2873: Det politiska dragspelet

Som det sägs i Expressen, svensk politik tycks helt kretsa kring Sverigedemokraterna. Trots alla ansträngningar har partiet fått de högsta opinionssiffror någonsin. Statsminister Löfven som länge svingat naziststämpeln i förhoppning om förintande slag torde snart vara mogen att visa sin verkligt starka sida, förhandlaren. Om inte det sker någon radikal strategiförändring kommer man att förlora ännu fler röster. Några andra större förändringar är inte att räkna med. Annie Lööf gör ett försök att hålla fast vid den gamla linjen med 80 000 vårdpersonal som invandringen skall förse landet med. Karnevalen fortsätter.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

4 svar på 2873: Det politiska dragspelet

 1. Neuman skriver:

  Mp behövs i regeringen av tre skäl. Ständiga argument för höjda skatter. Hindra mp från att i opposition vinna väljare från s. Förhindra förhandlingar med företrädare för de väljare s förlorat.

  Statsministerns kan inte förhandla i invandrarfrågan, han kan bara synas förhandla. Partiets Stockholmsdistrikt har bundit honom vid masten. Vid reella eftergifter till sd lämnar mp regeringen. VU tillåter det ej.

 2. DanTor skriver:

  Lars V. och sin vy angående minister Löven -” sin verkligt starka sida, förhandlaren.” njaee förhandlare, oavsett, kan nog icke dessa benämnas då dessas tidigare skrå alltså minister sprungen ur ett ordförandeskap LO eller dyligt av den enkla anledningen att dessa sitter på lagstiftningen via sin regering, det är allt.
  Sådan grund skapar ej och har givetvis aldrig skapat en förhandlare, denna grund har skapat Sverige.

  Ok-då LV visst-visst och vid tid då ”verkligt starka sida” jämfört med det hitintills hända dock är det icke så påtal om starka att vid två givna läge måste oftast det ena komma för det andra, så att säga ”det finns även viss grad i mörkret” .

 3. minnesdagen skriver:

  Utställning i köpenhamn där Dan Park är med på ett litet hörn …
  https://www.idoart.dk/kalender/anna-walther-dronningen-er-doed?fbclid=IwAR0JX5CKNoMjMQXzwOZLe0DAGe5fotLH256z3xHiV_K4bblmR8kRU6LR–E

  Englands tidigare premiärministrar, slemmiga typer, några var kompisar till pedofilen Greville Janner, vill bygga memorial intill parlamentet.
  https://www.redressonline.com/2019/05/why-not-turn-the-uk-parliament-into-a-holocaust-memorial/

 4. CeDe skriver:

  Och S kämpar på för att få behålla makten. Nu genom att ge islamtrogna mark i Uppsala till ett nytt Islamistiskt Center. Där finns många röster att hämta och högsta S-hönan känner sig trygg i beslutet.
  Man kan ju undra var den tryggheten känns som mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.