3081: Kommunikatorer

De flesta problem kan lösas med kommunikatorer. De är som politiker men inriktade på verbal akrobatik för att få något tämligen ointressant eller negativa faktorer som stör intrycket. Malmö har nog behov av en sådan investering. (Expressen)

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

9 svar på 3081: Kommunikatorer

 1. pöbeln skriver:

  Vilks
  Nu måste du rycka ut till parks försvar igen…Han och Pauldan sk atydligen bränna en baconinlindad koran utanför moskeen i rosengård…du borde joina dem :)))

  Fullt logiskt har Rasmus Paludan slagit sig samman med Dan Park, gatukonstnären som en gång hängde upp metallburkar märkta ”Zyklon-B” utanför synagogorna i Malmö och Stockholm (Zyklon-B var en gas som användes för att mörda judar i nazisternas utrotningsläger).

  Dan Park har öppet stött nazistiska Svenskarnas parti och den ultranationalistiske terroristen och massmördaren Anders Behring Breivik. ”Enda misstaget Breivik gjorde på Utøya var att han missade att knäppa Ali Esbati”, twittrade Park med hänvisning till den svenske V-riksdagsledamoten som lyckades överleva Breiviks massaker.

 2. Jor-El skriver:

  Klart Malmö ska ha fler kommunikatörer.
  Eftersom stadens anlete inte ter sig så fagert vid en första anblick behövs det fler som putsar på den fasaden. Och eftersom det är länge sedan staden ens var i närheten av att kunna bära sina egna kostnader (svårt läge i en odynamisk ödebygd med dåliga kommunikationer till omvärlden) skickar man i vanlig ordning räkningen för kalaset till övriga landet…

 3. Per skriver:

  ”Malmö stad letar efter en ”kreativ kommunikatör” till sina simbassänger. (…)”
  Jag har länge undrat hur besöksantalet utvecklas i kommunala simhallar, och då särskilt antalet etniska svenskar, och ännu mer svenska flickor/kvinnor. Jag kanske inte behöver utveckla denna undran närmare.

 4. Lars Vilks skriver:

  Jag skulle nog säga att vi alla skall rycka ut till Parks försvar, om det skulle behövas. Även du, Pöbeln, stöder väl yttrandefriheten? Att utöver detta principiella stöd intressera sig för projektet är en annan sak. Vad jag förstår är det en politisk manifestation av det slag som Paludan genomfört i stor skala i Danmark. Inget konstprojekt, en enkel röstsamlare – men dock inte oväsentligt för vår syn på yttrandefriheten.

 5. mohammad skriver:

  Att skilja på yttrandet och friheten synes mig tämligen lättvindigt Lars, men till din lykke har du ju alltid Kommissariens dagsform att skylla på, du kan ju som känt inte rycka ut till någons försvar…

 6. Jor-El skriver:

  Så vad föreslår mohammad själv? Att vi klumpar ihop yttranden och friheten och endast ger frihet till de yttranden vi själva håller med om?

 7. Lars Vilks skriver:

  Det är väl precis detta skilje som är saken med yttrandefriheten. Yttrandefriheten skall inte värderas (om vi bortser från lagens undantag). Den självklara principen att stödja rätten att yttra sig oavsett hur man annars ser på saken.

 8. minnesdagen skriver:

  pöbeln, Alla vet att Dan Park ständigt har olika terrorister i sina verk, det betyder inte att han stödjer någon av dem, allra minst Breivik.

  Det ytterst tveksamt om Breivik verkligen är vad han utgör sig för att vara. Någon form av nationalist. Mycket talar för motsatsen. Av Breiviks handlingar att döma är han en anti-vit vänsterextremist.
  Breivik höll upp en knuten näve när han kom in i rättssalen.
  Extremvänsterns tecken.
  Extremvänstern har alltid sett den demokratiska sosse-vänstern som sin fiende.

  Stalin : Social-Democracy is the moderate wing of fascism, and repeatedly emphasized a need to eliminate it.
  ’ In the present situation, pacifism is the strengthening of fascism with its moderate, Social-Democratic wing pushed into the forefront.’
  Bolshevik, No. 11, September 20, 1924

  Lenin : Social-Democrats are just as much traitors to socialism… They represent that top section of workers who have been bribed by the bourgeoisie
  Pravda; No. 16, January 24, 1919

 9. Räfst skriver:

  Kommunikatören är politikerns reklamhjon. Kommunkatören behövs när bilden har blivit fel, och behöver rättas till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.