Del 976: Småbrunt och annat

Som läsaren kanske har lagt märke till har bloggen under en tid varit fylld av rondellhundens framfart. Lite mer än det skall jag hinna med att rapportera men innan dess vill jag rikta uppmärksamheten på ett alldeles enkelt adjektiv: Småbrun. ”Småbrun” är en värre markör än t ex ”storbrun”. Johan Lundberg fick idag detta tillmäle av en kommentator. Hittills har jag, såvitt jag minns, inte fått det tillmälet. Men det kommer säkert.

I fredags var det vernissage på Marianne Lindeberg de Geers utställning på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. En omfattande retrospektiv väl värd att besökas.

marianne-l-mind.JPG
Jag och festföremålet (hon låtsas blunda)

mar-vern-mind.JPG
Två dömda konstnärer och en chef.

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken, om utställningar m m. Bokmärk permalänken.

1 svar på Del 976: Småbrunt och annat

  1. Hör du Wilks, det AB som skriver. Vad i herrans namn
    vet Du om araber? Också Du DeGeer eller var det inte Ekman jag såg, skäll inte så förbaskat på oss konstnärer, om jag hade Cissi här skulle hon få lära nytt, hyena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.