Del 711: Eurovision Song Contest

Här är en djupsinnig kommentar till Schlagerfestivalen. Ladoniens bidrag. Man skall komma ihåg att den ladonska nationalsången är att kasta en sten i vatten.

Musikvideo

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag. Bokmärk permalänken.

7 svar på Del 711: Eurovision Song Contest

 1. Christer Eriksson skriver:

  Även om man kastar en sten i vattnet så kan den få många ringverkningar, men kommer Ladonien också att bojkotta Durban II. Som syftar till att förbjuda religionskritik?
  http://kpn.dk/article1632214.ece

 2. Lars skriver:

  Vi får hoppas att Durban II kommer fram till att det blir förbud mot religionskritik. Därmed blir det äntligen lite reella arbetsuppgifter för konsten.

 3. Christer Eriksson skriver:

  Ja, just nu ser det faktiskt ut som att din önskan går i uppfyllelse. Själv får jag väl söka politisk asyl i Ladonien.:)

 4. Steen skriver:

  Hanna Sjöstrand, elev på Konsthögskolan i Malmö, visar sin examensutställning ”En studie i hundanus” på Galleri KHM i Malmö. Vi ville veta mer.

  Du har vel set denne udstilling ? Jeg blev meget förtjust i sätningen: ”I anus finns ett väldigt faktiskt motstånd”.

  Varför har du målat hundanus?

  – Det viktiga för mig är att undersöka måleriet och vad konstens objekt kan vara. Hundanuset blev intressant när jag insåg att det finns i stadsbilden hela tiden men att vi aldrig registrerar det. Jag har arbetat metodiskt utifrån idén om centralperspektiv och hur man bygger upp en bild, och jag vill hitta sätt att göra motstånd mot det. I anus finns ett väldigt faktiskt motstånd – för det kan komma något ur det, avföring. Objektet gör motstånd mot betraktaren.

  Har du hund?

  – Jag hade en hund under en period. Det var då jag upptäckte hur mycket man ser dess anus. Det är som en port, på hundarna kan anus få finnas i vår stadsmiljö, som annars är väldigt censurerad.

 5. david 30 malmoe skriver:

  HAHAHAHAHA!!! Jag äro stolt Malmöit! Sorry, jag måste upprepa: ”I anus finns ett väldigt faktiskt motstånd”

 6. Låt hundarna leka skriver:

  Jag befarar att debatten om hundanus kan leda till att man påtvingar hunden någon form av dessouer och kanske så småningom burka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.