Del 779: Pistoletto

Idag tänkte jag skriva lite mer om kvalitet men det kommer istället i morgon. Jag kan erbjuda en nygjord video som kostat mig mer besvär än man kan tro. Michelangelo Pistoletto, mannen som lämnade konstvärlden och blev skidinstruktör. Han kom dock åter och är nu ett av de stora korta även i Venedigbiennalen. Nedan hans bidrag till Ladoniabiennalen. Konstvärlden på fest är bilder från den nordiska tillställningen på Lido.

Det här inlägget postades i Projekt, Venedig 09. Bokmärk permalänken.

2 svar på Del 779: Pistoletto

  1. Christer Eriksson skriver:

    Kära Lars. Ta det lugnt. Jag finns bredvid dig.

  2. Christer Eriksson skriver:

    Det suggestiva i den videon övergår i varje fall mitt förständ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.