3031: Livvakter del 5

Mina livvaktstexter följs naturligtvis med största intresse av livvaktsenheten. Den senaste texten (nr 4) föranledde en irriterad tillsägelse från ledningen. Ledningen hävdar att den avslöjar hemliga operativa metoder. Avslöjandet består i mitt påstående att om någon skall åka med i skyddsbilen måste denne först stiga in i den. Och för att detta skall vara möjligt måste nämnda person befinna sig på en anvisad plats. Dessutom måste denna person ställa ifrån sig ett eventuellt eget förflyttningsfordon ty ett sådant kan ej medtagas i skyddsbilen. Namnet på denna procedur är ”omlastning”. Tyvärr har jag nu råkat avslöja detta hemliga arbetssätt vilket i händerna på fel personer säkert kan ha fruktansvärda konsekvenser. Till mitt försvar får jag dock anföra att metoden redan 2016 är ingående beskriven i Niklas Orrenius bok ”Skotten i Köpenhamn” (s. 30 – 31). Den boken är genomläst och godkänd av livvaktsenheten.

Hemlig operationsmetod: Endast den som lastas in i skyddsbilen kan åka med.
Det här inlägget postades i livvakter. Bokmärk permalänken.

3 svar på 3031: Livvakter del 5

 1. Från Graven skriver:

  Livvakterna är säkert dugliga, men vad är det för stolpskott till ledning de har?

 2. CeDe skriver:

  Problemet är ju i grunden islam som väl bör betraktas som en psykisk sjukdom.

 3. mohammad skriver:

  Det framstår som uppenbart, att din målande redogörelse för livvaktsskyddets agerande har som botten den subjektiva upplevelsen av påstådd avsaknad av kongruens med de hastigt påkomna egna önskemålen.

  Det finns faktisk anledning att här påpeka att ledningen inte enbart äger ansvaret för skyddsobjektets säkerhet utan även för livvaktsenhetens, med överväganden gjorda som inte alltid är självklara för den oinitierade.

  Vidare förstår jag inte meningen att på offentlig plats dryfta saken, och riskera att falla i irreversibel onåd, då det inträffade just är föremål för en JO utredning under det egna initiativet.

  För övrigt Lars, om nu den gamla bilen och sommardäcken skulle vara ett sådant avgörande hinder för ert efterlängtade ”Rendez-vous” att detta inte kunde komma till stånd, varför då inte begagna er av en hyrbil såsom transport för tillfället.

  Hela storyn låter lite väl tillrättalagd i den egna saken, som jag ser på det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.