Angående kommentarer

Ärade och vördade kommentatorer, projektdeltagare med eller utan licens! Och särskilt svar till Fredrikzon.

Följande regler gäller för inlägg: Intet censureras. Det är dock så att spamfiltret tar bort kommentarer. De borttagna kommentarerna återställer jag så ofta jag har möjlighet. Spamfiltret, som tyvärr inte kan påverkas, kan vara envist. Återställda kommentarer kan tas bort flera gånger. Och jag sätter tillbaks dem igen. Så kan det fortgå dag efter dag, kampen mellan mig och filtret, en kamp där jag till slut står som segrare.

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag. Bokmärk permalänken.

9 svar på Angående kommentarer

 1. ellin skriver:

  Gnällspiken Fredrikzon har varit i farten igen!
  ”Yttrandefrihetskämpen” Fredrikzon klagar över att han blir ”censurerad” på vilk.net!

  Hörru gnällspik: Våra kommentarer fastnar också i spamfiltret, men vi klagar inte!
  Kan du någon gång visa lite tacksamhet för Vilks som öppnat sin domän för alla, bjudna och objudna gäster inklusive dig; din otacksamma KUJON!

  Ps Behöver du hjälp med dina psykiska problem vänd dig till en specialist på området. Vilks är ingen psykolog. Han är konstnär!

 2. jazz skriver:

  Lars
  Hur vet man vilka som är:
  1. Projektdeltagare med licens.
  2. Projektdeltagare utan licens.
  3. Kommentator.

  / Mvh Jazz

 3. stefan peterson skriver:

  Lars
  Är du helt säker på att det är spamfiltret ?
  Kanske är det ”storebror”, någon turlkisk hackare eller allah 😉

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_537421.svd
  Tror någon att Regeringen nu efter 6 års tyst diplimati vågar öppna mun ???
  Vänta till 3000 dagar passerat ?
  Kanske starta med att Frysa ALL handel och bistånd ? Gapa högt i EU och FN ?
  Den förr S regeringen vågade inte, så då gör väl knappast allians regeringen det heller.
  Det är kanske så att en tystad journalist i Eritrea, är bättre än 10 högljudda i ankdammen ?

 4. Fredrikzon skriver:

  Segervisshet är en bra egenskap. Verkar som ditt spamfilter också är segervisst. Kommentarerna av den fruktade Islamofob saknas nämligen fortfarande i del 432. Inte för att de är omistliga i och för sig. Men ett spamfilter som tar bort redan publicerade inlägg så snart du tittar åt annat håll är en gruvlig motståndare. Kämpa på!

 5. Islamofob skriver:

  Fredrikzon

  ”…den fruktade islamofob”!

  – Islamofob tackar och pöser!

  En liten dikt:

  Men strunt är strunt och snus är snus
  om ock i gyllne dosor
  och rosor i ett sprucket krus
  är ändå alltid rosor!

  ”För övrigt anser Islamofob att Mecka, Jerusalem och Vatikanen bör förstöras”!

 6. Petter Helje skriver:

  Hej, Lars! En hälsning från din gamle trätobroder. Det händer att jag saknar våra konstteoretiska diskussioner, men det finns ju viktigare saker här i världen än estetik. Jag hoppas det är bra med dig trots alla mordhot och att det inte händer dig något. Håll ditt goda debatthumör uppe!

 7. Yngve Rådberg skriver:

  Fredrikzon, jag borde kanske tacka spamfiltret, det tyckssom om jag i alla fall har EN vän här på sidan. Samtidigt tror jag inte någon (utom islamofoben) saknar just den kommentaren, låt oss hellre säga att vi slipper den.

  Förresten Petter, tycker inte du också att det känns märkligt att en massa anonyma typer får härja oemotsagda med sin grumliga argumentation i Vilks spalter, medan vi, när vi var igång som mest, kunde kämpa i dagar mot Lars oförtröttliga verbala salvor, och varje gång få svar på tal. Inte för att jag menar att våra argument jämt var förkrossande väl underbyggda, men de bemöttes alltid med ungefär samma kaliber. Det som att Lars låter en hållas så länge man inte dristar sig till att kritisera hans teorier.

 8. Petter Helje skriver:

  Jo, lite märkligt är det kanske. Jag läste i tidningen idag att islamofobin ökar i Sverige, att fler och fler moskéer runt om i landet utsätts för skadegörelse och att hatbrotten mot muslimer blir fler och råare. Delvis är det väl dessa krafter som Vilks teckningar samspelar med. I en notis på ledarsidan skrev Hanne Kjöller att det ibland påstås att man inte kan kritisera flyktingpolitik eller vissa religiösa uttryck utan att bli anklagad för att vara främlingsfientlig. Hon fortsätter: ”Ibland finns det fog för den kritiken. Men att det i debatten också skvalpar runt mer renodlade främlingsfientligheter visar bland annat Pia Kjaersgaard och hennes Dansk folkeparti.” Detsamma kan ju sägas om diskussionen här på bloggen.

  Jag fäste mig vid en formulering av Rune Engelbreth Larsen i en artikel häromveckan: ”Att odla Muhammedkarikatyren som hånfull genre gynnar bara radikala islamister och extrema islamkritiker, som eftersträvar en religiös konfrontation – men både politiker och vi andra kan själva bestämma om vi vill följa deras dagordning.” Vad säger du, Lars? Kan du se att det faktiskt ligger något i detta?

 9. TJ skriver:

  Nu har muhammedkarikatyren således blivit en genre. R E Larsen har ett knivskarpt intellekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.