PÅ VARANDRA. INGEN ANALYS, BARA ANTYDNINGAR.

  Den vita Nordeuropén håller på att dö ut.

  DET VISSTE JAG INTE. BERÄTTA MER OM DET…

  Vem har velat detta? Redan prins Clemens Metternich såg hur de hemliga sällskapen hade blivit en maktfaktor 1815

  NEHE, INGEN REDOGÖRELSE FÖR HUR DEN VITA HÅLLER PÅ ATT DÖ UT. OCH VAD SÅG METTERNICH 1815? UTVECKLA!

  – vår gode Lars inte är ‘intresserad’ av att höra talas om – och detta leder oss till en misstänkt förövare – kommunismens skapare

  MENAR DU MED KOMMUNISMENS SKAPARE KARL MARX..?

  – den Talmudiske sionisten – tillika illuminaten – tillika kristendomshataren.

  MARX (SOM FÖRVISSO VAR JUDE) VAR AlDRIG SIONIST SIONISMEN HÄRSTAMMAR IFRÅN HERZL OCH GURION.

  Kommen så långt uppstår nästa problem –

  HITTILLS HAR DU INTE KOMMIT NÅGON VART.

  ett stort behov av att närmare undersöka en sådan formidabel motståndares psykologi. Vare sig man vill eller inte – hamnar man nu i dunkla vatten Motståndaren kamouflerar sig dessutom skickligt. Han är egentligt väldigt liten.

  HEHE… DU SKRIVER DU SKA UNDERSÖKA MOTSTÅNDARENS PSYKOLOGI – MEN INTE UNDERSÖKER DU DEN. TYPISKT DIG DOKTORN.

  Skulle vi överge vårt nuvarande ekonomiska system

  OJ. STORA ANSPRÅK. HUR SKA VI GÖRA DET, OCH BYTA TILL VAD?

  och låta staterna kontrollera penningflödet

  VA? HUR GÅR DET TILL..? FÖRKLARA…

  istället för Rothschield & CO.

  INGEN FÖRKLARING HÄR HELLER…

  skulle alla våra problem inklusive krig och elände försvinna.

  VI SÄGER ATT DU HAR RÄTT. JAG TROR INTE DET, UTAN ATT DU ÄR UPPENBART GALEN, MEN VI SÄGER ATT DU HAR RÄTT. ATT JUDARNA STYR VÄRLDEN. OM DET ÄR SÅ, OCH VI GÖR SOM DU SÄGER, TAR MAKTEN IFRÅN DEM. PÅ VILKET VIS VET DU DÅ, ATT ALLA VÅRA PROBLEM SKULLE FÖRSVINNA?

  Därför ser motståndaren till att förstå vår psykologi ännu bättre än vi hans… ja, Du förstår nog.

  NEJ. JAG FÖRSTÅR INTE. DU LÅTER BARA PARANOID.

  Vi befinner oss i det totala propagandakriget och ju mer vi försöker värja oss, desto mer nedsvärtade blir vi – konspirationsteoretiker och allt vad mer. Men en sak måste ihågkommas – även motståndarens ‘mindre broder’ är mot sin vilja indragen i komplotten och hans rädsla utnyttjad.

  ÄN EN GÅNG: INGEN TEORI, BARA MASSA ANTYDNINGAR. EMELLERTID BORDE DET FRAMGÅ, FÖR ALLA HÄR PÅ BLOGGEN, ATT DOKTORN ÄR EN GALEN ANTISEMIT, SOM INTE FÖRTJÄNAR ATT TAS PÅ ALLVAR.

 19. CeDe skriver:

  Adam, menar du verkligen att vi ska ha lust att gå igenom och leta upp alla eventuella uttalanden från Doktorn taget ur sina sammanhang dessutom i skilda trådar för att på något sätt kunna få ditt klippande och klistrande verifierat och motiverat.

 20. Semesterfiraren skriver:

  Tack Från Graven!
  Herr Adam får se sig sorterad in under ’Problem ETT’ i min koncisa sammanfattning av Vilks Blogg kl. 14.40 igår.

 21. Rurik skriver:

  CEDE :
  Det som verkar klippt och klistrat är i själva verket ”Doktorn & semestersabotörens inlägg den 21:a Juni kl 9.40.
  Du kan läsa det i sin helhet här ovan på denna tråd.

 22. Doktorn skriver:

  Ursäkta röran! Såsom många anat kan doktorn, semesterfiraren, semestersabotören och folkefienden ha varit en och samma fysiska person. Nu har vi spillt en massa ur vårt intellektuella krutförråd på divergerande åsikter angående de stackars judarnas öde. Kommer man från Balticum, eller Ryssland torde man vara mindre blödigt sinnad pga. att anhöriga stått inför bolsjevikiska judars exekutionsplutoner – men antisemitismen är och förblir bara ’en omöjlig fråga’ ägnad att flytta fokus från den stora hemligheten – hur Rothschield & CO. trycker sedlar ur tomma luften och lånar dem till våra betalmedel mot ränta och därigenom har sista ordet till allt det sker i världen – alltså med enkla ord: Enorm makt. Det vore spännande att ta sig an frågan hur detta yttrar sig i samtidskonsten – en stark kulturskapande faktor bland de bildade och inflytelserika.

 23. CeDe skriver:

  Tack Rurik, jag har missat den.

 24. Rurik skriver:

  . . tycker för övrigt att Adam gör rimliga analyser och ställer relevanta frågor.
  Som han naturligtvis inte kommer att få något svar på . .

 25. Rurik skriver:

  . . ska kanske tillägga att så har inte alltid varit fallet när det gäller Adam. Men här är han helt klart på rätt spår . .

 26. Rurik skriver:

  Lars !
  Den månghövda de skapelse som bland annat kallar sig ”Doktorn” tar nu avstamp för att föra sin kampanj vidare på bloggens kommande sidor.
  Vore önskvärt att begränsa sådana yttranden till att endast uppträda på denna , speciellt reserverade sida där förintelseförnekelsen och dess konspirationsteoretiska förespråkare stått i fokus.

 27. Adam skriver:

  22 juni 10:15 skrev Doktorn: (mina kommentarer i versaler)

  Nu har vi spillt en massa ur vårt intellektuella krutförråd på divergerande åsikter angående de stackars judarnas öde.

  NEJ. FOLK PÅ BLOGGEN, BL A FRÅN GRAVEN OCH LUDVIG K, HAR, MOT BAKGRUND AV DINA OCH ANDRAS KONSPIRATIONSIDÉER, STÅTT UPP FÖR DET KRITISKA TÄNKANDET, MOT ALL SKIT DU OCH ANDRA SKRIVIT.

  Kommer man från Balticum, eller Ryssland torde man vara mindre blödigt sinnad pga. att anhöriga stått inför bolsjevikiska judars exekutionsplutoner –

  VET DU OM ATT JUDAR BLEV FÖRFÖLJDA I SOVJET? GOOGLA BL A ”STALIN ANTISEMITISM” OCH LÄS PÅ INNAN DU SKRIVER DIN DYNGA…

  men antisemitismen är och förblir bara ‘en omöjlig fråga’ ägnad att flytta fokus från den stora hemligheten – hur Rothschield & CO. trycker sedlar ur tomma luften och lånar dem till våra betalmedel mot ränta och därigenom har sista ordet till allt det sker i världen – alltså med enkla ord: Enorm makt.

  DET DU KALLAR DEN STORA HEMLIGHETEN, ATT JUDAR STYR EKONOMIN, ÄR INGEN STOR HEMLIGHET, UTAN EN MKT VÄLKÄND ANTISEMITISK FÖRDOM. MEN VISST, BEVISA DEN GÄRNA, OM DU KAN…

  Det vore spännande att ta sig an frågan hur detta yttrar sig i samtidskonsten – en stark kulturskapande faktor bland de bildade och inflytelserika.

  MED TANKE PÅ HUR DÅLIG DU ÄR PÅ ATT REDOGÖRA FÖR HÄNDELSER I HISTORIEN, SKA DU NOG HÅLLA DIG BORTA FRÅN ATT REDOGÖRA FÖR SAMTIDSKONSTEN. SLUTAR NOG BARA MED SAMMA SKITPRAT SOM VANLIGT FRÅN DIG.

 28. Adam skriver:

  Förlåt. Ska vara: den 22 juni 10:50 skrev doktorn.

 29. minnesdagen skriver:

  Adam, du klagar på Doktorn men slänger själv ur dig rent nonsens.
  Att Stalin var antisemit stämmer inte.
  Det finns dom som påstår det, men det handlar mer om att distansera sig än om något annat.

  Sovjetunionen var Israels första och största supporter under Stalin.
  Läs på:
  http://mondediplo.com/2014/09/07israel-russia

 30. Adam skriver:

  Minnesdagen: läser du noggrannt vad jag skrivit, står det att jag uppmanar Doktorn att googla ”Stalin antisemitism”, för att få en heltäckande bild. På den sökningen dyker många bra träffar upp. Bl a en utförlig wikipediaartikel.

 31. Adam skriver:

  Minnesdagen: tycker inte din artikel är heltäckande.

  Orlando Figes, professor i historia vid University of London, specialicerad på Ryssland, skriver:

  Despite his personal dislike of Jews, Stalin had been an early supporter of a Jewish state in Palestine, which he had hoped to turn into a Soviet satellite in the Middle East.

  (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stalin_and_antisemitism#Stalin.27s_1931_condemnation_of_antisemitism)

 32. Adam skriver:

  Min definition av nonsens är:

  ”Skulle vi överge vårt nuvarande ekonomiska system och låta staterna kontrollera penningflödet istället för Rothschield & CO skulle alla våra problem inklusive krig och elände försvinna.” / Doktorn

  jag har bett Doktorn förklara hur det ska gå till när vi överger vårt nuvarande ekonomiska system, vad ”staterna kontrollerar penningflödet” innebär rent praktiskt, och hur Doktorn kan veta att krig och elände försvinner om judar, som han menar helt styr ekonomin, inte får styra ekonomin längre.

 33. CeDe skriver:

  Nonsens är nog fel ordval, Adam. Bara för att en hypotes inte går att bevisa innebär det inte automatiskt att den är nonsens.

 34. minnesdagen skriver:

  Det är iofs nonsens att alla problem försvinner.
  Men det är inte helt ovanligt att någon uttrycker sig dramatiskt.

 35. Adam skriver:

  CeDe: trodde det var uppenbart för alla vuxna människor som kan läsa varför det Doktorn skriver är nonsens. Men ok, vi kollar på hans hypotes.

  Doktorn menar att judarna skapade kapitalismen och tog över världen genom den, och vi ska ta ifrån judarna makten för att få en värld utan krig och elände, t.o.m. utan problem.

  Men innan kapitalismen existerade väpnade konflikter, även på ställen där inga judar fanns, t ex i bland indianer i Nord- och Sydamerika, innan européerna fann Amerika. Deras ekonomiska system var inte heller globalt och kapitalistiskt. En duktig historiker kan säkert komma på fler platser. Så, ja, det finns platser där varken judar eller kapitalism existerat, och där har funnits både krig och elände, och folk har haft problem.

 36. CeDe skriver:

  Du får ursäkta mig Adam, men hela ditt inlägg 21:02
  uppfattar jag som insiktslöst nonsens.

  Jag kan hålla med om att det ibland drar i väg för Doktorn, men han presenterar ändå några guldkorn att tänka till på. Jag har inte kapacitet att närmare gå in på dessa men jag kan se dem.

 37. Adam skriver:

  CeDe: Du skriver att Doktorn ibland kan dra iväg, men producerar guldkorn ibland. Doktorn säger att judarna styr världen och att vi ska ta makten ifrån dem. Du kallar det dra iväg, jag kallar det nonsens, du kritiserar att jag kallar det nonsens. Jaja. Vilks roar sig med alla tokiga vänsterskribenter i sina blogginlägg, jag roar mig åt dumheter den hjärndöda flumhögern producerar i kommentarsfälten inne på bloggen.

 38. Adam skriver:

  CeDe: sen borde du och Doktorn gå samma grundkurs i kritiskt tänkande. Om CeDe tycker jag skriver nonsens – varför? Vad är nonsens? Jag har ifrågasatt en galen antimsemit. Som du sammanfattar som en som ”drar iväg ibland”. Du verkar nästan vara lika fylld av skit som Doktorn är…:(

 39. CeDe skriver:

  Ja, var och en roar sig så gott hen kan, Adam.

 40. Adam skriver:

  CeDe: Jo, absolut!

 41. CeDe skriver:

  Nu tycker jag nog att även du drar iväg, Adam. Jag ser och förstår vissa samband som Doktorn tar upp som du kanske inte har varken ålder eller förmåga att snappa.
  Det behöver vi inte käfta om utan kan bara konstatera att vi alla bidrar till Vilks underbara blogg så länge han så tillåter.

 42. Adam skriver:

  CeDe: Jag förlöjligar ditt försvar av en galen antisemit. En galen antsemit är en person som tycker att judar har makten, och ska fråntas makten så vi får en värld utan krig och elände, ja tom utan problem. Doktorn skrev så, och du försvarade det, och kritiserade att jag kritiserade det. Sen så håller jag inte med dig om att alla bidrar lika mycket här inne. De ärliga konservativa har jag respekt för, flumhögern (likt antisemiten Doktorn) har jag ingen respekt för, och det borde ingen tänkande människa heller ha.

 43. Inge skriver:

  Rurik, 2015, 20 juni kl 06:41:

  ”Sammantaget är detta ett mycket tendensiöst urval av påstådda fakta vilka i flera fall starkt kan ifrågasättas.”

  Er det utvalget du stiller spørsmål ved, eller påstandene? Utvalget er mitt og var tatt i farten, påstandene er dokumenterbare. De kan utvides, om ønskelig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.