Del 1229: Bok, fotboll och föreläsning

Om någon undrar hur det går med min bok om den institutionella konstteorin, den kontemporära konsten samt kvalitet, så kan jag meddela att jag har varit kontinuerligt flitig. Men det tar lite längre tid än jag optimistiskt hade tänkt mig. Texten är i varje fall skriven (ca 100 sidor) så när som på själva sammanfattningen. Men till detta skall läggas illustrationer och bildtexter. Påskhelgen förde med sig inledningen på fotbollssäsongen och det blev en rad speltillfälle som jag är nöjd med. Jag
räknar med att den här säsongen skall bli den där jag toppar min karriär.

Mitt nästa publika framträdande äger rum den 4 maj i Schönfeldtska Praktsalen i Stockholm. Det är ett arrangemang av Fria Moderata Studentförbundet och handlar om extremism och tolerans. Mer på Facebook.

 

Det här inlägget postades i Föreläsningar. Bokmärk permalänken.

8 svar på Del 1229: Bok, fotboll och föreläsning

 1. Kenneth Karlsson skriver:

  Lars, vilken dribbling är din bästa?

 2. Lars Vilks skriver:

  Kenneth, Vi spelar two-touch fotboll varför dribblingar är starkt begränsade. Passningsspel, löpningar och brytningar är de viktigaste elementen.

 3. Mattias skriver:

  Ser fram emot din bok, idag skall jag hugga in i in text i ”En fråga om Kvalitet” det ska bli intressant!

 4. CeDe skriver:

  Lars, klarar du av Ibras bakåtspark också?

 5. karin skriver:

  Hej Lars! Snart exakt ett år sedan vi firade drottningens dag i Amsterdam. Staden gör sig nu åter igen redo för detta stora evenemang. Ser mycket fram emot boken, fint att höra att det sakta men säkert rör sig framåt. Skriver mer snart. kramar

 6. Lars Vilks skriver:

  Hej Karin! Det var en dag att minnas, drottningens dag i Amsterdam. Med boken går det starkt framåt och ännu tror jag på att min deadline håller och att den skall komma ut i september.

 7. Cecilia skriver:

  Lars Vilks:
  Kenneth, Vi spelar two-touch fotboll varför dribblingar är starkt begränsade. Passningsspel, löpningar och brytningar är de viktigaste elementen.

  Låter kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.