2602: Filmdebut

Helt och hållet är det kanske inte min debut som skådespelare, men låt oss säga i modern tid.

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

4 svar på 2602: Filmdebut

 1. minnesdagen skriver:

  Tankvärd film. Den förmedlar det sjuka i att vilja ha livet ur någon, bara grundat på en politisk idé. Nu finns det väl sådana som är mer ondsinta än Fi-mannen. Som gärna skulle vilja ha den chansen.

  Apropå Fi. Lagom till Fotbolls-vm starten i Ryssland så var Pussy Riot inbokade på Lisebergs stora scen. Jag har fått veta att publiken var skral och det var inte många som applåderade. Framträdandet hade passat bättre på lilla scen. Då hade dom lättare kunnat förmedla något budskap och uppnå lite stämning. Nu var det något ödsligt. Uppe på scen fanns en dj som spelade tung technomusik, några dansare som viftade vilt med armarna, samt lite förinspelade bakgrundvideos av dålig kvalitet. Vem som egentligen stod på scen är svårt att veta eftersom alla hade typ niqab, fast i form av stickade luvor. Det var en stor tv-kamera uppställd en bit framför scenen som spelade in spektaklet. Kanske var det därför dom skulle spela på stora scen, för inspelningens skull …

 2. sl skriver:

  Förlåtelsens väg i snabba klipp mellan Nytorget och Ivar Lo-parken. Röda stugor tåga vi förbi. Emotionellt.

 3. Från Graven skriver:

  Men de kommer inte att be om förlåtelse. De kommer att låtsas som om att de alltid varit för yttrandefrihet, att de aldrig kritiserat t.ex Lars Vilks, att de aldrig använt sina kanaler till att vinkla, ljuga, mobba.

  Täppas Fogelberg, som menade att Lars Vilks hus borde brännas och läggas ut på YouTube, arbetar fortfarande på Sveriges Radio.

 4. Egon skriver:

  Pussy Riot borde samarbetat med LOs manskör.
  Tjugo blekfeta gubbar i ”fittmössor”skulle givit konserten en fin inramning.
  Svajande ryska pattar i vådlig dans på scenen………..
  Det är så sjukt att en svensk konstkritiker borde skrivit spaltmeter om det.
  Men.
  Tyvärr.
  Det blev en ickehändelse………..
  Trevlig midsommar Herr Vilks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.