Del 1121: Terroristerna önskar God Jul med eftertryck

Jaja, så fick vi tydligen lite äkta terror i Sverige till slut. Terroristerna har bestämt sig för att sätta skräck i Sverige. Redan finns det röster som höjs för att man skulle ha stoppat Vilks i tid. Då får man väl göra det nu och samtidigt avsluta kriget i Afghanistan. Och så införa Sharialagar eller vad nu terroristerna kräver. Bäst att vara medgörlig…

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

86 svar på Del 1121: Terroristerna önskar God Jul med eftertryck

 1. Lena skriver:

  ogillar,

  Instämmer med ”ogillar”. Det är så fullständigt onödigt det du gjort Lars. Det finns inget försvar alls att riskera oskyldiga människors liv för ”konsten” och att dessutom ta polisresurser i anspråk som behövs bättre på annat håll! De flesta vet ju ändå hur det står till med islam och många muslimer.

 2. joanna skriver:

  Lena, vad händer med vår civilisation om de som hotar att spränga andra i luften får bestämma vad som får visas och diskuteras?

 3. markus skriver:

  Lena: ogillar,
  Instämmer med ”ogillar”. Det är så fullständigt onödigt det du gjort Lars. Det finns inget försvar alls att riskera oskyldiga människors liv för ”konsten”

  ogillar: Personligen känns det jävligt onödigt att du provocerahur rätt det än kan kännas.. när effekten slår tillbaka på oskyldiga.skin!    

  Lena och ogillar,
  det spelar ingen roll vad Lars Vilks gör eller inte gör. Främst handlar det om heligt krig mot den Kristna världen med situationen i Afghanistan som förevändning. Men även om ett krig inom Islam. Samma sak, fast med värre konsekvenser, har redan hänt i New York, London och Madrid (för att inte tala om Israel, eller dagligen i Irak, samt Jakarta och Mumbai). Det behövs inga hädiska konstverk som motiv. Och skulle man följa er rekommendation skulle vi packa ihop demokrati och all civilisation och återgå till medeltiden. Inget begåvat val imo.

 4. Frihetenärhär skriver:
 5. Erb skriver:

  Togge,

  Du ser inte ett problem i att du kallt räknar med att kritik/hån av en viss ”helig” person inom en viss religion kommer mötas med våld och död? Varför gå med på terroristers spelregler?

 6. Erb skriver:

  joanna: Lena, vad händer med vår civilisation om de som hotar att spränga andra i luften får bestämma vad som får visas och diskuteras?    

 7. Linus skriver:

  Omme,

  Ehh, nu är du ute på djupt vatten, i Sverige får man tycka, tänka och utöva den konst man vill. Om någon blir förolämpad har dom all rätt i världen att klaga samt polisanmäla…Inte försöka spränga folk i luften!

  Jag stödjer Vilks, det är bra att provocera dessa människor, nu visar dom sina rätta ansikten.

 8. Leif skriver:

  Hur fan kan ni hylla Vilks. Han riskerar ju Svenskars liv och lem.
  Hade han fått hjältestatus om det omkommit kvinnor och barn i mängd?
  Han är bara en vilsen och mediakåt misslyckad konstnär.

 9. Ranko Pop skriver:

  Evelina,

  Blir man hjälte genom att intollerant provocera (bara för provokationens skull) folk som har en annan religion?

 10. Julia skriver:

  Anne,

  Han har gjort fel. Punkt slut. han vill bara provocera och han har lyckats. grattis.

 11. Chaan skriver:

  ogillar: Personligen känns det jävligt onödigt att du provocerahur rätt det än kan kännas.. när effekten slår tillbaka på oskyldiga. Jag kan förstå argumenten som dras ovan men fakta är att oskyldiga liv sätts på spel. Att provocera, skapa känslor, fånga människor är centralt för konsten, det förstår jag, vad ska annars konstnärer leva på, men detta är ta me fan att gå för långt! Tänk längre än till ditt eget skin!    

  Nu tänkte du inte ens så långt som till ditt eget skinn.

 12. Humanist skriver:

  ogillar: Personligen känns det jävligt onödigt att du provocera hur rätt det än kan kännas.. när effekten slår tillbaka på oskyldiga. Jag kan förstå argumenten som dras ovan men fakta är att oskyldiga liv sätts på spel. Att provocera, skapa känslor, fånga människor är centralt för konsten, det förstår jag, vad ska annars konstnärer leva på, men detta är ta me fan att gå för långt! Tänk längre än till ditt eget skin!  (Citera)  (Svara)

  Jag är helt enig med dig. Problemet är att muslimerna kommer ifrån länder där det är dödsstraff att häda Gud och profeten. Eftersom de är vana vid det borde vi underkasta oss deras världsbild genom att konvertera till islam så att de slipper reta sig på alla ateister i Sverige. Vi riskerar ju faktiskt att dö annars?!

 13. En Finne skriver:

  I read this comments and I´m amazed that some of you blame Lars Vilks for this terrorist attack! Don´t you know the wickedness of islam, they could invent some other reason to terrorize you if the Mohammed-pictures hadn´t happened. Islam´s plan is to invade Europe, and through our immigrant policy it´s happening. And stupid reaction for that is to tolerate it.

 14. Robert skriver:

  From a Muslim,

  Both Lars Vilks and others should have the right to say anything they like about Mohammed the Pig and the religion he invented.

 15. martin skriver:

  Omme,

  Omme, du är en vidrig människa. Min avsky för såna som dig är gränslös.

 16. Sluggo skriver:

  Det verkar som att folk är av åsikten att Vilks konstverk varit den utlösande faktorn till det misslyckade terror-dådet. Så är det ju givetvis inte. Andra anledningar som framhålls är bl.a. kriget i Afghanistan, vilket torde ha en högre plats på islamisternas prioriteringslista om de har någon som helst vett i huvudet.

  Terroristerna kommer alltid leta efter nya anledningar för att attackera vårt samhälle, fram till den dag som Europa övergår i en islamistisk stat med sharialagar. Vad som helst duger för att motivera deras våldshandlingar, det har vi fått lära oss vid diverse tillfällen sedan 2001. Inse nu för bövelen att de inte handlar rationellt och att vi inte kan skuldbelägga deras måltavlor. Ni är deras måltavlor, eftersom de hatar er och er livsstil. De vill utrota ert västerländska sätt att leva, motiverat av en 1400 år gammal bok som en tokig tomte lär ha introducerat.

  Respekterar ni det? Vill ni skuldbelägga någon annan än de som utför våldshandlingarna? Tänker ni böja er för dem? Var så goda. Mig får ni inte sällskap av.

 17. Nufarutaogere skriver:

  Humanist,

  Vad har krig och självmordbombare med religion att göra? Att man krigar i guds namn har inget med religion att göra. Det vet alla förutom du kanske. Du verkar dra alla över en kam. Du skriver i ditt senaste inlägg att självmordsbombare är vardagsmat i Afganistan och Pakistan. Det stämmer inte. Har du rest i dessa länder? Om inte. Hur kan du då uttala dig om det?

  Jag tycker det är synd att du får så stort utrymme i media. Du och din konst borde förpassas till soptunnan där den hör hemma. Äkta skit är va det är.

 18. BOSS skriver:

  Jag tycker du är bögg lars vilks. Därför ogillar du muslimar. Efetsom du vet att det är förbjudit i islam att våra böggar. Du få ha på dig blöjor så länge sverige till låter böggar. måla kuk böggar tycker om ju kukar

 19. Håkan W skriver:

  BOSS: Jag tycker du är bögg lars vilks. Därför ogillar du muslimar. Efetsom du vet att det är förbjudit i islam att våra böggar. Du få ha på dig blöjorså länge sverige till låter böggar. måla kuk böggar tycker om ju kukar    

  Denna intellektuellt högtstående analys förefaller vara representativ för Lars Vilks kritiker.

 20. alexander skriver:

  Att ogilla militanta muslimer har inte med sexuell läggning att göra.Men den dagen som Vilks liv är i fara är jag inte den som är rädd för att ställa upp.
  för att försvara den svenska demokratin.Kom ihåg att
  ni är förmodligen i minoritet än så länge.Fritt folk.fria tankar fritt att säga vad man vill om allt
  mellan himmel o jord.Jag vill inte skriva dessa rader men tvingas därtill av vansinnets debatt.Rensa ut dessa onda element ur samhällskroppen utvisa och sätt de som hotar det svenska samhället i fängelse.De som inte vill förstå vårt sätt att leva ska inte ha rätt att bosätta sig i det det här landet.

 21. Ronni skriver:

  Heeeej! Är du nöjd lasse? Varför ska du förtrycka dem där muslimerna???? Räcker det inte med hur amerikanerna dödar dem. Varför förde du in oss i kriget??? Jag vill vara säker när jag går ut..

  Självklart kommer ngn att bomba oss när vi förtrycker dem!

  Om du nu är så modig som du försöker framställe dig varför gör du inte en teckning på förintelsen??

 22. Ronni skriver:

  Man behöver inte vara ett geni för att förstå att människor kommer försvara sig sj när vi förtrycker dem.

  Vi lyckades komma undan när vi mördade indianerna, när vi förslavade dem svarta, förintade judar och romer.
  Muslimerna är inte likadana! Dem slår tillbaka!
  Vi har redan sätt vad dem gjorde i london och spanien.

  PS: Lars jag har barn, för att dem ska känna sig säkra, kan du gå ut och be om ursäkt för det du gjorde?

 23. aus skriver:

  Man behöver inte vara ett geni för att förstå att människor kommer försvara sig sj när vi förtrycker dem.

  Vi lyckades komma undan när vi mördade indianerna, när vi förslavade dem svarta, förintade judar och romer.
  Muslimerna är inte likadana! Dem slår tillbaka!
  Vi har redan sätt vad dem gjorde i london och spanien.

  PS: Lars jag har barn, för att dem ska känna sig säkra, kan du gå ut och be om ursäkt för det du gjorde?

 24. alexander skriver:

  Håkan W,

  Hur kan man ta ditt inlägg på alvar böggar ok jag förstår om du stavar lite fel iblab inne i muhammeds land MEN HALLÅ HUR VAR DET MED SARA SOM PROFETEN ÄKTADE SÅ FORT SOM HON VAR KÖNSMOGEN.Bättre med en bög i skogen än en pedofil som profet!!!!!!

 25. alexander skriver:

  Flera av min släkt blev dödade i kamp för sin frihet.
  Detta hände visserligen under vinterkriget mellan Ryssland och Finland men som sagt jag skulle aldrig acceptera att leva under pedofilreligion som islam eller en diktatur modell sovjet.

 26. alexander skriver:

  På frågan var muhammed pedofil? Med dagens sätt att tänka finns det bara ett svar, utan tvekan måste svaret bli ja, läs koranen ochb begrunda.När profeten skaffar sig ännu en hustru och sätter på den nyss könsmogne Sara.Fy fan vad ont hon måste ha haft när hon blev tagen en fullvuxen man.

 27. alexander skriver:

  I bland

  Ser man på, finns visst fler som vågar skriva att Muhammed faktiskt var pedofil. Medicallink dristade sig att plita några rader i förbifarten, men det finns ju gott om muslimska källor, mer följer…

  Det hela hände strax efter att hans första hustru, Khadija dog.

  Hon var betydligt äldre än honom, ville han kompensera sig?

  Aisha, en sexåring
  Det handlar förstås om Aisha. Han drömde om henne när hon var i fyraårsåldern, och gifte sig med henne år 626, när hon var sex år.

  Han hade sex med henne när hon var nio år gammal, han var 52.

  Sex med barn, inte lika OK nu för tiden
  Muslimer i väst brukar värja sig mot allt detta och försöka hävda att hon var betydligt äldre när de hade sex.

  Men det mesta talar för att han faktiskt hade fullbordat samlag med en prepubertal nioårig flicka.

  En man som har sex med en nioårig flicka är pedofil.

  I dessa sammanhang brukar muslimer påstå att flickor blev könsmogna tidigare då. Ett osannolikt och ogrundat påstående.

  Dessutom är en nioårig flicka inte vuxen även om hon mot förmodan skulle ha fått mens.

  Har du sett några klassfoton med nioåringar på senaste tiden, vill du ha sex med dem?

  I så fall är du pedofil.

  Fram med bevisen
  När muslimer möter obehagliga påståenden hörs ofta favoritfrasen ”Bevisa det”. Deras beviskrav kan vara extrema. (I sådana fall kan det handla om Taqiah, al-Taqiyya, Al-takeyya, Al-taqiyah, kitman)

  Vi kan studera nedanstående muslimska källor.

  1. Hadith Sahih Bukhari, betraktas i den muslimska världen som den näst viktigaste religiösa skriften efter Koranen. Att de förlovade sig när hon var sex år och fullbordade äktenskapet när hon var nio skrivs entydigt i vol. 7 #65 och vol. 7 #88. Där berättas också att hon var med honom i nio år till, fram till hans död.

  I vol. 5 #234 citeras Aisha när hon berättar hur hon var sex år gammal vid förlovningen, hur de flyttade till Medina och hur hon därefter bodde i tre år i ett annat hushåll. Hon drabbades av någon sjukdom och tappade håret.

  Hon beskriver hur förvirrad och andlös hon var när hon var nio år och hennes mamma förde henne till Muhammed och de ingick äktenskapet.

  I vol. 8, 73, #151: ”Jag brukade leka med dockor i Profetens närvaro, och mina flickvänner brukade leka tillsammans med mig. När Allah´s apostel kom in brukade de gömma sig, men Profeten brukade ropa på att komma och leka med mig.” (Fateh-al-Bari sid 143, Vol.13, min översättning från engelska).

  OBS! Att leka med dockor och liknande avbildningar var förbjudet, men det var tillåtet för Aisha då, eftersom hon var en lite flicka som inte uppnått puberteten.

  2. Hadith Sahih Muslim, vol. 2 #3309, här beskriver Aisha hur de gifte sig när hon var sex år, och fördes till hans hus när hon var nio.

  3. Hadith Abu Dawud är den tredje mest respekterade inom islam, efter Koranen och Hadith Bukhari. I vol. 2 #2116 citeras Aisha när hon säger att Allahs apostel gifte sig med henne när hon var sju år gammal, (Sulaimann hävdar ”eller sex år”).

  Hon säger där ”Han hade samlag med mig när jag var nio år gammal”.

  4. Tabari skrev 39 volymer om islamisk historia. Han räknas som den störste muslimska historikern.

  Enligt vol. 7, sid 7: ”.. mitt äktenskap (med Muhammed) fullbordades när jag var nio …”.

  Enligt vol. 9, sid 131. berättar hon hur ”Männen och kvinnorna reste sig upp och gick. Guds budbärare fullbordade sitt äktenskap med mig i mitt hus när jag var nio år gammal. Vare sig en kamel eller ett får slaktades för min räkning”. Det berättas också hur Muhammed gifte sig med henne tre år innan emigrationen till Medina, när hon var sju år gammal, och fullbordade äktenskapet när hon var nio, när de emigrerat till Medina, och att hon var 18 när han dog.

  5. ”Encyclopedia of Islam”, under ”Aisha”, publicerat av E.J. Brill, som räknas som det bästa uppslagsverket om islam på engelska. Det är en muslimsk produktion. (Min översättning): ”En tid efter Khadijas död, föreslog Khawla Muhammed att han antingen skulle gifta sig med Aisha, den 6 år gamla dottern till hans andreman, eller Sawda Zama, en 30-årig änka, som hade rest som muslim till Abessinien och vars man dött där. Muhammad sade till henne att ordna så att han kunde gifta sig med båda. Det hade redan överenskommits att Aisha skulle gifta sig med Djubayr Mutim, vars far, fast han fortfarande var hedning, var vänligt inställd till muslimerna. Enligt ömsesidigt överenskommande ändrades detta avtal, och Muhammed trolovades med Aisha. Äktenskapet fullbordades inte förrän några månader efter Hidrja, (i april 623, 624). Aisha flyttade för att bo i ett rum i Muhammeds hus, senare Medinas moské. Hon kan inte ha varit mer än tio år gammal vid tidpunkten och tog med sig sina leksaker till sitt nya hem.”

  6. ”Women in islam”, av Said Abjullah Seif-Al-Hatimy, publicerad Islamic Publications i Lahore, Pakistan. ”Hon var den yngsta av hans fruar. Det sägs att hon var nio år gammal när han gifte sig med henne.” (Min översättning).

  Entydiga uppgifter, från då till nu
  Man kan alltså se att alltifrån de äldsta dokumenten till nutida muslimska historiker hävdar att hon var nio år när han hade sex med henne. Detta upprepas i text efter text, hon citeras upprepade gånger och samma ålder återkommer ständigt. Ingenstans nämns någon annan ålder.

  Penetration
  För att undvika missförstånd om uttryck som ”fullborda äktenskapet”, i Hadith Bukhari används ordet ”dakhala” som betyder att ”gå in”, ”penetrera”, ”ligga med en kvinna”, ”fullborda ett äktenskap”. Tydligare än så går det inte att vara utan att det närmar sig det pornografiska.

  Dåtida traditioner
  Enligt vad vissa säger hade Aisha fått sin första mens när hon var nio år gammal, och enligt islamisk tradition är en kvinna då vuxen. Detta är givetvis helt enkelt fel.

  En nioårig flicka är fortfarande ett barn, även om det handlar om en annan kulturell tradition.

  Att något är accepterat enligt en lokal sedvänja gör det inte moraliskt rätt.

  I så fall kan vi ju acceptera nazisterna rasfantasier och judeutrotning som ett uttryck för deras nazistiska kultur.

  Kannibalism var säkert helt rätt i vissa kulturer också, men borde vi idag tro på att en kannibal skulle vara en guds budbärare? Vill vi i så fall ha något med en sådan gud att göra?

  Barbariska sedvänjor var aldrig moraliska
  Muhammed följde sin lokala barbariska tradition och begick ett sexuellt övergrepp på en prepubertal flicka.

  Bara det faktum att hon lekte med dockor visar att hon var allt annat än vuxen, sådant var också förbjudet för vuxna kvinnor.

  Om vi nu säger att en flicka är fjorton år och fortfarande leker med dockor, skulle du säga att hon var mogen för ett sexuellt förhållande med en man i femtioårsåldern?

  Och om hon var nio år?

  Övergrepp är övergrepp – alltid
  Det han gjorde var enligt nutida normer var omoraliskt, ett övergrepp på en människa som inte hade någon möjlighet att själv hade själv fatta rationella beslut om vem hon skall ha sex med.

  Om det var Gud som vägledde honom, borde inte då inte hans handlande även kunna uppfattas som moraliskt även idag? Om nu denna hypotetiska Gud godtog detta, hur kan du vara så säker på att det inte istället är rörde sig om en ondskefull demon?

  Är du i själva verket djävulsdyrkare?

  Muhammed som moraliskt föredöme, också idag
  Enligt Koranen 33:21: ”I Guds apostel haven I nu fått ett härligt föredöme för den, som hoppas på Gud och den yttersta dagen och flitigt åkallar Gud”.

  Tydligt nog – muslimer skall se Muhammed som ett föredöme.

  Enligt Koranen är det alltså inte fel för muslimer att ha sex med nioåriga flickor.

  Så Khomeini hade rätt när han sade att det var OK att ha sex med små barn?

  Tacka Muhammed för det, guds så kallade profet.

  Frågestund.., för den moraliskt intresserade..

  Några enkla frågor följer:

  – Är det rätt att ha sex med en nioårig flicka?

  – Har det någonsin varit rätt att ha sex med nioåriga flickor?

  – Hur kan någon idag i väst välja att följa en man som hade sex med en nioårig flicka?

  – Vilka muslimer i väst tycker att man får ha sex med en nioårig flicka?

  – Kan den som haft sex med en nioårig flicka vara Guds talesman

  – Vill du följa en gud som uppmuntrar, eller ens godtar att hans budbärare har sex med en nioårig flicka?

  – De som tycker att det är OK med den sortens sex, förtjänar de respekt?

  – Borde den som tycker det är OK att ha sex med en nioårig flicka skämmas?

  – Bör man lita på moraliska utlåtanden från den som haft sex med en nioårig flicka?

  – Om det var rätt då att ha sex med en nioårig flicka, varför skulle det vara fel nu?

  – Om det är fel nu att ha sex med en nioårig flicka, varför skulle det ha varit rätt då?

  varierar namn.Men skit Saraeller

 28. alexander skriver:

  Ojj ojj inte 9 år och heter inte sara men spelar nog inte någon roll fick fel namn men storyn håller ju.

 29. Håkan W skriver:

  alexander,

  Alexander! Har det gått dig helt förbi att mitt inlägg var ett svar till BOSS?

 30. alexander skriver:

  Min kusin ingrep o bekräftade att namnet sara var fel men att historien som sådan är ok +fyllde i med översättningen av koranen.Han jobbar på Clevland center för studier i religionsvetenskap

 31. alexander skriver:

  Håkan W,

  sorry håkan förlåt

 32. alexander skriver:

  Förlåt Håkan men låt oss gementsamt föra kampen för FFF
  Fritt folk.Fritt land.Frihet att uttrycka sig i ord samt i skrift.

 33. Håkan W skriver:

  alexander,

  Den kampen ställer jag upp på till 100 %!

 34. Humanist skriver:

  Nufarutaogere,

  Tack för att du upplyser oss om de fredliga förhållandena i Afghanistan och Pakistan. Jag har vidarebefordrat dina viktiga upplysningar till immigrationsverket så de vet hur de ska hantera asylflyktingar därifrån.

 35. Sophie skriver:

  Vad löjliga folk är här pekar fingret på alla andra. Har ni någonsin pekat fingret på er själva och frågat: Vad har jag gjort som är så jävla bra, att jag har rätten att lägga skulden på någon annan? Jag tror knappast någon här har mage att våga gå mot strömmen, vara öppensinnig, och verkligen LEVA efter sveriges lagar: YTTRANDEFRIHET! Att folk från andra kulturer inte kan acceptera att vi här i sverige är så pass vuxna att vi kan tala högt om vad vi tycker och tänker, kanske de ska försöka sig på att uppfinna elden igen!
  Skärp er allihop snälla! EN person kan inte orsaka ALLT detta?!

 36. Anna skriver:

  Har två funderingar, som jag säkert inte får svar på?! Den första är: Varför måste man håna andras tro, gudar och profeter oavsett vilken tro det än må vara… Och den andra funderingen är: Varför går en del av mina skattepengar åt till att betala ditt polisskydd? Med tanke på att du själv valde att teckna något som uppenbarligen retat upp en hel del, du valde ju det själv? Fast du visste att det skulle få konsekvenser. Skulle uppskatta ett svar på detta, eller i alla fall hjälp att hitta ett inlägg där jag får svar på mina frågor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.