Kiosk 3

Idag, söndag, avslutades Kiosk med Niklas goes Peru. Min sakkunskap på området mat är begränsad, men gott var det. Liksom de föregående dagarna slukades maten på ett par timmar och totalt har över 400 blivit utspisade.

peruutst.JPG
En liten utställning om Peru

perukiosk.JPG
Matkö

perunikserv.JPG
Niklas serverar

perumat.JPG
Peruansk skaffning

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kiosk 3

 1. David 27 Malmö skriver:

  Yo Lars!
  Är ”Kiosk” sk Relationell estetik? Isåfall, när det blir dags för högdiskursen (Konstvärlden) att skapa mening och diskurs kring Kiosk, vilken roll tillskriver man all nyfiken lågdiskurs som omger Kiosk?
  ”Hög å lågdiskurs aldrig mötas de två” sa du vid något tillfälle…

 2. Lars skriver:

  Jo, ”Kiosk” är ett utslag av relationell estetik. Högdiskursen får framträda när projektet sammanfattas. Då blir det möjligheten att lägga till och dra ifrån och att föra in den teori man kan ha intresse av. För i det här fallet finns ingen institution som handhar en högdiskursinramning. Projektet är initierat av Kultur & Fritid i Höganäs kommun och den representerar inte konst på det sättet.

  Att det finns en aktivitet av lågdiskurs är en fördel, högdiskursfälten har en fallenhet att se folkligt deltagande som en positiv egenskap (kontakt med den stora publiken).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.