1902: Livstecken

Beklagar att bloggen har stått stilla under en vecka. Det beror på utrikes resa. Bland annat har jag besökt Rom. Som ni nog kan förstå får jag vara förtegen kring mina resor och även om en del av det intressanta innehållet. Bloggen skall snart komma igång igen, dock kommer det att dröja några dagar. På torsdag inleds höstens föreläsningar i Vellinge. Den första kommer att handla om Matisse och hans mindre kända liv. Jag har lite förberedelser att ta hand om.

Här är i alla fall en bild från en av de mest besökta platserna i Rom, Piazza Navona med Berninis fontän och Borrominis kyrka.
berborrnav

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på 1902: Livstecken

  1. Cecilia skriver:

    Från Rom till Vellinge – ack så långt och så nära.

  2. Nemesis skriver:

    Fontana di Trevi, Rom, så mycket mera än Rosenbadets stilla unkna vatten. Vem är/var mest naken, det är frågan. Löven bakom palmen eller Anita Ekberg från fordom. Reinfeldt har hela tiden klätt av Moder Svea mer och mer till Zorns dalkullenivå. Kanske var det så han tänkte, så att inte ett plagg blev kvar. Men nya kläder tar nu form på Moder Sveas kropp. Men de täcker dåligt. Stora glipor som avslöjar mer om naken hud än om enhetlig dräkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.