Del 941: Art Performance

Igår genomförde jag något som utan vidare kan kallas för performance. Branschen lider svårt av inflation och det är inte så lätt att skaffa sig en överblick. Liksom när det gäller video eller att delta i ett site-specific-ungefär-skulpturprojekt är det ingen svårighet för vilken konstnär som helst att utföra ett bidrag.

Mitt lilla projekt bygger på en betydande teknisk skicklighet beroende på långvarig träning. Visserligen är inte underlaget snö det jag är bäst på men jag fick min grundträning under 80-talets fyra isvintrar.

Den svårighet som finns i att hantera kameran kan utvecklas vidare. Kameran skall vara rörlig och kunna manövreras. Det skulle kunna bli bättre om den kunde fästas vid handleden även om det inte är så enkelt att beräkna bildvinklarna. Hastigheten skulle i varje fall kunna ökas betydligt.

Musik av Vivaldi.

Det här inlägget postades i Nimis, Projekt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Del 941: Art Performance

  1. TJ skriver:

    Brueghel

  2. Lars skriver:

    TJ. Efter att ha funderat på ”Brueghel” har jag kommit fram till att du nog har rätt. ”Jägare i snö”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.