3073: Inte ens politiken finner svalka

Värmen vilar så tung att även de politiska nyheterna flyter trögt. Men iv har alltid president Trump- Helt klart är att han har fått ett försämrat läge. Det mesta som kommit genom Trump har varit uttalanden, ofta av kontroversiell art. Samtidigt har han blivit utsatt för besk satir och en omfattande negativ kritik i de flesta massmedier. Detta har han dock i stort sett utvecklat immunitet emot. Men när pandemin dök upp och flankerades av BLM hjälpte inga ordvisor. Istället en politikers mardröm: att behöva göra något.

Nu tycks det som om Trump bara har ett trumfkort kvar, önskemotståndaren Biden.

Om jag har förstått det rätt planerar man i Sverige att förbjuda rasistiska organisationer. Förbudet dröjer emedan man inte kan finna någon som kan kasta första stenen.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3073: Inte ens politiken finner svalka

 1. Jor-El skriver:

  Så, Sveriges rasister kommer snart få sina organisationer förbjudna?
  Återstår då bara klassificeringen av dessa.
  Och att tydligt påvisa att detta minsann inte har några som helst paralleller till degenererade Östeuropeiska EU-länders förbud mot organisationer och sammanslutningar som upplevs som hot mot deras samhällen, inte ett dugg.
  Lycka till…

 2. CeDe skriver:

  Biden kommer ligga raklång och be om nåd!

 3. Bollocks skriver:

  Regeringen har tillsatt en parlamentarisk utredning där bla Maria Strömkvist (s) ingår, för att utreda om möjligheten till att förbjuda rasistiska organisationer. Det föreligger ett behov av att förbjuda importerade rasistiska våldsfrämjande hatreligiösa sekter, i klarspråk de islamistiska sekter som åtnjuter både stöd av saudiarabien och den rödgröna regeringen. Islamismen i Sverige får 100 milj SEK från skattebetalarna årligen.

  Tyvärr är man inte säker på vad regeringen kallar ”rasism”. Ska det bli förbjudet att rösta mot den förda invandringspolitiken ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.