Del 1274: Ditt liv är här

Igår var jag gäst på Ribersborgsbadet och ensemblen Ditt liv är här. Under genomgången av mitt rätt brokiga liv improviserade skådespelarna en rad scener. Publiken fick ta del av potatisplockaren som fick ihop till ett teleskop, när den unge Vilks bestämde sig för att läsa genom hela världslitteraturen, den valhänte drivvedssnickaren, mannen som en gång badade för mycket, när han fick ett pris på sitt huvud med mera.

 

Potatisplockare

En road publik

 

Det här inlägget postades i Kommentarer nästan varje dag. Bokmärk permalänken.

5 svar på Del 1274: Ditt liv är här

 1. Tyckaren skriver:

  Jag tycker förvisso halvilla om muslimer men mobbingen av denna man har gått för långt i Sverige. Han verkar ju bara gilla sina barn och han vekar sköta sig. http://vararaminaochali.blogspot.com/ Gå in här och ge ert stöd om ni håller med mig då jag inte roas av tonen som myndigheterna använder mot denne man.

  Kanske dags för Vilks att porträttera den lille mannen och den stora kvinnan i en vårdnadstvist i Sverige? Det verkar som om kvinnor kan göra precis som de behagar och ändå få ensam vårdnad.

  Stackars ALI, Amina och Osama som alla tre betalar ett högt pris för att feministmaffian styr rättsväsendet och att det inte finns en enda man som vågar säga ifrån.

 2. GG skriver:

  Intressant digital rörelseartefakt med avkapat ansikte på första bilden

 3. CeDe skriver:

  Intressant är också Lars fäbless för damrumpor.

 4. Josef K. skriver:

  Bara att tokdigga den där Funkadelic-tshirten.

 5. Stefan skriver:

  Keep it up Lars!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.