1841: Vernissagedagen

Precis som jag hade tänkt mig blev vernissagedagen en lugn tillställning med stor publik. Ett hinder är överståndet men man skall komma ihåg att det här evenemanget gick av stapeln utan någon större medieuppmärksamhet. Man kan därför inte dra alltför många växlar på den men det är naturligtvis min förhoppning att det här är en liten öppning gentemot den publiceringsblockering som gäller för profeten. I varje fall är jag mycket nöjd så här långt. Och utställningen fortsätter i tre veckor.

Lars Vilks-kommittén meddelar att man korat årets vinnare av Vilkspriset för yttrandefrihet. Pristagare är den franska satirtidningen Charlie Hebdo som skall ta emot Guldhunden i oktober.

Det här inlägget postades i om utställningar m m, Projekt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.