2023: Ett skogsparti

En säker plats för yttrandefriheten är ett skogsparti utanför Uppsala. Unga pirater fick till slut framskaffa en husbil och uti detta fordon föranstalta en debatt i ämnet med Åsa Linderborg och Peter Sunde. Tungt beväpnade styrkor omgav de susande granarna och de ödsliga grusvägarna. Så talte vi samman. Detta skall man kunna se i Aftonbladets webbteve. Förmodligen kommer det upp inom kort.

Det här inlägget postades i yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

18 svar på 2023: Ett skogsparti

 1. Doktorn skriver:

  Vem är Åsa Linerborg och Peter Sunde? Dessa personligheter säger mig inte mer än att ÅL är en beklagansvärt nyttig idiot. Skall hela spektaklet betyda att den pålysta hemliga vistelseorten är ännu hemligare än vi hittills kunnat föreställa oss?

 2. Tallskog skriver:

  Åsa Linderborgs mormor kommer från judisk/bolshevikiska Ryssland. Hon blev uppburen i MSM med ett eget ”Sommar”-program m.m. m.m.
  De håller samman alla av detta folkslaget så de kan bli herrar i alla länder.

 3. Tallskog skriver:

  Peter Sunde ”var tidigt aktiv i Vänsterpartiet”
  (= kommunist)
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Peter_Sunde

 4. benke busbyggare skriver:

  I denna fråga så är resultatet så ledsamt att koltrastarna tystnar…

 5. Tallskog skriver:

  Gick vår högt ärade blogginnehavare i en fälla???

  Hackaren Peter Sunde kan tjäna en hacka på att hacka Vilksnet…

  Den judiske kommunistiske mångmiljonären Robert Aschberg har hittills varit mycket aktiv inom detta gebiet…
  (Trolljägarna m.m. m.m.)

 6. Doktorn skriver:

  Det utvalda folket är mycket mycket flitigt på att göra NVO. Jag såg på min surfplatta igår kväll en ’UFO-kategori’ video som hävdade att judarna är aliens från mars, där deras NVO slutade med att den vackra planetens luft blåste ut i rymden och nu är de här med samma agenda. Stora i vänsterhjärnan – men småbarn i den emotionella och värdeförstående högerhjärnan. Det var rätt underunderhållande – men jag hittade även igår hos alltid pålitlige henrymakow.com en helt vetenskaplig betraktelse om om det utvalda folkets besynnerliga ’egregore’ – en gud skapad ur det kollektiva omdvetna i människans avbild istället för tvärt om – att det kollektiva omedvetna skall vägleda människorna – som fallet är med kristna.

 7. Doktorn skriver:

  Denna för vanliga gentile eller goyim (dvs. ’boskap utan människosjäl’) inklusive duperade ’kristna sionister’ (hur dum kan man bli?) hyperfarliga rasistiskt partiske ’egregore’ verkar nu för ett Stor-Israel – inkl. atomkrig med Iran och allmänt världskrig – om tillräckligt många antingen duperade eller köpta statsmän & kvinnor går på valserna – så även jorden kan sluta som en död planet i dessa emontionellt infantila människors händer. Wikileaks har uppgifter att Israel i hemlighet stött Hamas för att sabotera PLO och freden. På krigets skördar må NVO byggas. Dessutom verkar Mossad och CIA vara djupt insyltade med IS o boku haram. Trevliga gossar, eller hur?

 8. Tallskog skriver:

  Just nu är det fullt krig mellan sunni och shiiter…

  Den som är utanför konflikten kan göra STORVINST!

 9. Inge skriver:

  Til alle dere som støtter Lars Vilks, kjøp bildene hans her: https://thub.wordpress.com/

 10. GG skriver:

  Ursäkta en naiv själ, men vad är NVO?

 11. Tallskog skriver:

  NVO = Nya Världs Ordningen

  NWO = New World Order

 12. GG skriver:

  För er som inte sett detta tidigare så ber jag få presentera en artikel som visar en mapping av hur värderingar fördelar sig i världen. Det visar sig då att det protestantiska Europa, och framför allt Sverige, skiljer sig som mest från den Islamska värdegemenskapen.

  http://www.vox.com/2014/12/29/7461009/culture-values-world-inglehart-welzel

 13. Från Graven skriver:

  GG

  Mycket intressant.

  Den tackar man för!

 14. Krister skriver:

  Jag tror Åsa börjar gilla dig…. mer och mer 🙂

 15. CeDe skriver:

  Krister,

  Var kan man se debatten med Åsa och P Sunde?

 16. Ludvig K skriver:

  Tallskog, jag har inte saknat dig och dina lobotomerade perspektiv utan verklighetsförankring…

 17. Inge skriver:

  Hvis du støtter Lars Vilks, så kjøp bildene hans her: https://thub.wordpress.com/

  put your money where your mouth is

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.