Del 1189: En ljudande Malm

I stora drag kan min tillvaro sorteras i tre delar. Nimis förstås, som inte bara är ett oändligt slitande utan också en mycket nyttig verksamhet för kropp och själ. Idag har dock hammare och såg fått vila. Den andra delen är den konstteoretiska, för närvarande mitt bokprojekt om den institutionella konstteorin och den kontemporära konsten vilket fortskrider varje dag och omfattar nu 64 sidor. Samt ett 10-tal teckningar som skall ingå som illustrationer. Den tredje utgör naturligtvis Rondellhunden där avsnittet Livvakterna är en performance som pågår natt och dag på obestämd tid. Utöver det genererar projektet fortsatt ett och annat av intresse. Idag blev jag ombedd att skriva en artikel på SvT Debatt angående Andreas Malm och hans sammandrabbning med socialdemokraten Daniel Suhonen i P1. SvT hade upptäckt min lilla opera om Malm. Jag har inte sett den på ett tag men jag tycker nog att den blir bara bättre och bättre. Se vidare HÄR.

Jag är en vit, välbärgad man enligt Klas Corbelius. Det är inte bra inför Gud. Hans undersåtar är tydligen snara att döma. Så har de blivit, agenterna i kristligheten.

På onsdag inträffar ett av mina numera tämligen sällsynta offentliga framträdanden. Platsen är det norska Fredrikstad. På Kunstnercenter skall jag berätta om den institutionella konstteorin.

 

Nimis inför sin 31:a säsong

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

6 svar på Del 1189: En ljudande Malm

 1. joanna skriver:

  ”I stora drag kan min tillvaro sorteras i tre delar.”

  I din uppräkning saknar jag lite privat avsatt tid för eventualiteter och icke kategoriserad verksamhet.

  Är det något du saknar?

 2. Lars Vilks skriver:

  Joanna. Jag tar det i mellanrummen.

 3. Cecilia skriver:

  Nimis – lika vackert som alltid.
  Naturen är livet.

 4. CeDe skriver:

  Ha en trevlig resa i morgon Lars!

 5. Roland Pettersson skriver:

  Lars Vilks om du läser kommentarerna under din artikel på SvT Debatt så skall du veta att alla med islamkritiska åsikter blir bannade direkt.
  Så här står det när jag går in på SvT Debatt:
  ”Den här webbplatsen har blockerat dig från att kommentera”

 6. Thomas skriver:

  Tack ska du ha Lars Vilks för din fantasieggande skapelse Nimis. Tack ska du ha för din skitroliga blogg! Tack för striden du tar för oss alla om yttrandefriheten. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.