2592: När relativiseringen kärvar.

Patrik Lundberg är orolig över dagens debattklimat (Aftonbladet). ”Livsfarligt”, tycker han. Man kan också säga att debatten har blivit mer jämlik och kulturrelativiserad. Sedan dörrarna öppnades i åsiktskorridoren går det att inte längre att styra lavinen. ”Alle gegen alle” som det heter i visan.

Man får dock säga att kulturrelativiseringen har sett sina bästa dagar (förutom i den våldsamma debatten). Helt klart har det blivit reaktioner på att Malmö kommuns samarbetspartner yppar att det naturligtvis är dödsstraff om man lämnar islam (SDS). Kulturrespekten är tydligen inte vad den en gång var.

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på 2592: När relativiseringen kärvar.

  1. Per skriver:

    Aftonbladets kolumnister framstår som alltmer förvirrade och patetiska.

  2. sl skriver:

    AB är spelar i en egen bottendivision, som en slags driftskucku. Den enda som håller läsbar nivå är bolsjeviktanten på kultur, och det säger en del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.