2414: Hinder är inte att förakta

Återkommen från en tur till Stockholm. Det blev en hel del konst och konstbesök men dessa får anstå till en annan dag. Jag lyckades också få med mig en influensa varför jag är något avslagen. Jag var också nödsakad att idag genomföra en heroisk fysisk konstprestation men nu koncentrerar jag mig på återhämtning och tar gärna emot eventuella ömkanden.

Nyhetsflödet fortsätter att producera nya vindlingar av trumpiaderna. Inresebegränsningarna har också drabbat konstvärlden (artnet). Här är dock lidandet mycket mindre, ja t o m fördelaktigt eftersom en rad utställningar som kan bli svåra att genomföra kommer att bli politiskt laddade. Det är en gammal regel som man inte kommer ifrån: Hindrad konst är bättre än ohindrad, förutsatt att det blir uppmärksammat.

Det här inlägget postades i om utställningar m m, politik. Bokmärk permalänken.

6 svar på 2414: Hinder är inte att förakta

 1. Från Graven skriver:

  ”Nomus Limban”?

 2. Från Graven skriver:

  ”Quos Nomus Vocant”

 3. CeDe skriver:

  Kände på mig att du var i Stockholm, tyckte mig också ha sett dig. Alla snorar här men jag har ännu så länge klarat mig. Krya på dig och ha varmt om fötterna, våren är på intågande.

 4. CeDe skriver:

  No muslim ban, no muslim cry!

 5. Kenneth Karlsson skriver:

  God bedring, Lars!

 6. Lars Vilks skriver:

  Tack Kenneth, det behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.