Del 448: Uppsalakonsten

Jag lider för närvarande av modemproblem men de skall bli lösta om ett par dagar. Under tiden är jag en nomadiserande nätbrukare.

Tack för alla intressanta kommentarer kring Uppsala. Uppsalamötet var en stor konstnärlig framgång. Bilder kan jag tyvärr inte publicera idag men de kommer.

Diskussionen avlöpte enligt välkända mönster. Samtliga argument har diskuterats åtskilliga gånger på det här forumet: Svag grupp, slå uppåt, respektera etc. De inblandade förstår dock inte att allt redan är använt och uttjänt, men det gör saken bättre och för oss långt in i Musikalens värld. Nåväl, ett stycke in i diskussionen lade jag fram att samtliga i salen borde vara medvetna om att de är en del av konstprojektet: Ni är alla skulpturer i denna installation.

Då tyckte moderator Stefan Jonsson till: ”Jag vägrar att vara en del av konstprojektet.” Tråkigt att de inblandade vet så litet om samtidskonst. Jonsson borde känna till att man inte kan avsäga sig ett deltagande. Försöker man göra det blir man ett ännu starkare inslag. Här gick det lite emotionell nerv i diskussionen. Jonsson försökte också läxa upp mig ett par gånger vilket naturligtvis är sådant som jag önskar mig. En ännu aggressivare motståndare var Gustafsson-Figueroa. Flera koloraturiska arior sprang ut från denna personlighet alltmer nära en stor roll i Musikalen. Bäst tyckte jag om hennes avslutningsfras: ”Du talar om dig själv i tredje person precis som Mona Sahlin, akta dig för storhetsvansinne, snart faller du på en Toblerone”. Mycket bra sak. Bidrag både till Rondellhundsparlören och till musikalen: ”Let’s fall on a Toblerone”.

Benaouda framstor faktiskt som den mest sympatiska av de givna motståndarna. Dock lade hon ut snömosridåer kring relationen politik och religion: De är alltid sammanblandade. Och så försökte hon fånga mig med frågan om jag skulle teckna en Tuotsi (osäker på stavningen) under folkmordet i Afrika – som kackerlacka. Lätt att svara på men också en pedagogiskt intressant fråga. Svårt att finna en god motivering för ett sådant projekt. Det skulle visserligen kunna framstå som politiskt inkorrekt och som gränsöverskridande men självfallet skulle detta inte tjäna något till eftersom man kan räkna med att konstvärlden inte skulle finna det särskilt attraktivt.

Det var mycket poliser och insatsstyrkor i Uppsala. Helt onödigt men dekorativt. Det var ju ändå så att jag och Ulf Johansson från Nerikes f f g fanns på samma plats och tillsammans utgör ett värde på ca 200 000 dollar i skottpengar. Dock är dessa slantar djupt osäkra fordringar.

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag, Muhammedsaken. Bokmärk permalänken.

48 svar på Del 448: Uppsalakonsten

 1. Fred Torssander skriver:

  Visst blir allting som Lars Vilks upplever med något av sina sinnen till delar av Lars Vilks värld. Man kan till och med – som han själv gör – hävda att denna värld uppstår bara genom hans upplevelser. Och med ytterligare ”logik” av samma art och grad att eftersom Vilks är en etablerad konstnär är allt som tas in i hans värld därmed också blir till egtablerad konst. Det vill säga för honom själv.

  Denna typ av egotism är också en utmärkt moralisk grund för att motivera konstnärens näringsverksamhet.
  Berömmelse och därav följande inkomster är nödvändiga för att Lars Vilks sinnen skall komma att uppleva företeelser i verkligheten och alltså genom detta för etablerandet av konsten.
  Och eftersom konsten är det högsta enligt den enda giltiga mätaren – Lars Vilks sinnevärld – kan dessaq inkomster lika gärna genereras genom att bygga upp motsättningar inom folket som något annat.
  Det hänger bara på vad borgarklassen, de som har råd och makt att styra ekonomiska medel, vill ha gjort.

 2. PerOla Axelsson skriver:

  Tutsi heter folkgruppen som blev utsatt för folkmord i Rwanda. Kackerlackor var aktuella i annat sammanhang nyligen: oroligheter i en stad i norra Iran efter att en Azerier (minoritetsfolk i Iran) blivit avbildad som kackerlacka i en tidningsteckning. Med reservation för att jag minns någon detalj fel, men teckningen av kackerlackan minns jag, och dödsoffer hade krävts, tror jag.

 3. PerOla Axelsson skriver:

  Det var inte så nyligen, och inga dödsoffer, annars mindes jag rätt:
  http://tv4nyheterna.se/1.59657/nyheter/2006/05/23/irans_azeriska_minoritet_protesterar_mot_karikatyr

 4. Fikon Fick Ni! skriver:

  Vilks: ”Ni är alla skulpturer i denna installation”!

  – Så talar en rutinerad inkurabel retsticka!
  Inte undra på att vissa ”svaga” typer går i taket då?!

  Underbart Underbart!

 5. joanna skriver:

  (Jag har Tele 2s mobila bredband för 99 kronor per månad, Fri trafikmängd, det är inte bara ett bra pris, du kan koppla upp dig överallt. Undvik dock uppkoppling i utlandet, det kan bli ohemult kostsamt.)

 6. Fikon Fick Du! skriver:

  En Välkomsthälsning till
  Stefan Jonsson, som vägrar vara en del av konstprojektet!

  Stefan: Misströsta ej! Du är med i Vilks konstprojekt; i allra högsta grad! Vare sig du vill eller ej!
  Du är välkommen som ytterligare en ”skulptur” i denna alltmer växande installation!
  Genom att välja ta rollen som moderator på Uppsalamötet med Vilks har du med outplånbart bläck skrivit in dig i projektet. Från och med nu är ditt namn behäftat med Rondellhundsprojektet och så kommer det att förbli i all framtid; Var så säker!

  Ps Som välkomstpresent får du smeknamnet: Stefan (Vägrar vara Rondellhund) Jonsson!

  WELCOME!

 7. joanna skriver:

  Intressant för övrigt att de som sprattlar emot mest och bara vägrar delta på Vilks ”sida” också blir de givna huvudaktörerna i konstprojektet.

  ”Here’s to the crazy ones.The misfits.The rebels.The troublemakers.

  The round pegs in the square holes.
  The ones who see things differently.

  They’re not fond of rules.
  And they have no respect for the status quo.

  You can praise them, disagree with them, quote them,
  disbelieve them, glorify or vilify them.

  About the only thing you can’t do is ignore them.
  Because they change things.

  They invent. They imagine. They heal.
  They explore. They create. They inspire.

  They push the human race forward.
  Maybe they have to be crazy.

  How else can you stare at an empty canvas and see a work of art?
  Or sit in silence and hear a song that’s never been written?
  Or gaze at a red planet and see a laboratory on wheels?

  Apple make tools for these kinds of people.

  While some see them as the crazy ones, we see genius.
  Because the people who are crazy enough to think
  they can change the world, are the ones who do.

  Think different”

 8. Ministry of Art skriver:

  Bra att bidragen trillar in till Musikalen!

  Det där med att falla på en Toblerone får ju dock ses som högst oriktigt. Föll gjorde hon väl knappast den lilla Mona, när hon efter en hel radda tunga ministerposter nu är partiledare och därmed given som Sveriges första kvinnliga statsminister om sossarna vinner igen inom rimlig tid… Så det där var ju en i det närmaste vansinnigt ifantil jämförelse.

  På tal om vansinniga jämförelser så på temat kränkning av muslimer och Islam – det är ju konstigt att dom själva inte reagerar och stämmer upp sina klagostämmor när deras egna yngre i svenska skolor kallar sina kvinnliga skolkamrater för ”horor”. Kränkningar svänger bara åt ett håll, eller…?

  Att islam dessutom framhålls som svaga hela tiden är också fullständigt imbecillt… Kanske skulle man kunna säga att uteliggande muslimer på Lidingö, skulle vara en svag grupp – tänk igen.

  Måste bara blogga losspå det här med att det framhålles att Islam minsann är en trevlig religion eftersom ”dom erkänner ju Jesus som profet”. Hrrmmm… Som icke-kristen är det ju mig egalt. Men den som är kristen borde ju uppleva det som en kränkning när deras frälsare, Guds son, dras ner till nivån ”profet”. Det är väl som att jämföra Muhammed (Sallallahu algehin wa salam) med en ambulerande predikant. Och religiösa som dom är, så borde dom förstå att en sådan degradering också är en slags kränkning.

  Kanske kan ett bidrag till musikalen vara en parafras på Bobbysocks gamla slagdängan ”La de svinge” – ”Lås oss kränka, låt oss kränka allt, som är heligt för dom otrogna idioter-na, oh yeah, låt oss kränka, låt oss kränka allt.”

 9. Fredrikzon skriver:

  Ja, Mistry of Art, och det vet ju alla att samtliga ”deras egna yngre i svenska skolor kallar sina kvinnliga skolkamrater för ’horor'”.

  Muslimer i världen kan nog inte kallas en svag grupp även om de utsätts från angrepp från världens starkaste militärmakter. Däremot är muslimska flyktingar i Sverige en svag grupp. Att påstå något annat är brist på fantasi.

 10. Cecilia skriver:

  Fredrikzon – de muslimer i Sverige som inte är flyktingar, är väl också en svag grupp. Precis som alla andra minoriteter oavsett ursprung – sjukpensionärer, homosexuella, ensamstående mammor etc… Listan kan göras lång.

  Ur ”marknadsföringssynpunkt” kan det vara väldigt användbart att tillhöra en ”svag grupp”, om det är en som ligger i tiden – och speciellt om man vill dra nytta av omvänd rasism.
  OBS! – utan andra liknelser mer än just ”marknadsföring med hjälp av omvänd rasism/dåligt samvete” – hur stor del av USA:s befolkning tror du är afroamerikaner?

  För övrigt – i en demokrati får väl alla svaga grupper finna sig i att majoriteten bestämmer?
  Att börja tulla på basala demokratiska funktioner för att det ”är synd om” några – är väl bara så dumt så att man inte kan tro att vuxna, intelligenta människor ens funderar på det?

  För övrigt tycker jag absolut att t ex resereportage borde förbjudas. Med tanke på klimathotet. Det lockar ju bara människor till att flyga. Eller vad säger panelen? 🙂

 11. PerOla Axelsson skriver:

  Inte ens ”muslimska flyktingar i Sverige” är någon homogen grupp – där inryms både analfabeter och akademiker, t ex. Dessutom är en hel del ”muslimska flyktingar i Sverige” inte troende muslimer. De har i många fall flytt från muslimska länder för att slippa religiöst förtryck. Se exmuslimernas sajt i detta ämne, eller Nordic Dervish.

 12. Cecilia skriver:

  PS. Dessutom är det väl superbra att Iran satsar på kärnkraft i dessa ”klimattider”, eller hur?
  Jag menar, att någon tar världsläget på allvar och har bestämt sig för att försöka göra ”en skillnad”…

 13. PerOla Axelsson skriver:

  Cecilia – menar du verkligen att ALLA minoriteter är svaga grupper? Gruppen miljardärer också?

 14. Cecilia skriver:

  PerOla – så klart inte.
  Fast jag tycker Paris Hilton verkar tillhöra en svag grupp… :-).

 15. danpark skriver:

  Musslimerna i Sverige är ingen svag grupp, de får ju tillochmed bestämma vad som ska visas i konsthallar och annan media

 16. ln skriver:

  Att kränka muslimer och islam i Sverige blir lättare och lättare –
  ty islamiseringen av svenskarnas land fortskrider enligt plan.

  Luleå kommun vill sälja Midskogsskolans tidigare lokaler på Gammelstadsvägen til Islamska föreningen som vill skapa ett islamskt center med världens nordligaste moské. – Bygger vi en moske måste vi också göra en minaret där vi kan ropa ut bönetiderna. – Det är viktigt, säger Baby Thern.
  Byggs en moské i Luleå blir det världens nordligaste. Den nu nordligaste är den moské som planeras i Umeå och som nu fått byggnadslov. NSD.SE
  – – – –
  Britain is experiencing the greatest exodus of its own nationals since before the First World War while immigration has reached unprecedented levels, new figures from the Office of National Statistics have revealed. Hundreds of thousands of Britons are packing up for a new life abroad. Last year, 207,000 British citizens, or one every three minutes, left the country while 510,000 foreigners, almost all muslims, arrived to stay.
  – – – – –
  Tänker ni stanna och slåss med muslimerna, gott folk, eller planerar ni att följa engelsmännens exempel. Vart tänker ni i så fall ta vägen? Inte Somalia eller Libanon, väl? China? Argentina? Eller kanske Danmark!

 17. mellis skriver:

  Fredrikzon,
  Den svaga grupp du nämner har dock funnit ett sätt att skaffa sig relativt ökad styrka. Man invaderar ett svagt land – nämligen vårt. Förutsättningen för att det långsiktigt ska lyckas är att ursprungsbefolkningen tolererar många nya
  ”svag grupp”-representanter av det slag som beskrivs i länkarna nedan.

  http://sydsvenskan.se/sverige/article280718.ece
  http://www.info14.com/artiklar.php?id=180

 18. ln skriver:

  ”Islam är inte reformerbart. Den enda möjliga lösningen, frånsett lokala inbördeskrig eller ett globalt krig på liv och död, som ingen önskar, är att avskilja oss så mycket som överhuvudtaget är möjligt från den islamiska (delen av) världen. Och med ”oss” avses alla ”icke muslimer”, inte bara västerlänningar eller européer eller skandinaver. Detta innebär ett fullständigt, omedelbart och permanent ’STOP’ på muslimsk invandring, som dock vid det här laget i länder som USA, Canada och Australien, och inte minst i Europa, på intet sätt är tillräckligt. Även stimulerad, frivillig återvandring alternativt strikt utvisning av muslimer måste tillgripas, kanske inte för alla, men under alla förhållanden för de som hårdnackat har propagerat för eller strävat/strävar efter införandet av sharia-lagstiftning.”
  – – – – –
  http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/10/recommendations-for-west.html
  http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/11/my-farewell-to-little-green-footballs.html

 19. Christer Eriksson skriver:

  Om vi ska låta islamister etablera sig här så ska dem förhålla sig till samma villkor som kristen domen har underkastat sig, nämligen vår sekulära lagstiftning. D.v.s Homosexuella imaner, och inte minst kvinnliga imaner.
  Jag förstår visserligen inte hur det i sig själv ska minska det irrationella budskapet som dem ger uttryck för, men att våra politiker inte framför dessa självklara krav bådar inte gott för framtiden. Amen

  Ps. ”Amen” kommer från hebreiskan och betyder ”Så är det!”

 20. uppsallah skriver:

  ”Kommentar av danpark | 2007/11/18 kl. 19:30:39

  Musslimerna i Sverige är ingen svag grupp, de får ju tillochmed bestämma vad som ska visas i konsthallar och annan media”

  Præcis betragtning

 21. Pingback: Copyriot » Ägeri och hierarki, öppenhet och redundans, konst och kopiering: WMAOYW

 22. Gottfrid G skriver:

  En halv miljon Muhammedanister är en ”svag” grupp i Sverige; Enligt Fredrikzon!

  Undrar om nazister också är en svag grupp enligt Fredrikzons definition?!

 23. minister of art skriver:

  Tja, det är väl bara horor som inte bär Burkha, eller…? Känn på den kränkningen. Och det där med svag grupp i Sverige – vad karaktäriserar Fredrikzon som ”svag grupp”? Egentligen.

  Är kvinnor en svag grupp? Arbetslösa? Kristna? (”riktigt kristna” alltså som Livets Ord, Jehovas, Mormoner osv). Skåpsupare? Pedofiler? Lågutbildade? Hantverkare? Bönder? Konstnärer? Akademiker? Lokalpolitiker? Svensson? Ungdomar? 55+:are? Tjänstemän? Taxichaufförer? Krögare? Badturister? Hundägare? Dansbandsmusiker? Besserwissers? Kultursnobbar? Golfspelare? Flyktingar? Ensamstående? Kriminella? Djurvänner? Svagbegåvade? Egenföretagare? Proletärer? Terrorister? Hemmafruar? Sexförbrytare? Analfabeter?

  Vad är en svag grupp!?!? Känner Fredrikzon att han tillhör en svag grupp? Att jag tillhör en svag grupp? Vad ända in i glödheta är en ”svag” grupp och är det bra eller dåligt att tillhöra eller inte tillhöra en svag grupp…? Oss emellan F. jag ger mig fan på att alla grupper är svaga grupper, det finns bara en stark grupp och det är dom som sitter på (som stora) pengarna och på (den riktiga) makten (oftast samma sak). Och dom skiter högaktningsfullt i dig, mig och alla andra. Så länge vi sysselsätter oss med att rangordna varandra i en inbördes ordning i ”svaga” , ”mindre svaga” och ”inte alls så svaga” grupper och diskuterar vem som ska, får och bör kränkas i större eller mindre grad och varför det är så jävla illa att vem som helst borde fatta att det är helt OK att snacka skit, mordhota och ta livet av varenda djävel som inte har den rätta uppfattningen eller inställningen till saker och tings förbannade ordning. Fan ta alla homosexuella, invandrare, de som har ett konstigt namn, och de som tror på och tycker om knäppa saker, och måtte helvetes djävlar hämta den som bara så mycket som tittar snett på mig eller mina polare.

  Oj, pust, stön, flämt. Dom där två sista styckena vet jag inte vem som skrev. Och det där första känner jag inte heller igen. Vad är klockan egentligen?

 24. Fredrikzon skriver:

  Cecilia

  ”Ur “marknadsföringssynpunkt” kan det vara väldigt användbart att tillhöra en “svag grupp”, om det är en som ligger i tiden – och speciellt om man vill dra nytta av omvänd rasism.”

  Vad är det du snackar om? Trodde kanske att du hade mera fantasi än att tro att folk på flykt från bombare och mördare skulle DRA NYTTA att vara en ”svag grupp”!

  ”För övrigt – i en demokrati får väl alla svaga grupper finna sig i att majoriteten bestämmer?”

  Inte alls, Cecilia, det där har du fått om bakfoten. En demokrati innefattar och garanterar mänskliga rättigheter och friheter, hänsynstagande till minoriteter, yttrande- och pressfrihet samt människors rätt till egendom. Svaga grupper har full rätt att framföra och väcka opinion för sina synpunkter.

  Det du pratar om kallas majoritetsdiktatur.

  Som sagt, jag trodde du hade mera fantasi. Att mellis, In och danpark var fantasibefriade visste jag redan.

 25. apostasy skriver:

  BosNewsLife:

  ”An Iranian Christian couple have been punished by whipping for ”apostasy” from Islam in a case that has underscored concerns about widespread persecution of Christians in Iran.

  Barnabas Fund, which has close ties with reportedly persecuted Christians in predominantly Muslim nations, told BosNewsLife that ”six officials”, most likely of the feared religious police, visited the couple’s home in September to carry out the punishment.

  The husband is indeed a former Muslim, who became a Christian many years ago, but the wife was born into an Assyrian Christian family and has never been a Muslim, Barnabas Fund explained.

  It said charges against them were linked to their marriage seven years ago. The couple married under Islamic Law because they apparently could not find a church willing to marry them because of their different backgrounds. The Justice Court of Revolution said that when non-Muslims marry under Islamic law they are considered to have converted to Islam.

  In reality they are convinced and practising Christians, Barnabas Fund explained: The couple were among a group of Christians who were arrested while meeting for worship in a home in a town north-west of Tehran.

  In July this year the couple’s case came to court where they apparently admitted they were Christians. Because the law considered them Muslim, this led to the court’s ruling that they were both apostates from Islam, and hence the brutal punishment.”

 26. Muhammedanismofob skriver:

  Jag tror att när Fredrikzon
  kallar muhammedanister ”svaga” så menar han ”svagsinta”!

  Ha Ha Ha Ho Ho Ho Hi Hi Hi!

 27. Islam Watch skriver:

  Islam Watch | Monday, May 14, 2007:

  ”What Islam Wants

  By Islam Watch

  ”Jamhooria Islamia”, a monthly Baluchi magazine published from Panj-gar, published an interview with Maulana Nawabzadaa Nabiullah Khan, a confidant of and adviser to the Amir of leading Pakistani Islamic party, Jamaat-e-Islami, Maulana Qazi Ahmed, which was conducted by Jalil Amir. The following constitutes are excerpts from that conversation which reveals the fundamentalist ideology and designs of the organisation and its leader.

  EQUALITY OF MEN AND WOMEN IS STUPIDITY

  Q: The women issue is very controversial nowadays. Taliban and some fundamentalist organizations restrict the freedom of women while some progressive Muslim intellectuals are insisting that the women are equal to men in all spheres. What are Qazi’s views on women?

  A: As I said earlier, the Prophet Mohammad’s (PBUH) views on women are the exact views of Qazi Ahmed and the Jamat. Equality of men and women is stupidity. What men can do, women cannot do. Women are weak physically and mentally compared to men. Men have to take care of women all the time.

  WOMEN MUST STAY HOME

  Women should not have a life outside the family. Education can be provided to them, but not to compete with men in public.

  NO VOTING RIGHTS FOR WOMEN UNDER SHARIA

  Qazi had said once that when JI comes to power in Pakistan, he will abolish the voting rights of women and minorities. Only the Muslim men can participate in voting or standing for elections. When I asked the proof from Hadiths, he had quoted many Hadiths in support of that. I asked him why is it that it is never talked about openly in the public by the Jamaat? Qazi had said that the hints are all over the place. But JI did not make it a big issue since the women who currently have the voting rights may vote against JI in the elections if such a thing is said openly.

  NON MUSLIMS IN MUSLIM COUNTRIES MUST PAY JIZYA

  Q: That brings us to the question of minorities. Will they have to pay Jizya tax?

  A: Yes. They have to pay the tax. As explained by Qazi Ahmed , the idea of Jizya is not protection money. But it is a monetary force on the non-Muslim to convert to Islam. Once the Jamaat comes to power, the minorities will be induced (forced) to become Muslims either by monetary or psychological factors.

  ALL INDIAN HINDUS WILL BE CONVERTED INTO ISLAM

  JI is already equating India with Hindus so that the Hindus of Pakistan will be forced to become Muslims. This was a very successful strategy during the Babri Masjid riots. JI was actively involved in destroying the Hindu temples in Punjab and Sindh. We ordered the destruction of the Hindu family property too. But our main aim was to destroy the Hindu temples. We wrote in the JI pamphlets that destroying each pagan temple makes a Muslim move closer to the heaven of Allah. We used the Hadiths in all the pamphlets. Babar destroyed the Ram temple in Ayodhya because he was a true believer. The same way, every Muslim should take it upon himself to destroy the Hindu temples in Pakistan. O! ur idea was to encourage the Muslims of India also to destroy the Hindu temples in India. But this was not met with much success since the Hindu police in India started attacking the Muslims who were doing Allah’s duty.

  Q: What kind of government does JI envisage for Pakistan?

  A: It will be the Sharia government. Sharia will be made our constitution so that the eminent Muslim scholars who had completed the schooling in Madrasas will be appointed as the Judges in every court. Qazi wanted to make the presidium on the same model as the Khalifa. Presently our idea is that the entire top leadership of JI as well as all three military Generals will be part of the presidium for which the Qazi will be the Khalifa.

  OUR MOTTO IS CONSTANT JIHAD

  Our motto is ”Constant Jihad”. The idea is to keep Pakistan in a constant state of Jihad all the time. Qazi’s vision is that Pakistan will be! the centre of the new Islamic Empire that stretches from Burma to Afghanistan and from Srilanka to Tajikistan including Kashmir

  Towards that end, the Jamaat will use all tactics from terrorism in the kafir-controlled areas to negotiations in the Muslim controlled areas. Already the Jamaat leaders of Bangladesh and Jamaat leaders of India have accepted the primacy of Pakistani leadership in this regard.

  SRI LANKA AND BURMA WILL BE PRESSURIZED TO CONVERT TO ISLAM

  Q: What about Srilanka and Burma?

  A: Both are Buddhist nations. For that matter even Baluchistan and Afghanistan were Buddhist once while Sindh and Punjab were Hindu earlier. Buddhists are generally weaker in matters of faith. Hence we hope they will become Muslim with a little pressure. But that will happen only after Jamaat conquers first Pakistan and then India.

  Q: What are the plans for India? It looks like the entire India policy of the Jamaat revolves around Kashmir.

  A: Yes that is true. But that is for a very good reason. See Kashmir is like a keystone that sits on top of the arch. It is true that the arch holds the entire weight of the keystone. But if you remove the keystone, then the whole arch falls down. That is why it is called the keystone. Kashmir is the keystone for India. Once you remove that, then India can no longer be secular and it will not be a united country either. Once Kashmir is taken out, these militancy movements will break India by asking the similar freedom for Nagaland, Kerala, Mizoram, Meghalaya, Manipur, Assam, Jharkand, Tamil Nadu, West Bengal and Khalistan.

  INDIA WILL BE MADE A 100% MUSLIM NATION

  Q: Coming back to the same point, if India was to become many countries, how do you deal with the individual Hindu States? They may even become big enemies of Pakistan. Or they may again re-group to challenge Pakistan.

  A: Given the differences between the nationalities in India, the options for Pakistan are endless. Qazi’s vision is to make the entire India a 100% Muslim Nation. A United India, where Hindus are majority is an impediment to that. Like Prophet Mohammad (PBUH) made Muslims out of pagans of Arabia, Qazi also wants to make Muslims out of the pagans of India.

  Q: This is a great vision since this was not even possible for the Muslim dynasties and Moguls who ruled India for the last 700 years.

  A: True. That is because they had never really established the Muslim Empire. Though the Kings were Muslims, they had entertained the Hindus in positions of power. When you make an unequivocal statement that only Muslims are voters and declare that India is an Islamic Republic, then automatically the people will become Muslims. Little bit of terror had to be applied to the heart of Hindus and Christians. I will give you a best example. The portions which now constitute Pakistan had 25% Hindu population before Independence.

  TERRORIZATION IS THE BEST CONVERSION TOOL

  After Independence, a lot of Hindus migrated to India. Yet after the migration, the Pakistani Hindu population was 15%. Do you know what is the percentage now? It is less than 1%. How was this made possible? How did the Hindus convert to Islam in a short span of 20 years whereas for 700 years they had never converted to Islam? That is purely because of the terror of the Partition.

  That terror forced the Hindus who remained in Pakistan to become Muslims. Pure and simple. JI used similar techniques in Punjab and Sindh. Each time a riot breaks out in India, we had used that pretext to strike terror among the Hindus, Christians and Ahmaddiahs. The similar terror will be at the heart of every non-Muslim, both Hindu as well as Christian, in the coming years in the entire of India. PRPOHET SUCCEEDED WITH TERROR SO CAN WE Qazi is an analytical genius who knows every strategy that was used by Prophet Mohammad (PBUH) and which will be and should be used in India to achieve the total submission to Allah.

  Q: Do you envision a possibility that when Kashmir becomes part of Pakistan, there could be large-scale riots in India against Indian Muslims? Hence unwittingly Kashmir could lead to more deaths of Indian Muslims and damage Islamic Ummah.

  ANY MUSLIM ASSOCIATING WITH A POLYTHEIST BECOMES A POLYTHEIST

  A: Yes that is a possibility. But our ideology is based on Quran and Hadiths. Prophet Mohammad (PBUH) in numerous Hadiths and Allah in Quran had said that any Muslim who associates with a polytheist is a polytheist. Muslims cannot be friendly with a non-Muslim. This includes the Christians, Jews and Hindus. Also Mohammad (PBUH) says that even if the Muslim ruler is not good, the Muslims stay with the ruler rather than go out to a non-Muslim country. Hadiths and Quran are very explicit regarding this. All the Muslims who did not migrate to Pakistan during Partition are in essence Hindus. They may think that they are Muslims. But not before Allah.

  They are as self-deluded as the Ahmaddiahs who think they are Muslims when everyone knows that they are not Muslims. Hence the Muslims of India who had decided to stay in India during Partition are not Muslims and their progeny are not Muslim (since they did not migrate to Muslim lands).

  Another thing that I noticed in my journeys in India is that the Hindu farmers generally offer their entire harvest to their gods at the end of their harvesting season. This makes the entire crop as haram for Muslims. Yet these so-called Muslims of India are forced to eat this food which was already offered to some other God other than Allah. This is explicitly forbidden in Quran.

  MUSLIMS GOING TO NON MUSLIM COUNTRIES TO SETTLE DOWN ARE KAFIRS

  And this is one of the serious problems of living in non-Muslim countries. Prophet Mohammad (PBUH) knew such things; that is why he ordered Muslims not to live in non-Muslim areas. Yet knowingly these so-called Muslims live in India. AGAIN ALL THE MUSLIMS WHO MIGRATE TO OTHER NON MUSLIM COUNTRIES AND US ARE NON MUSLIMS . Only the Muslims who intend to come back are Muslims not the ones who decide to stay in such countries. Hence we do not care if such Indian Muslims die in the riots.

  But due to strategy reasons we do have excellent relations with these Muslims. All the Muslims who work for Pakistan and for the glory of Ummah are real Muslims. They are our front line troops in non-Muslim countries. Hence we have to distribute the arms and ammunitions to these real Muslims in case riots come to their door.

  The Kashmiri Muslims are pure Muslims who are toiling under the yoke of Hindu rule. They are victimized by the international conspiracy to keep them under the Hindu rule. That issue is part of the incomplete Partition, whereas the Indian Muslims have accepted Partition and stayed on in India knowingly.

  JAMAT WILL BRING SLAVERY BACK TO PAKISTAN Arabians own slaves. Though Allah says that the slaves should be treated in a nice manner, he did not advocate the abolition of slavery. If slavery is bad as considered in today’s world, Allah certainly would have said that slavery is wrong. Prophet Mohammad (PBUH) also said that the slaves should be treated in a good manner and the slaves should be released often. But if there is no slavery, how can anyone release slaves? Hence the re-introduction of slavery in Pakistan is one of the future plans of the Jamaat.

  ALL CAPTURED HINDUS WILL BE MADE SLAVES

  All the captured Hindu Indians and Srilankans will be made slaves to work for Pakistani Muslims. Every God-abiding Pakistani Muslim will get slaves once we conquer India. All the slaves who embrace Islam will be set free. Slavery is Islamic. Jamaat is the only political party, which does not voice any opposition to the slavery in Pakistan. We went around all over Arabia. We were surprised to know that there are some Hindus in Yemen. These ancient Yemeni Hindus are not Indians. In my opinion, these Hindus are traders from India in the ancient times. I was also surprised to know that they have a Shiva temple in Yemen. Qazi was very unhappy over this. When he talked to the Yemen leaders, he broached this subject. But the Yemeni leaders refused Qazi’s suggestion of forced conversion of these people to Islam. I don’t know why they refused. I think it may be due to the large population of Hindus from India who work in Yemen and Arabia. He disliked the current leadership of Arabia for this reason.

  In his opinion, Arabia should not allow any non-Muslim into the holy lands of Arabia. Arabia should be 100% pure. A large number of Hindus in Arabia is corrupting the Arabians. Though they live as contractors, they have the potential to corrupt the minds of the Arabians.

  HINDU TEMPLES POLLUTE MUSLIM LANDS

  One such thing is the presence of Arabians in the Qatar Hindu temple. First the king allowed the Hindus to build a temple and church in the holy lands, thereby polluting the Holy Land. Second is that even a member of the Royal family visited that temple to inaugurate that temple. To the horror of Qazi, he had learnt that one of the powerful members of the Qatar Royal family is a devotee of a god called Aayappan. This news resolved Qazi to fight the force of the devil thousand fold.

  Q: Such things happen in Pakistan today. I mean a friend of mine goes to a Hindu temple. Another friend goes to church meetings.

  A: Yes. One of Qazi’s relatives wanted to become a Hindu. He did not have a child for many years and it seems he had prayed to a Hindu God and got the child. Hence he felt thankful to that god and wanted to become a Hindu. Qazi got to know of this and called him and threatened him with dire consequences. That relative did not become a Hindu. But that incident made Qazi read more about apostasy.

  PUNISHMENT FOR APOSTASY IS DEATH

  Quran and Hadith clearly say the punishment for abandonment of Islam is death. Since Sharia is not the law in Pakistan, and the current Pakistani Constitution grants the right to change religion, it is legally correct to declare oneself as Hindu or Christian. But once the JI takes over the government, it will make Sharia as the Constitution. Then Pakistan will also legally execute any person who leaves Islam and joins Ahmaddiah, Christianity or Hinduism the same way Iran and Taliban treats its apostates. He also opined that the presence of the Hindu temples in Pakistan is the root cause of the problem and hence we want to destroy all the Hindu temples and Churches in Pakistan.

  Q: This brings us into another area. Right now the Internet is becoming widespread. Even Saudi Arabia is connected with the outside world. Destroying the temples may be good, but how can we insulate the Pakistani and Muslim people against the corrupting knowledge totally?

  A: JI had taken a principled stand on the matter of science and religion. Religion is far superior to science.

  ALL THE WORLD?S KNOWLEDGE IS IN QURAN AND HADITHS

  Whatever man needs to know is in the Quran and Hadiths. Knowing more will create problems like the Atom bomb and Television.

  MUSIC TV AND PHOTOGRAPHY ARE SATANIC AND HARAM Quran and Hadiths are explicit in denouncing pictures. Yet the lure of Satan in the form of photography and television is eating our lives.

  Music previously was confined only to the vocal singing. Now science and technology made the music widespread at a cheaper price. These are the lures of Satan. We have to be on guard against these harami things.

  SCIENCE AND TECHNOLOGY ARE BAD FOR CIVILIZATION

  Hence, more science and technology is bad for the civilization. I had completed civil engineering. Hence I am privy to scientific knowledge. I can tell you how corrupting that is. It even makes you question the glorious Quran.

  EARTH IS FLAT There are many Hadiths, which say that the earth is flat. But any science will tell you the earth is a sphere. But you can use the same science like the relativity theory to prove that the earth is flat. It is the same case with evolution. But the point being that doubt is sown in the minds of the people on the validity of the Quran as the word of God. More and more we work hard to prove the Quran’s scientific correctness, more and more people will get apprehensive of the truth of the Quran. This is an abomination.

  WHEN ISLAM TALKS OF GET EDUCATED IT MEANS QURANIC EDUCATION

  This is why when we talk of education, we talk of religious education and not scientific education.

  It is true that science grew after the Prophet’s revolution in Arabia. That was the start of science. Now each and every science is filled with anti-god stuff. If you want to become a doctor, you have to read evolution. If you have to read any engineering, you have to believe in the billions of years old universe theory which effectively says that human beings came to the world only just one or two million years back.

  Q: But we still need the arms and knowledge of the Western world, which believes in science. And again you had referred to television as evil. If we abolish photography how can we have passports or identification cards?

  A: Yes. That is strategic. With the help of Allah, we will be given oil for them to run their cars and we will have arms in that place. We will use their arms to destroy them in the course of time.

  PHOTOGRAPHY WILL BE BANNED UNDER JI

  As far as photos are concerned, they will be banned as it was done in Afghanistan under Taliban. If there is no need for people to go out of Pakistan, where is the need for the passports? For those who have to travel to other countries like the leaders of the revolution, they only will be given the passport with photos. For that, we will allow limited photography licensed only to the government. And the biggest corruption in today’s Pakistan is Indian satellite TV and Indian cinemas and Indian songs. We have to abolish these too.

  ARABIC WILL BE MADE OFFICIAL LANGUAGE OF PAKISTAN

  Q: Currently we have a lot of opposition from Mohajirs regarding reservations. What kind of reservation policy will the JI will have in Pakistan?

  A: We approach that problem as the problem of language. Urdu-speaking Muslims and Sindhi-speaking Muslims are fighting now. We plan to abolish all the regional languages like Pashto, Sindhi, Baluchi, Urdu, Punjabi and Brahvi. We want all the people of Pakistan to speak Arabic which is our divine language. This will make everyone equal before everyone else and there would not be any need for language or region based reservations. We also hope that this will make the Quran and Hadiths easier to understand and will make the people follow the Quran and Hadiths to the letter.

  Q: There could be language riots. One such language riot resulted in Bangladesh.

  A: Bangladesh was not a result of language riot. The very idea that they are Muslims will bring the Bangladeshis to Arabic. We already fund heavily the Arabic language courses all over India, Bangladesh and Pakistan. From Morocco to Iraq speaks in Arabic, I don’t see any reason why from Morocco to Burma we will not bring Arabic to the people. Even Bangladesh will start speaking in Arabic. That time there won’t be any Bangladesh where the country name itself has the name of the language. Yes. Right now our aim is just for reunification without touching on the language issue of Bengali. JI of Bangladesh is working towards this aim.

  Q: The secular journalists of Pakistan oppose the JI. For example the Dawn and News are very critical of the JI. How do you see their role in the future?

  A: Ardheshir Cowasjee is able to work only because of the present Constitution of Pakistan. When Sharia becomes the Constitution, he cannot even approach the court, as he is a kafir. We see secular journalists as our main enemy in the current struggle to reach power. These secular journalists are digging our statements we made during the pre-Independence days and trying to beat us. Of course we opposed the creation of Pakistan during the British times. But that was a different Jamaat. Our history starts with Independence.

  SECULARS ARE KAFIRS

  Secular journalists are not Muslims even though some of them are carrying Muslim names. Let them come to us and let us ask questions on the Quran and Hadiths. We will prove each and every thing we say is from Quran and Hadiths. Let them prove what we say as wrong from the Quranic angle. Then we will accept them. But they cannot. They cannot match us in any debate concerning the Quran and Hadiths. We can comprehensively prove that they are indeed non-Muslims.! They are like Quadianis who say that the Muslim need not take up Jihad as an obligation. That is pure nonsense.

  Q: Thanks for your time.

  A: May Allah’s blessings be with you.”

 28. Christer Eriksson skriver:

  Human watch:

  Fuck you and and your values, you dont belong here in the western styles..

 29. Christer Eriksson skriver:

  Cecilia:

  Jag har förvisso lovat att inte plåga dig mer men inte att motsäga dig, och det är en radikal skillnad.

  ”PS. Dessutom är det väl superbra att Iran satsar på kärnkraft i dessa “klimattider”, eller hur?”

  Vad menar du med detta uttalande:.. att en terroriststat har rätt att skaffa sig atombomber för att utplåna Israel, en demokratisk stat med västliga värderingar? och vilka mer sekulära stater vill dem utplåna egentligen? Oss?

 30. stefan peterson skriver:

  Och självcensuren breder ut sig, i den politiskt korrekta ankdammen gäller
  självförnekelsen. Vi har ALDRIG varit socialister, säkrast att gömma undan alla eventuella bevis.
  tills dess vi har fått fram en ny ”sannare” historiebeskrivning. Då kan vi säkert ”bränna” den
  förargliga konsten.
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article1175999.ab
  Voe intressant att få se vad man nu hänger upp istället ????????????????

  Tänk om även Svenska kyrkan skulle sträva efter att bli ”politiskt korrekt”
  då får man väl snabbt gömma alla Jesus och Maria tavlor nere under kyrkgolven.
  Och istället hänga upp bilder på våra kära blommor, träd och hotade miljö ?
  eller kanske rent av göra som i äldre tider, måla över ”konst” med vit färg.

 31. mellis skriver:

  Fredrikzon,
  Kalla mig fantasibefriad? Idag har jag ju kommit på ytterligare en teknik för att sekundsnabbt lyfta av taket på en moské. När imanen får elräkning kanske polisen börjar förstå hur det utfördes. Performance konst.

  De som ger byggnadslov för moskéer i Europa bör se till att det inte ligger bostadhus i närheten. Med tanke på hur framtiden kan komma att se ut. Muslimer behöver dock inte ta illa upp. Att de invaderande främmande människorna är muslimer är inte huvudsak utan endast försvårande omständighet. Om ni frågar mig.

 32. Gottfrid G skriver:

  Till Fredrikzon och andra ”svagsinta”!

  Än en gång:

  Muhammedanismen är en barbarisk antidemokratisk våldsideologi och inte en ”svag” ras!

 33. Cecilia skriver:

  Christer – det var ironiskt menat. 🙂

 34. US Fed News skriver:

  US Fed News September 18, 2007 Tuesday 5:44 AM EST:

  ”VOA NEWS: SWEDISH ARTIST THREATENED WITH DEATH FOR MOHAMMAD CARTOON

  US Fed News

  WASHINGTON

  The Voice of America issued the following story:

  Swedish police have ordered artist Lars Vilks out of his own home telling him it is no longer safe for him to live there.

  The head of al-Qaida in Iraq, Abu Omar al-Baghdadi, says he will pay as much as $150,000 to anyone who can kill Vilks because of what he calls offensive pictures of the Muslim Prophet Momammad.

  Vilks says police have told him that the threats on his life are very serious. He says he was only allowed to return to his house in Stockholm to pick up a few items.

  A Swedish newspaper last month printed Vilks’ cartoon of Mohammad’s head on a dog’s body.

  Vilks received support of the press freedom group Reporters Without Borders Monday, saying what it calls barbaric fundamentalism cannot take away the freedom to draw cartoons.

  It says offering a reward for Vilks’ death shows a shocking lack of humanity.”

 35. The Virginian-Pilot(Norfolk, VA.) skriver:

  The Virginian-Pilot(Norfolk, VA.) September 18, 2007 Tuesday:

  ”nation & world at a glance

  ISLAMABAD, Pakistan | Pakistan’s Election Commission changed the rules Monday to open the way for President Gen. Pervez Musharraf to seek a new five-year presidential term without giving up the powerful position of army chief.

  Opposition parties decried the move as a violation of the constitution and accused the U.S.-allied leader of trying to bulldoze legal obstacles to his staying in power amid increasing demands for an end to military rule. The ruling was likely to end up before the Supreme Court, which has proved an impediment to Musharraf this year .

  Musharraf seized power in 1999 and pledged to bring ”real” democracy to Pakistan. He has yet to say publicly when he will give up his parallel post as army chief, the main source of his authority.

  Afghanistan

  suicide bomber’s attack kills seven

  KABUL | At least seven people died Monday when a suicide bomber detonated his explosives-packed vest outside a government building in the southern Helmand province, a stronghold of the Taliban insurgency .

  The attack was the latest in a string of suicide bombings in Afghanistan, where such attacks were rare until a few years ago. So far this year, there have been 103 suicide attacks, according to a U.N. report .

  Sweden

  cartoonist says al-Qaida after him

  STOCKHOLM | A cartoonist who depicted Islam’s Prophet Muhammad with the body of a dog said Monday that police have taken him to a secret location after a death threat from al-Qaida in Iraq. Lars Vilks said police described the threats as ”very serious.”

  Utah

  mormon leader’s accuser grilled

  ST. GEORGE | A defense attorney picked over the testimony of a key witness in the trial of a polygamous sect leader Monday, looking for discrepancies in her story about pressure to marry an older cousin when she was 14.

  Prosecutors say Warren Jeffs pushed her into a ceremonial marriage with her 19-year-old cousin. T he bride, now 21, said she never told anyone about unwanted sex during the marriage .

  Defense attorney Tara Isaacson challenged th at the woman had sex under duress. The woman said she began to use sex to get money and trips from her husband .

  Jeffs, 51, leader of the Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints, is charged with two counts of rape as an accomplice.

  The bride’s sister said most in the family opposed the union but were powerless to stop it.”

 36. BA AB skriver:

  ROLIGT NÄSTAN JÄMT

  Konsten oroar
  roar
  smeker och låtsas
  i fina rum
  under broar

  Skrattet fastnar
  i halsen –
  det vidöppna konceptet
  svårutrett

  I Uppsala hagar
  moderater modererar
  och vi medborgare
  Vilks applåderar

  Hundarnas hund
  en varg
  konstnärens roll
  att yla

  Medmänniskor &
  aktörer
  kritiker, samt flanörer
  mata vargen!

 37. rob skriver:

  Lars, fortsätt uppdatera Konstvilks-bloggen! Den är mycket läsvärd. Vore synd om det projektet kom av sig.

 38. ln skriver:

  SVERIGE I TIDEN

  ”Jag vill säga ett ord till Sverige: – Jag kallar er till Islam!”
  deklarerat av islamisten Husam Madani på ett seminarium i Stockholm om yttrandefrihet.
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  Thord Modin, chef för Rikskriminalens underrättelsesektion
  *förutspår att allmänheten får vänja sig*
  vid att hamna i korselden, när olika kriminella gäng utkämpar eldstrider.
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  ”Jag har sagt det förr; Sverige har förvandlats till en fullkomligt surrealistisk blandning av gängkrig, bögparader och moskébyggen.”
  ”Vad återstår, emigration eller revolution?
  ”Varför stanna i det jävla råtthålet kallat Sverige? Man kan säga att man skall stanna och *kämpa*, men alltså; vad är det att kämpa för?”
  – – – – —
  några citat från: http://exilen.eu/showthread.php?tid=1478

 39. Galenzo skriver:

  Har ni missat att polisen grep en knivbeväpnad herre på Vilks-debatten den 15/10??

  Media tystar givetvis ner det med undantag för tre korta artiklar i UNT, Expressen och LT vilka sedan tog bort dem helt – as usual.

  Men denna gången var det inte ett efterblivet skäggigt islamtroll som greps utan en svensk socialist som hade synpunkter på Vilks hundar – och konstnärskap.

  Karln ifråga: Fred Torssander, välkänd haverist enligt min mening.

  Nedan mitt inlägg på flashback – följ länkarna:

  Den s k kallade knivmannen äro identifierad

  [B]Fred Torssander,[/B] vänster/socialist som leker konstnär – eller nåt!

  Klicka på länken till expressen-artikeln som Bengrot angav och läs kommentatorspåren. Där surar Fred till i två inlägg om varför han inte omnämns i artikeln samt förklarar vad han skulle göra på plats och tydligen har han även mailat journalisten sitt tilltag på Vilks-debatten.

  http://uppsala.expressen.se/nyheter/1.928509/knivman-forsokte-ta-sig-in-till-vilks-debatt

  Lite gurglande och man får en bättre bild av mannen.

  http://www.google.se/search?sourceid=navclient&hl=sv&ie=UTF-8&rls=GGLJ,GGLJ:2006-47,GGLJ:sv&q=Fred+Torssander

  Och här finns stolpskottets egen hemsa

  http://www.tusenpennor.se/Fred_Torssander/presentationFT.htm

  Och som svar på Vilks hundar har han också roat sig. Skillnaden är ju att han verkligen utsätter våra soldater i reell fara, och utlandssvenskar allmänt.

  http://www.tusenpennor.se/Fred_Torssander/TexterFT5/Hundar.htm

  Allmänt postat bullshit
  http://www.tusenpennor.se/Fred_Torssander/presentationFT.htm

 40. Galenzo skriver:

  Lars, spamfiltret bråkar igen.

  Se mitt längre inlägg om knivmannen som greps på debatten 15/10′

 41. Galenzo skriver:

  Tydligen har Fred Haverist redan klottrat här under Del 447 så mitt scoop (som spamfiltret effektivt håller som gisslan) kan ni ju bortse från helt. My bad!

  Fred Torssander:

  Att diverse muslimtroll & vänstermedia går i spinn över Vilks teckningar är bara bra. Debatten, eller snarare frånvaron av densamma, efteråt har verkligen visat det riktiga medialandskapets inställning. Fegt ynkligt och krypande för muslimer och islam!!!! Ständig censur och spärr av kritiska bloggar eller bara de som belyser vilket hot islam egentligen utgör baserat på fakta.

  Att det sedan dök upp x antal reella mordhot på Sinbad.se, Noor.se mfl islamiska forum var ju också väntat. Islamisten/Bosniskan ’Amatullah’, 37 år i V. Frölunda och dennes hot både på nätet, i telefon och direktmail till Vilks, var väl den som föranledde dygnet-runt service från Polisen & Säpo.

  Denna spökplump klarar ju vem som helst av att sätta krokben på, om hon rusar fram med smörkniven eller fingrar nervöst på detonatorn till bombvästen. Dessutom har en del svenskar hälsat på nyligen och givit henne ett ultimatum…

  Överlag föreligger det inga terrorhot mot Sverige, snarare enskildas förvirrade tankar och uttalanden.

  Nästa punkt:
  Sverige ligger INTE i krig med muslimer. Däremot ingår SSG (särskilda skyddsgruppen) som en del i ISAF, med FN-mandat, på plats i Norra Afghanistan där det är relativt stillsamt. Där finns även Camp Victoria som du käckt döpt om till Camp Lars Vilks. Som bekant dog ju två av våra soldater när de körde på en mina eller möjligen en IED (ev. ditplacerad av talibanerna = salafister) 2005.

  Detta leder mig osökt in på din egen sida och dina egna alster. Din travesti, och underliggande agenda, ska uppfattas av oss andra som:

  ’Jag kan minsann också rita teckningar på de stackars muslimernas bekostnad. Se här Lars Vilks du hemska rasist/islamofob, vad dina teckningar kan användas till. Bli nu inte förvånad om mordhoten ökar mot dig. Du har bara dig själv att skylla!’

  Effekten och konsekvenserna kan bli långt större än så, Fred Torssander, om du inte insett det tidigare. Du utsätter inte bara Lars för tiofalt större fara att utsättas för våld eller t o m mord.
  Du utsätter även våra soldater på plats i Afghanistan, du utsätter alla utlandssvenskar främst i MÖ. Du utsätter alla våra utländska beskickningar för pot. sprängdåd.

  Internet är en sekundsnabb distributionskanal, eller hur?! Därav är risken betydande om galna skägg ser bilderna och dessutom noterar signeringen Lars Vilks under varje montage, en signering som du gjort inkl. skapandet av alla montage.

  Men det är svårt att förklara för en insnöad islamist, eller hur?! Kanske det du vill, att Lars Vilks verkligen ska mördas kallblodigt pga fejkade montage signerat dig Fred Torssander?!

  Dock finns det en positiv glimt i detta; du glömmer att vi andra mycket snabbt kan skicka dessa bilder till just islamister och förklara grundligt att det är du som ligger bakom det. De får all info om dig. Och då räcker det inte med en armékniv från Schweiz, det kan jag garantera dig!!!!!

  Men å andra sidan riskerar jag våra soldaters och utlandssvenskars liv om jag bidrar till spridningen eller åtminstone vara tipsaren till länken åt mörkermännen inom islam.

  Kort o gott: Ta bort bilderna per omgående Fred Torssander!!!!!

  Till er andra
  http://www.tusenpennor.se/Fred_Torssander/TexterFT5/Hundar.htm

 42. Fred Torssander skriver:

  Galenzo får gärna sprida info om undertecknad. Den risken får man alltid ta när man till skillnad från honom/henne ger sig i debatt på hederliga villkor – i sitt eget namn.
  När det gäller Afghanistan så deltar NATO och därmed Sverige (kolla NATO:s sida om Sveriges ställning) i att skydda ryggen åt en USA-merikansk ockupation. Samt skyddar den Afghanska quislingregering som återupprättat opiumproduktionen, ja till och med årligen överträffar alla föregående rekord. Myten att ISAF skulle vara någon slags FN-styrka avslöjas för övrigt effektivt av NATO. Se tex. http://nids.hq.nato.int/isaf/topics/mandate/index.html

  Visst har svenska gangssters och narkotikahandlare ett ekonomiskt intresse i att hålla ockupationsmakten och quislingregeringen kvar vid makten i Afghanistan. Dostum, som är hövding för det område som svenskarna beskyddar har ett väl etablerat rykte även för brott mot krigslagarna.
  Dessutom har USA nu blivit den största importören av krigsmateriel från Sverige. Vilket torde medföra att även icke kriminella svenska företag i det militärindustriella komplexet är beredda att backa upp jingoismen.

  Slutligen tycker jag att det är beklagligt att Vilks censurerar bloggen till krigshetsarnas fördel. Det hade varit underhållande att få läsa signaturen Galenzos ursprungliga avlsöjande.

 43. Fredrikzon skriver:

  Sådärja, en rejäl dos censur av Torssanders amatörkludd! Torssander bör minsann noga överväga konsekvenserna av sin satir. Tänk om långskäggen får se dem! Men…

  ”Att diverse muslimtroll & vänstermedia går i spinn över Vilks teckningar är bara bra”.

  Galenzo, din utläggning ger ett minst sagt inkonsekvent intryck.

 44. mellis skriver:

  Fred Tosse är nog alltför rabiat för att fästa avseende vid att hans meningsfränder blir färre om svenskar mördas som följd av hans kludd. Fred Tosse illustrerar multikultivänsterns förfall. Med tiden blir bara dårarna kvar. Samt Fredrikzon. 🙂

 45. Tapani skriver:

  En brittisk konstnär, Grayson Perry, har kommit till helt annan slutsats än Lars Vilks, i fråga om självcensur. Det tycks ha blivit en vana hos somliga att lägga ut l-å-n-g-a drapor på engelska här; en ganska så dålig vana, vill jag nog hävda. Men Perry blir omskriven hos New Culture Forum, dit intresserade hänvisas. Söt klänning han har!

 46. uppsallah skriver:

  Måske kan Fred Torssander spille sig selv i musicalen?

  Komplet med kniv og værktøj.

 47. Berit Zettergren skriver:

  ”Benaouda framstor faktiskt som den mest sympatiska av de givna motståndarna” skriver en krigstrött Vilks. Jaha.

  Motståndarna i övrigt kännetecknas av att de av överheten är tvingade att förfäkta idéer som de egentligen inte tror på – att stötta islam, exempelvis. Vilket kanske gör dem en smula osympatiska.

  Att Benaouda kallar hundar för ”orena djur” tycks inte ha upprört någon. Samma anda stämplar icke-muslimer som orena och legitimerar de brott som begås mot dem i islamistiska stater.

  Har man en hund som man älskar borde man väl reagera?

  Men kanske är inte islam så dåligt. Om man får tro SvD. Frågan är nu bara när även Vilks konverterar.

 48. uppsallah skriver:

  Berit Zettergren

  Salman Rushdie ville i sin tid konvertere til islam for at få ophævet den fatwa, der blev udstedt imod ham efter udgivelsen af ”De sataniske vers” (som vel snart bliver forbudt i Sverige). Men han opgav projektet efter nogen overvejelse, og Salman Rushdie kæmper nu ufortrødent videre for religionsfrihed og ytringsfrihed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.