Del 1366: Stormande föreläsningsdag

Mina diversifierade verksamheter har förtätats under den senaste veckan och tendensen fortsätter också i nästa vecka. Bloggskrivandet blir något lidande av detta. Vid mitt besök i Stockholm för ett par dagar sedan tog jag mig runt en lång rad utställningar. Modernas utställning med Turner, Monet och Twombly såg jag naturligtvis liksom Nationalmuseums ryska realister. Inga större överraskningar, det var ungefär som jag hade förställt mig. Efter att igår ha guidat Gauguinutställningen på Glyptoteket i Köpenhamn höll jag idag ett anförande hos Leif Brost i Kämpinge i hans privata museum Bärnstensmuseet. Om förgängligheten. Publiken svek inte trots de kraftfulla vindilarna. Stormar är alltid en besvärlig utmaning för mina brädskulpturer. Så här dags på dygnet har stormen passerat sitt maximum men svänger samtidigt över till nordväst vilket kommer att ge Wotans torn en ordentlig dust.

 

Bärnstensmuseet

Jag och Leif Brost

 

Det här inlägget postades i Föreläsningar. Bokmärk permalänken.

1 svar på Del 1366: Stormande föreläsningsdag

  1. CeDe skriver:

    Sorry for the damage at Ladonia, Lars. But it vill
    continue to keep You young, beautiful and in good
    shape.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.