2730: Upcoming

Under några dagar har jag inte skrivit på bloggen. Jag har varit i Stockholm och bland annat sett en rad utställningar. Idag var det pressvisning på den stora utställningen av Gilbert & George på Moderna. Mer om den kommer.

Gilbert & George framsjunger ”underneath the arches” – Singing Sculpture

På lördag är det konferens på Christiansborg. Genom åren har det varit en lång rad arrangemang där, fram till 2017 har många av dem skett genom Vilks-kommittén. Men denna kommitté har spelat ut sin roll och är ett avslutat kapitel. Den hämtade sig aldrig efter Krudttønden 2015. 00

Det här inlägget postades i Föreläsningar, om utställningar m m. Bokmärk permalänken.

1 svar på 2730: Upcoming

  1. CeDe skriver:

    Allt verkar bli legitimt över tid. Vår vice statsminister har gått hög på cannabis – tillika ett antal av hennes partikamrater, inte minst den nyutnämnda kulturministern. Den gamla – även hon cannabiserfaren drar till EU med sin kunskap.
    Kanske kommer den till nytta där.
    Varför förfasa sig över tillstånd när man kan gilla läget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.