Lägesrapport

Tyvärr går det lite långsammare med skrivandet dessa dagar. I morgon skall jag emellertid ha avslutat och begrundat boken ”Deltagarkultur” (som Interacting Arts var vänliga att tillsända mig) och leverera några synpunkter på den.

Det som tar min tid är inte i första hand reparationerna av Wotans torn. Strandarbetet vid Nimis tar bara ett par hårda timmar om dagen (observera att det sker saker på andra reservat i närheten, lär här). Videoskaparen har ett ständigt merarbete. Efter ständiga omarbetningar och korrigeringar börjar det likna en sevärd föreställning, inte ett öga kommer att vara torrt – kan man diplomatiskt säga.

Med en lättsam blinkning till ”Life of Brian” kommer två filmer att visa den beryktade Profeten på äventyr i sitt religiösa projekt. Muntert, vilket också är huvudtemat i dokumentationen. Och det blir premiär under hösten: 22 november i Stockholm. Boka plats i god tid, medtag bombhund och skottsäker väst. Program och plats kungörs inom kort.

Sing it! Swing it! Dance it!

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Musikalen Dogs. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lägesrapport

  1. Rasmus skriver:

    Roligt att läsa i Hallandsposten att Nimis smittar av sig till halvön bredvid!
    Intressant också att läsa markägaren åkalla Konsten som invändning mot stenbygget: ”Det här är en vy som flera konstnärer målat av genom årens lopp.” Det som har avbildats förtjänar alltså att bevaras. Om det (mot förmodan) skulle röra sig om konst, skulle samma logik kunna användas för att försvara Nimis: ”Det här är en vy som andra konstnärer har avbildat på andra halvöar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.