Presentatören

Just nu blir skrivandet lite oregelbundet beroende på täta uppdrag på skilda håll. Igår var det dags för mig att axla rollen som presentatör av konstnärsgruppen planscher i det ärorika Lukasgillet i Lund. Min svåra uppgift var att efterträda latinprofessorn Birger Bergh som för några månader sedan så tragiskt lämnade det jordiska. En liten artikel finns i SDS.

dsc02125lit.JPG
Carl Foung: Lawrence Vilks of Arabia

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag. Bokmärk permalänken.

4 svar på Presentatören

 1. cn skriver:

  ????????????

 2. js skriver:

  Lars:
  Är det du som har målat planschen som visas i bilden?

 3. salt-and-pepper-hair skriver:

  ”Frontpage Magazine i København : The Controversialist

  Copenhagen, Denmark

  For someone who inadvertently triggered a clash of civilizations, Flemming Rose doesn’t look much like a provocateur. With his salt-and-pepper hair, college sweatshirt, and jeans over sneakers, the cultural editor of the largest Danish daily, Jyllands-Posten, seems disarmingly casual, a far cry from the frothing “Islamophobe” and “far-right” reactionary—never mind the “Straussian neocon Mossad agent”—that some of his more intemperate detractors imagine him to be. But such is the reputation that has shadowed the mild-mannered Rose since September 30, 2005, when he published the 12 now-famous (or infamous) cartoons of the Prophet Muhammad that took the world by storm.”

  http://snaphanen.dk/2008/12/12/dont-mention-the-jihad-hvad-med-bekendelsen-til-demokratiet/

 4. Lars skriver:

  js: som du kan läsa under bilden är det Carl Foung som är skaparen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.