Del 848: Mera David samt Öyvind Fahlström

Helsingborgs Dagblad har uppmärksammat projektet med Davidstatyn och detta har föranlett ett antal skribenter att ta till orda. Även Sydnytt har intresserat sig för saken.

En av kommentarerna tycks ha försvunnit. Den ansågs nog lite för grov. Men här är en kopia:

”Det är synd att inte de människorna med annan tro fick tag i herr Vilks sist när han retade och förlöjligade dem. Då satt han inne bakom sina fönster och fick polisskydd, men det är inte för sent att komplettera med ett par hundar också.
Les 28 sep 2009, 09:02”

För övrigt kan jag erbjuda lite Fahlström med tämligen stora doser av ”fahlströmiana”. Nämligen är Öyvind Fahlström en komplicerad konstnär med ett referenssystem som kräver mycket av betraktaren. Dr. Schweizer, Mike and Elaine, Wagner, Maurice Jarre, Righteous Brothers…

Det här inlägget postades i debatt, Projekt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Del 848: Mera David samt Öyvind Fahlström

  1. Christer Eriksson skriver:

    Lars. Det är tråkigt att du fortfarande ska behöva få den typen av hotfulla meddelanden men de som sprider den i tron att de sitter tryggt hemma bakom sin dator bör förstå att de också sprider sin IP-adress.

  2. Lars skriver:

    Christer. Hotfullheten tar jag inte på allvar. Här handlar det nog om starkt missnöje. Som sedan uttrycks smaklöst. Men det hör liksom till genren.

  3. Lars skriver:

    Jässicken. Inte blev saken stort bättre av den slagdängan – som vi nu hört så många gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.