Jagad av mordbrännare

Jaha, så kan det gå. En bekant meddelade mig att mitt köksfönster var sönderslaget och att det hade gjorts försökt till att anstifta brand på hus väggen. Genom fönstret hade gärningsmännen (antagligen var de flera) tänt eld på gardinen som bränt ett svart märke kökstaket.

Det är en säkert inte någon isolerad händelse.

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag. Bokmärk permalänken.

88 svar på Jagad av mordbrännare

 1. Fröken Sverige skriver:

  Lars!

  Jag vet inte om du får några mail nu, eller om de har hackat din mail med. Men när du har tid och ork, så skicka mig en rad.

  Var rädd om dig!

  Kram

  /FS

  Information för de som vill köpa Lars fina teckning på ”profeten”, samt länk till en oklippt video från Uppsala plus filmen allah ho gaybar, hittar ni här:

  http://imittsverige.blogspot.com/2010/05/breaking-news-lars-vilks-forsok-till.html

 2. sture skriver:

  Lars är bäst!

 3. Fredrik Flink skriver:

  Vågade knappt gå in på denna kommentarssida eftersom jag blir så nedstämd av både könsordsrabblande våldsmän och politiskt korrekta kulturpersonligheter. Men jag blev uppmuntrad i stället! Det var verkligen skönt att se att det inte bara är Sverigedemokraterna som (för sina syften) står upp för yttrandefriheten. Lars Vilks har inte kränkt någon, han har ritat en teckning! Om han ritat den på Kaba så skulle jag ha förstått upprördheten… Jag vet förstås inte om han vill ha eller behöver någon ’stödgrupp’ men i så fall är det minsta jag kan göra att ställa upp!

 4. Lucas skriver:

  Vi är en grupp som kan ställa upp och bevaka ditt hem om det behövs.Självklart utan vapen i hand men som ett stöd när de här terroristerna är ute efter dig.Obs inga av oss röstar på sd eller hyser liknande åsikter men vi tycker att ditt arbete för frihet är viktigt.Flera av oss mår dåligt efter vad som hänt.De som inte förstår hur viktig ytrandefriheten är borde lämna landet på en gång.Vi behöver nysvenskar men inte de här som verkar hata allt o alla som står för våra svenska värderingar.
  Man kan ju flytta till Iran tillex men det gäller ju att passa in så man slipper få ett rep om halsen!!!!

 5. Erik skriver:

  Stå på dig Lars! Mycket modigt av dig att du vågar stå upp för yttrandefriheten. Tragiskt och läskigt att det finns människor i Sverige som går så långt som till mordbrand för att förtrycka åsikter. Jag hoppas att fler organisationer bjuder in dig på föreläsningar eller visar ”Allah ho Gaybar” och andra liknande provokativa filmer.

  Ha det bra och lycka till med framtida projekt!

 6. blabla skriver:

  tania: din skit lär dig stava innan du skriver tack.
  du gör bara bort dig.

  jävla amatör

 7. LeBe skriver:

  Lars!
  Det är uppenbart att du inte insett och fortfarande inte inser, tror jag, vidden av muslimers enögda fanatism. Jag, som bor i Uppsala, har vetat i många år och tycker att du måste tänka om och vidta flera säkerhetsåtgärder.
  Det är helt rätt att vi ska kunna yttra oss fritt, men samtidigt irriterar det mig att du, med ditt agerande, tagit polisresurser i anspråk som många andra hade behövt så mycket bättre. Exempelvis kvinnor som hotas och misshandlas av kvinnoförtryckande muslimer!

 8. Johnny Larsson, Munkebäck skriver:

  Religion… Konst… två avarter som förtjänar varandra.

 9. Lucas skriver:

  Vet ej vad man får skriva i detta forum men är förvånad över alla hårda ord.Vilks gör ett stort och viktig arbete för yttrandefriheten i det här landet.Men jag har en fråga, alla som inte delar vår syn på svensk lagstiftning varför inte flytta till ett annat land.Det finns ju gott om länder där de passar bättre in och måste ju känna sig mindre utanför!!!!

 10. Lars skriver:

  Er Sverige blevet forrykt ?

  Kan Svenske politikkere ikke engang sørge for at beskytte sine egne borgere.

  Skam til de Svenske politikkere.

  Lars Wilks, Du gør et vigtigt og nyttigt arbejde for ytringsfriheden.

  Hilsen Din navnebror i København.

 11. Fredrik Flink skriver:

  Jag ska inte behöva räkna med att polisen sätter mindre resurser på misshandlade kvinnor för att jag ritar en teckning! Det är ju inte alls Lars Vilks – utan de som hotar honom – som tagit polisresurser i anspråk. Sedan är det ju meningslöst att spekulera om vilken religion någon bekänner sig till, när det handlar om mordhot eller misshandel. Dessa fega kräk kan ha vilken religion som helst.

 12. Ulla Lauridsen skriver:

  Der går en (ukorrekt) historie om, at alle danskere syede jødestjerner på deres tøj, da nazisterne forlangte det af danske jøder. Det er bl.a. forkert, fordi danske jøder ikke på noget tidspunkt skulle gå med den gule stjerne.
  Men idéen var god nok. Lad os alle sammen tegne profeten og således blive flere, end nogen orker at true eller overfalde. Her er mit bidrag:
  http://levnedogmeninger.wordpress.com/2010/05/15/nogen-lars-vilks-er-jeg-jo-ikke/
  og et andet dansk bidrag:
  http://bohemianrhapsody.dk/2010/05/15/aven-mitt-namn-ar-lars-vilks/
  Kom nu, folkens!

 13. KBa skriver:

  Blabla: Bra inlägg i debatten. Slå ner på dom som inte kan stava ordentligt. Dom är inte värdiga att skriva kommentarer här.

 14. Anne skriver:

  Kaere Lars Vilks,
  you belong to the strong and free.
  Long live ytringsfriheden !!
  Thank you Mister Vilks.
  Anne

 15. LeBe skriver:

  Polisens resurser är begränsade och det innebär att vem som helst som kräver skydd tar resurser från någon annan. Så ser verkligheten ut. Och vad kvinnoförtryck beträffar så finns det överallt, men vad muslimer beträffar så är de oerhört kvinnoförtryckande. Det är den nu aktuella händelsen med den syriske diplomaten och hans medhjälpare den socialdemokratiske politikern ett lysande exempel på! Hedersvåld är en realitet!

 16. miller skriver:

  Tack Lars Vilks för ditt enastående mod! Att stå så bedövande ensam i kampen för yttrandefrihet visar så tydligt hur fega och svaga våra politiker samt media är när det kommer till kritan. Att ingen ledande politiker går ut och ger dig sitt 100% stöd är för mig en gåta? Var finns alla våra chefsredaktörer på landet största tidningar, programledare i TV? Här behövs omgående en temalördag i TV med representanter från statsministern och alla viktiga samhällsfunktioner för att diskutera hur vi i västerlandet ser på yttrandefrihet och demokrati! Bjud in fundamentalisterna och ta en icke politiskt korrekt debatt. Att du ska behöva överfallas, mordhotas och utsättas för mordbrand för att du med din enkla men geniala blyertsteckning gör oss påminda om ett ondskefullt, humorlöst politiskt islam som stenar kvinnor, hänger homosexuella och gifter sig med nioåringar är ingenting annat än avskyvärt. Återigen ett stort tack.
  Du är en av vår tids store intellektuella gigant.

 17. Mehrdad skriver:

  Stå på dig Lars Vilks, du är en hjälte.

  Jag tycker att de svenskar som tycker att det är onödigt att provocera religiösa idéer borde tänka på hur Sverige sett ut idag om det inte funnits människor som vågat ifrågasätta religionen.

 18. Karlsson skriver:

  Jag hejar på dig, Lars.

 19. Roar skriver:

  Full støtte fra Norge. Vi er MANGE som begynner å få nok nå.

  Ut med alle kriminelle muslimer.

 20. Jørgen skriver:

  Du har min støtte!

 21. Stian skriver:

  Stå på Lars.

  Har lyst til å kle meg i berserk, spise sopp og jage disse mammelukkene dit de kom fra.

 22. Lars skriver:

  Snart dags att bli en SD,,problemet är bara att alla övriga skötsamma och sköna invandrare blir dragna över en kam och drabbas av dessa patetiska dårars galenskap

 23. Per skriver:

  Ikke gi opp Lars!

  Islamistene og den totalitære middelalderske relegionen de dyrker er vår tids nazister! De burde bekjempes med samme midler som de våre foreldre og besteforeldre bekjempet nazistene med. At vi fortsetter å ha grensene åpne for mennesker med slike holdninger er skremmende og et resultat av en naiv, men kanskje også kalkulert, holdning ifra den politisk korrekte venstreside i politikken. Vi i er ferd med å begå kollektivt selvmord i Europa om denne politikken ikke stopper og myndighetene snart tar problemet på alvor. Den vestlige sivilisasjonens vugge står på kanten av stupet og folk går rundt og later som om ingentingen skjer. Det hele minner om en form for massepsykose og en ekstrem form for gruppetenking og frykt for å bli hengt ut som rasist.

  Jeg støtter deg 100% og håper du aldri aldri gir deg. Ikke gi svina en millimeter!

  Hilsen bekymret og forbannet innbygger i Norge.

 24. J skriver:

  När Darwin kom med Origin of Species blev kristenheten oerhört provocerade. Var det därför fel av Darwin att släppa detta verk?

  Vakna upp och tänk för bövelen! Varför lierar sig pk-människorna med de muslimska fundamentalisterna snarare än de progressiva muslimer som är sekulära?

 25. Magnus skriver:

  Lars, jag tycker du är en rätt kass konstnär och jag förstår inte riktigt vad din agenda är, men jag är beredd att slåss för din rätt att uttrycka dig. Jag har även varit beredd att slåss för att vi ska ha synagoger och moskeer i Sverige, men jag börjar tveka lite kring moskeer nu….

 26. Sylvest skriver:

  Al respekt og sympati for dit mod og kamp for ytringsfriheden!
  Havde der bare været flere af din slags, havde det ikke set så fortvivlende ud med Europas frihed.
  Håber du nu langt om længe får den beskyttelse Sverige for længst burde have ydet dig.

 27. Abbe skriver:

  Stå på dig Lars!
  Det Du gör för demokratin och yttrandefriheten är beundransvärt, och det är en skam att inte ALLA tidningar trycker teckningar av sagofiguren profeten mohamed, eller vad de kallar moln-nissen. Hittade ett politiskt parti som helt stöder dina handlingar och det heter INNOVATIONSPARTIET.

 28. Robin Shadowes skriver:

  Vilks har kanske inget stöd från fulmedia och deras allierade den politiska eliten men å andra sidan så har han ett monumentalt folkligt stöd, inte bara i Sverige men i resten av skandinavien. Ett stöd som nu håller på att sprida sig över resten av världen då dom senaste dagarnas händelser även nått ut till fria bloggar och forum i resten av världen. Kurt Westergaards bombturban-mohammed har varit en symbol för counter-jihad i flera år redan. Nu kommer Vilks rondell-hund också segla upp som en världsomspännade symbol för kampen mot islam.

  Tania, jag vet inte om du har sett Den enfaldige mördaren men troligtvis har du inte ens hört talas om den. Ni brukar ju inte direkt vara intresserade av kuffarnas kultur. Förklaringen är förmodligen enklare än så. Du är helt enkelt just det du försökte stava till men misslyckades även där. Gör om, gör rätt.

 29. WilliamJansen skriver:

  Lars, du har min ubetingede sympati.

  Mit løsningsforslag er at vi arbejder aktivt på at fordele risikoen på så mange skuldre som muligt jf. Ullas kommentar desangående:

  https://www.vilks.net/?p=2266#comment-264152

 30. proxxy skriver:

  Allah hatar muslimer 😀 Den ena smutsiga hundknullande albanska muslimen blev så svårt skadad att det var tvungen att avbrytas. 😀 Skadeglädjen är ljuv.

 31. Anarkisten skriver:

  Leve friheten!
  Skända flaggan, gud, kungen, konsum och muhammed.
  Skända de kränkta, och de som inte bryr sig.
  Kränk de skändade, de besuttna och de fria.
  Kränk er själva och allt ni håller kärt.
  Leve friheten! Leve Vilks!

 32. Nora skriver:

  Svar till Nix
  Jag kommer med! Jag kan yla som en präriehund!!

 33. Kicki skriver:

  Endast en svensk kan vara sa naiv som Lars Vik uppvaxt i den trygga lilla bubblan kallad Sverige..om Lars har ett sa brinnande forakt for Islam ,som alla verkar blanda ihop med fragan om invandring, sta upp for det. Men han sjalv verkar inte riktigt forsta skillnanden mellan invandring och religion. Invandrar politiken och det sociala systemet i sverige ar i grunden fel….det betyder inte att Isalm ar fel…tyvarr ar det svart for manniskor att tanka langre….just det bubblan!

 34. anne-li skriver:

  det är bra det du gör…yttrandefrihet är det viktigaste som finns..

 35. Lars rövvilks skriver:

  Lars : ( Arabic )ya kelb ya n33al ya hmar ya ebnel zefre, ya kondaara, ya ibnel kelb, ya tharte,ya zerbe, ya gahbe, ya goaad, ya belbol, ya zip, ya tizz, qoozelqort, ya hakir, ya schenzir, ya safel, ya ta33ban, ya moti, ya 3rabanchi, ya haiwan, ya tiz el schenzir, ya Cahech. (English)

  you fucker,you assface, you cunt, you whore,you slut,you prostitute, you cockshaped face,you faggot,gay,you pussy,you bitch.

  (Svenska)Din kuksugare, din kuk, din hora, din bögiga skitunge, din fucking fegis horunge, har du din egen bögklubb jävla gamling, jävla hagga, jävla skitunge, jävla horunge, jävla ärselhåla, din jävla toffla, jag kommer att kasta ägg och tofflor på dig när du kommer hit till linköping din gamla skitunge, knulla dig din fucking fegis.

  Som alla säger ”Yttrandefrihet kommer först” Jag vill tala om min yttrandefrihet, Om jag dödar lars vilks, tar in en kniv i hans håriga TIZZ kan jag då säga ”NÄMEN AA DE E YTTRANDEFRIHET JAG FÅR DÖDA NÄR JAG VILL” Din fucking hora

  RÄTT ÅT DIG, HAHAHAHHAHHAHAAHHAHA!!, när du dör ska du se en jävla leende i min mun.

 36. Bettan skriver:

  Nämen, det var en verbal gosse…eller? Det är på tiden att de tar seden dit de kommer, anser jag. De släpps in här, får bostad,pengar att leva för, utan att behöva lyfta ett finger. Ska det då vara så svårt att visa lite respekt för det landet som ”förbarmat” sig över dem?? Kriterier för att överhuvudtaget komma in och bo i vårt land, skulle vara 1. Lära sig svenska språket och det fort. 2.RESPEKTERA våra lagar och förordningar. 3. Inse att i detta land får de ta skeden i vacker hand och leva efter de betingelser som erbjuds här. Annars tycker jag att de kan dra åt något annat håll. Att vara så indoktrinerad, att man kan tänka sig begå mord, för att någon gör en teckning….helt osannolikt töntigt egentligen. Har de ingen hjärna så de kan sakligt ifrågasätta denna sjuka religion? Det är bara att titta på skribenten före mig här, det kan ju inte stå rätt till i huvudet om man kan sitta och skriva något så fullständigt absurt! Kan ni inte acceptera att vi har yttrandefrihet i det här landet, så åk för bövelen tillbaka till era egna fantastiska länder och utöva er religion där. Vi har snart fått nog i det här landet.

 37. Kalle skriver:

  AVSKAFFA ALL RELIGION – INNOVATIONSPARTIET
  Det är kränkande när religiösa försöker övertyga andra att evolutionens vackra skapelse skulle vara gjort av en utomjordisk moln-nisse och att allt levande skulle vara ett resultat av en trollformel. Religiösa ”glömmer” att även en gud skulle varit tvungen att skapa det som finns, och att förklara det med ett hokuspokus är otroligt mycket svårare än med evolutionsteorin, dessutom har man i tillägg att förklara vem som skapade denna trollande moln-nisse.
  Sagodyrkan hör inte hemma i ett modernt samhälle och självklart får inga skattemedel användas för att hjärntvätta ”svagtänkta”. Bra förslag från INNOVATIONSPARTIET för att ta bort roten till problemet – SAGODYRKARNA.

 38. Anna skriver:

  Dagens flykting problem i Skandinavien har skapats av ”KARRIÄRKÅTA POLITIKER”

  Som försöker gå ”minsta motståndets väg” för att själva så snabbt som möjligt nå så ”högt” som möjligt och utan att bry sig om följderna för oss andra. Det är även skamligt att journalister och media varit med och piskat upp en stämning som nu ger en kostnad på flera hundra miljarder kronor de närmaste 50 åren. Om tidningar inte kan eller törs skriva fakta så är det bara bra om de försvinner, så bort med dagens presstöd så att det fria ordet gynnas.? Vad är det exempelvis för mening med ”allmänna val” om inte valen kan baseras på fakta?? Och det är Du som tvingas betala för den katastrofala invandringspolitiken, där en ny rapport visar att en genomsnittlig flykting kostar 74 000 kronor per år?. Många bra idéer hittas på Fryken.com https://fryken.com/index.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.