Del 1277: Diffusion mellan två projekt

Eftersom jag har två omfattande processverk i rörelse, Nimis resp. Rondellhunden, kan man fundera i vilken utsträckning de griper in i varandra. Hittills har det inte varit mycket. Nimis fungerar som tidigare och kan uppskattas även av till Rondellhunden negativt inställda recepienter. För någon vecka sedan kunde jag emellertid konstatera att tecken på förbindelser formerar sig.

 

 

Det här är en målning av Åke Bjurhamn, Hommage à Nimis. Målningen har under ett antal år hängt i Vindarnas torns konstgalleri och har med tiden blivit något skadad. Men för en vecka sedan låg en del av målningen utanför och försedd med påskrift. Texten förefaller anspela på en förbindelse mellan de båda projekten.

 

Den här anmärkningen skriven intill målningen torde ha samma eller liknande källa.

 

Det här inlägget postades i Nimis, Projekt. Bokmärk permalänken.

32 svar på Del 1277: Diffusion mellan två projekt

 1. Kenneth Karlsson skriver:

  Kan jag skriva ett litet ”Du är en hjälte i yttrandefrihetens namn” på en lite påle när jag besöker konstverket i augusti?

 2. Krister skriver:

  Jag får hoppas att processerna inte flyter samman för mycket för de behövs och gör sig bäst som enskilda flöden.

 3. Johan skriver:

  Det du gör riktigt bra Lars är att agera och sen ställa dig utanför som åskådare av ditt eget rondellhundsprojekt. Du är lite som den som startar en lavin för att lite senare sitta i ölstugan i värmen efter skidåkandet och betrakta förödelsen av dina åk utanför den svarta pisten. Med detta sagt vet jag att du tar alla konsekvenser, det är med den elegans du förnekar dem jag imponeras av.

 4. Miranda skriver:

  horunge

 5. CeDe skriver:

  Miranda horunge, ja det kanske du är, men du är väl trots allt en människa får vi hoppas.

 6. Miranda skriver:

  CeDe Vem fan tror du att du e ens? dra åt helvete din jävla gamling fatta. Ingen vill ha gamlingar här! asså fatta jävla cp störda idiot! Alla kmr att dansa på ditt grav

 7. CeDe skriver:

  Du kan väl vara ganska glad att farbror Lars släpper
  igenom dina infantila psykotiska nervsammanbrott.
  Grow up baby!

 8. Miranda skriver:

  wtf are u taking about? whatever. Jag längtar tills tidningen där det står ”Lars Vilks (grisen) mördad”. Och den kmr nog snart vet jag väl. So…. what are im gonna say? good bye Lars? and go to hell whore.

 9. Miranda skriver:

  Im serious

 10. Kenneth Karlsson skriver:

  Miranda,

  Du är skön. ”Ditt grav”… Men varför ogillar du äldre människor och cp-skadade? Låter inte speciellt tolerant.

 11. CeDe skriver:

  Farbror Lars vill ha lite underhållning i kväll – han
  kopplar in Miranda.

 12. Miranda skriver:

  Vad? tror du att allt man mst ha ”perfekt” svenska elr? Har du problem att jag hatar er elr? dra åt helvete då jävla gamlingar. Ni e inte värda att leva. Och du CeDe håll käften! Fatta din störda gamling. vad e det ni inte fattar!? Och Lars gris, det finns ingen som vill att du lever. Alla hatar dig. Alla vill döda dig. lika gärna att ta självmord! e 100 % seriös

 13. CeDe skriver:

  Miranda, och på vilket sätt skulle du få ett bättre liv
  om Lars Vilks skulle försvinna. Du bär på en massa
  efterblivna illusioner, du vet egentligen inte vad du
  yrar om och varför. Ta och gå tillbaka till dina
  dagiskompisar på Facebook, men det är kanske ingen som
  orkar höra på dig där heller.

 14. Lars Vilks skriver:

  CeDe har så rätt; Miranda, din underhållningsfaktor är avsevärd. Go Miranda, Go!

 15. CeDe skriver:

  Lars, förlåt men jag var ironisk.

 16. Lars Vilks skriver:

  CeDe. Jag förstår det men det låg något i det. Vem skall ge lite elasticitet åt en söndagkväll om inte lifliga Miranda?

 17. Miranda skriver:

  Lars jag tror nog att det kmr att brinna där du bor snart under den här åren 🙂 Rasist. Vad ska hända då? e under 15 år och du kan inte göra något din råtta! IN YOURE FACE YOU UGLY RAT!
  allllllla kmr att dansa på din grav!

 18. Lars Vilks skriver:

  På tal om eld, Miranda, är jag övertygad om att du brinner inombords. Let’s dance!

 19. Miranda skriver:

  skratta på bara idiot. Det e inte jag som kmr att dö iaf.

 20. Miranda skriver:

  Omg jag längtar redan att det ska stå rasisten Lars Vilks mördad. Jag svär skit många kmr att festa!

 21. Kenneth Karlsson skriver:

  Miranda,

  ”Din grav”… Sådär ja. Du lyssnar i alla fall på en gamlings språkråd. Tror du är klokare än vad du själv tror.

 22. Lars Vilks skriver:

  Darko menar att alla svennar är rasister. Är du inne på samma linje?

 23. Miranda skriver:

  jag skriver bara jag rättar inte. tror du ens att jag bryr mig min stavning or whatever?
  hej då Rasisten Lars. soon you’re dead! LÄÄÄÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. CeDe skriver:

  Aj aj där satt Akilleshälen.

 25. Miranda skriver:

  hej då rasist snart. du har kommit närmre döden ^^ om du inte tror kmr du att får se -.-

 26. Lars Vilks skriver:

  Där har du rätt Miranda. För varje sekund kommer vi närmare döden.

 27. CeDe skriver:

  Alla har vi våra svagheter, även konstnärer.

 28. Humanist skriver:

  Miranda: hej då rasist snart. du har kommit närmre döden ^^ om du inte tror kmr du att får se -.-

  Lars Vilks lever och frodas säkert i många år till. Men profeten Muhammed dog i en hjärtattack redan 2007 när han fick se Lars Vilks teckning. Och om jag vore i dina kläder skulle jag själv passa mig för Allahs hämnd som just nu har fullt upp med att straffa alla muslimer som inte har lyckats med sin föresats att omvända eller mörda alla ateister.

 29. CeDe skriver:

  Det enda raka vore att du blev muslim Lars och gifte dig
  med Miranda så blev det lugnt på alla fronter.

 30. Miranda skriver:

  Lars käft. vrf tar du inte självmord? alla vill det ju? Du kmr ändå bli mördat snart? helt seriöst.dööööööööööö!
  Humanist: käft. Rasisten e död.
  CeDe: jag dör av äcklad! jag kan inte ens tänka mig att gifta med en smutsig råtta. Du ska dö. Dö! fatta horunge.

 31. Johan skriver:

  Miranda är bara för skön. ”Jag lovar att döda er ni otrogna avskum som inte lyder. Som lyder kärlekens religion, den enda vägen till lycksalighet och förlåtelsens väg in i paradiset, utstakad av Muhammed och nu manifesterad av mig i mänsklig skepnad. Jag, ÄR kärlek och ni SKA följa mig, annars dö”. Jag kräks av inkonsekvensen. Fy fan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.