3021. Tigerbråk

Upphovsrätten har sina defekter. Var gränserna går för den konstnärliga friheten är svårt att avgöra. Omslaget till Aron Flams bok ”Det här är en svensk tiger” avbildar en välkänd tiger vars upphovsrätt ägs av Beredskapsmuseet i Djuramossa.  Det borde inte vara något problem efter de satiriska tillägg som Flam har gjort. Men man vet aldrig. (Aftonbladet)

Det här inlägget postades i yttrandefrihet. Bokmärk permalänken.

1 svar på 3021. Tigerbråk

  1. Jaha Johoansson skriver:

    Det beror nog uteslutande på vem som är satirisk. Hade det vara Alexandra, Zara, Mona eller Kajsa hade man kommit fram till att statens gamla varningsskylt var allmängods att driva med. Nu är det brunsmetad halvjude, då kommer Kling och Klang sättande med eld i baken. *Så duktiga*

    De har hittat Skandiamannen också, som kom till brottsplatsen i vittnens åsyn när Palme låg död på marken. Klart han är skyldig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.